Şimdi Ara

3+ KEZ HAZIRLANACAKLAR TOPLANIYORUZ < ~-2017 MEZUNLARI > (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
17
Favori
8.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: neinname

Belki ben de kalabilirim. Umarım delirmem.
    Senin hedef tm 1k idi hocam yanlis hatirlamiyorsam. Netlerin nasil ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: loveless122

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Hocam mezuna kalmayı neden düşünmüyosunuz? Benim de kafam çok karışık ne yapacağımı şaşırdım kırık obp sene sonu beni daha çok üzer diye korkuyorum ama bi yandan da 3. seneyi aileye nasıl açıklayabilirim onu da bilmiyorum..
  • Öncelikle coğrafyam rezalet. Geo iyiydi bir zamanlar ama bakmaya bakmaya zayıfladı baya. Beni o batırıyor zaten. Hedefim tm 2k aslında ama OBP düşük olduğu için 1k falan yapmam lazım işte.

Tyt 90 civarında değişyor. Bazen çok düştüğü oluyor. Bazen yükseliyor. Genelde düşüyor ama :(

Ayt orta düzey bir denemede 50-60 falan anca yapıyorum. Berbat durumdayım yani :(

• Ekle bremin 98 mezun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benide ekleyin,whatsapp falan açarsanız haberimiz olsun.Kırık obp ile hazırlanacağım

• o değilde koyan ne biliyormusunuz ?

benden iki yaş küçük kardeşimle girmek zorunda olmak...

• Mezuna kalmak kadar rezalet bir sey yok. Arkadaslarim uni 1-2.sinifta okurken benim hala sinava hazirlaniyor olmam kotu olurdu. Kimse istemez.

• Arkadaşlarım okuyor 650binden bölüme gireni küçümsemiyorum ama herkes bi akıl verme peşinde aşırı rahatsızım ama istediğim bölümü tutturamayacağım kesin gibi gibi

Seneye ya hazırlıkta yeniden denerim kırıkla ya da istediğim okulun hazırlığı da gelmez direkt kalırım 98'liyim en kritik zamanlarım boş geçti belli bi süreyi sağlık sebeplerine sayabilirim ama kesinlikle çalışıp yapabilirdim yapmadım üçüncü senem bide neyime güvendim bilmiyorum da kısaca yaz dostum

Umarım hazırlığımı okuyabilirim

3'e kalacaklara dip olsun akıl vericek halde değilim rezil durumdayım ama çevrenizdeki arkadaşlarınız bir bir eriyecek sadece dost diyebileceğiniz insanlar kalıcak çok çok net evde durmayın bizzat yaptım çok kilo aldım derste çalışmadım dizi de izlemedim oyun bile neredeyse oynamadım ne yaptım bilmiyorum kütüphane böyle ne biliyim etüt merkezi çok daha efektif sanırım umarım bi yere girerim giremezsem de bi kütüphaneye solo yapışırım sanırım öyle
    Tek sorun ailem için dert ediyorum bide ölen vaktime aylarımı nelere dökmüşüm bencil olun hiç bişiy sizden önemli değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vedpla -- 28 Haziran 2018; 17:37:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0BED128C9

Ekle bremin 98 mezun
    Hocam 98 ve üni girişiniz hiç yok mu kırık veya bırakma durumu mu var dördüncü mü olacak yani aynı kaderi mi paylaşıyoruz

• Vedpla V kullanıcısına yanıt
    Hiç tercih yapmadım
    Lise 1 tekrar bu arada sınava 2. girişim olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0BED128C9 -- 28 Haziran 2018; 17:50:19 >
  • Hep LYS Kasan Adam kullanıcısına yanıt
    Aklımda tek şüphe 2001 liler ile başlayacağım arkadaşlarım hep ileride olacak benden

• Kardes ben kalmam beni siler misin lütfen :d kaderimi yazmış gibi hissettim

Sizin için hayırlısı olur umarım
    Edit: kaldım ama büyük hedeflerim var ve gerçekleştireceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lembra -- 19 Temmuz 2018; 22:3:17 >
  • beni yaz 40k giremezsem mezunum

• Beni de ekler mısın kardeşim ben 40-50k larda yapacağım sanırım

• bence whatsapp grubu kurulabilir , ama kurallar katı olsun geçen sene burda çok gruba katıldım ama troll kaynıyordu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tyt puaninin 2 yil gecerli olmasi kotu oldu.Belki seneye daha iyi tyt yapacagim yalan olacak.

• Ayt oturumundan sonra inşallah buralara gelmem.Kalırsam ilk senem olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shrlckhlmss -- 28 Haziran 2018; 22:44:16 >
  • Hck34 kullanıcısına yanıt
    Beynim yandı hocam şimdi seneye tyt.de daha iyi yaparsan bu yıl girdiğinin bir önemi olacak mı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cruziana kullanıcısına yanıt
    Oyle gozukuyor benim bildigim kadariyla tyt de 200 uzeri puan alirsan o puanin 2.yil da gecerli oluyor.Siralamasi felan nasil ayarlanacak bilmiyorum.

21.Madde

http://www.yok.gov.tr/web/guest/yks-sss-ve-cevaplari-ile-puan-turleri

21. TYT Puanında elde edilen 200 ve üzeri puanın ikinci yılda da kullanılması, her yıl değişen soruların kolaylık ve zorluk dereceleri açısından sorun oluşturabilir mi?

Adayların, sınava girenler içindeki başarı sırası referans alınarak, aldıkları puan takip eden yıldaki bu başarı sıralamasının karşılığına gelen puana dönüştürülecektir. Bu şekilde farklı yıllarda sınava giren adaylar için hak kaybının önüne geçilerek adil bir puanlama yapılmış olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hck34 -- 28 Haziran 2018; 22:55:44 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hck34 kullanıcısına yanıt
    Bu durum isteğe bağlı diye biliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.