Şimdi Ara

3.Kez Ehliyetsiz Araç Kullanırken Yakalanmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
22.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bazı arkadaşlar sosyal mesajlardan rahatsız olmuş ancak, ehliyetiniz yoksa ne olursa olsun kusurlusunuz, bugün mahalle aralarında babasının arabasını kaçıran bir velet (mahallenin çocuğu tanıyorum) yüksek sesli müzik açarak sağa sola hava atıyor. (Siyah Opel Astra Sedan) derken mahallenin büyüklerinden 2-3 abi ile karşılaşıyor, size abartmıyorum bir tanesi inadına aracı çocuğun üzerine sürerek yaklaşık 100 metre çocuğu geri geri götürttü. Diğeride yol hakkı opele ait olmasına rağmen, aracın üzerine sürdü.

Ne kadar iyi şoför olursa olsun, karşıdakinin aracı eskidir, bakıma ihtiyacı vardır, yapılması gereken bir şey vardır, tamponu boyatacaktır, kapıyı değiştirecektir ne biliyim bir şey vardır işte, tam önünde giderken kazık fren yapar, siz suçlu olursunuz, gelir arkadan vurur siz suçlu olursunuz.

bu kadar msj yeter, ne yapabilirsiniz;
    toplu taşıma araçlarının arası uzak ise, durağa kadar taksi ile gidebilir, aktarmalarda yine uzak mesafelerde taksi kullanabilirsiniz. (ödeyeceğiniz cezaya değmez)

• 1-2 ay için bir tane şöför tutuverin, olsun bitsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: E93 M3

Ben Türkiye'nin en iyi üniversitelerinden birinde okuyorum adını vermeyeceğim,kardeşimde robertte lise son sınıf.Ben 19 yaşımda kendi paramı kazanabiliyorum

kardeşim de Robert'te

Türkiyenin en iyi üniversitelerinden birinde okuyan kardeş ; Kulağınızla iş yapıyorsunuz , gözünüzle değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldsalt -- 10 Kasım 2012; 7:21:02 >
  • Paranın gözü kör olsun arkadaş.
    34km yolu tam 5 sene boyunca gidip geldim 3 otobüs değiştiriyordum.
    Üniversite bitti öyle alabildik 8 liralık bir araç.
    Vay bee iki otobüs değiştirsin beyimiz korkma incileri dökülmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam benzer durum bende var. Ama acikcasi ben ehliyetsiz kullanmaktan korkuyorum. Her gun 34 km yolu toplu tasimayla gecerek İTU'ye gidiyorum. Bence kardesiniz de sabretsin 2 ay. Biraz zorluk ceker ama ileride sabika kaydinda kotu birsey gorunmesinden iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • etrafınızda o güzergahı kullanan yok mu? varsa onla gitsin. okuldan önceki otobüs durağına gitse yeter herhalde. olmadı taksiciyle falan anlaşın.
  • madem 2 bmw 1 mercedes sahibi olacak ve bahçeşehirde oturacak kadar zenginsin atlasın taksiye gitsin ya da madem boşta araç var ver garibana ayda 1.000 tl maaş götürsün getirsin bu kadar zor bişeymi? 16 yaşındaki sübyana arabayı vermek, diğer insanları ve en başta kardeşinizi tehlikeye atmak ne kadar mantıklı bir davranış?
  • İnşallah yakalanır.
  • Para bol para sorun değilse, şöför tut kardeşim.
    Taksi tut.

Hayret birşey.
    Amaç gövde gösterisi mi?
  • Merhaba,

Acaba ilk yakalanmada ve 2. yakalanmada ne kadar ceza aldı kardeşiniz?

Saygılarımla,
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.