Şimdi Ara

3 kilo Kavrulmamaış Ordu İç Fındığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
3
Favori
3.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    siz değerli forumdaşlar için 1. kalite Ordu fındığını Satışa sunuyorum.
    Şimdilik 3 adet 3 kilo olup talep halinde stok güncellemesi yapılacaktır.
    ürün 1x1kg 1x 2 kg olarak toplam 3 kilo halinde gönderilecektir.
    Çek satışda yada kendi hesabınızda gittigidiyor çeki varsa daha ucuza maal edebilirsiniz.
    çek durumuna göre sanalpazar ve gittigidiyor üzerinden satış yapmayı düşünüyorum.

Fındıklar 1. kalite olup 2015 üretimidir.
    Piyasada satılan fındıklardan çok daha kalitelidir.
    özel çuvalı içerisinde gönderilecek olup uzun süre saklayabilirsiniz.
    1 kilo kabuksuz fındık 2 kilo kabuklu fındığa tekabül etmektedir.
    kargo ücretsizdir.

http://urun.gittigidiyor.com/supermarket/kavrulmamis-findik-ici-3-kg-198086391
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• Ben almayı düşünüyorum da gerçekten çok taze ve kalitelidir di mi? Kendim için değil de eşe dosta dağıtıcam o yuzden soruyorum.
  • aroaro A kullanıcısına yanıt
    keşke size tattırma imkanım olsaydı hocam da ikram etseydim.
    burada refaransım kendim.
    2007 yılından beri foruma üyeyim 1 üye haricinde kimseyle sıkıntım olmadı çek satış vs deki işlemlerime bakarak bana güvenebilirsiniz memnun olacağınızı garanti ediyorum.
    bu işten bir karım ıolduğunu söyleyemem
    sadece sizlere yardımcı olabilmek adınahttp://forum.donanimhaber.com/m_110478142/tm.htm bu konuda arkadaşlar fındık istedi onlara yardımcı olabilmek için.

Esenlikler....
  • quote:

Orijinalden alıntı: kumrulordu

keşke size tattırma imkanım olsaydı hocam da ikram etseydim.
    burada refaransım kendim.
    2007 yılından beri foruma üyeyim 1 üye haricinde kimseyle sıkıntım olmadı çek satış vs deki işlemlerime bakarak bana güvenebilirsiniz memnun olacağınızı garanti ediyorum.
    bu işten bir karım ıolduğunu söyleyemem
    sadece sizlere yardımcı olabilmek adınahttp://forum.donanimhaber.com/m_110478142/tm.htm bu konuda arkadaşlar fındık istedi onlara yardımcı olabilmek için.

Esenlikler....

iç fındık değil de yine aynı kalitede kabuklu fındık yok mu acaba. Kaç lira olur kilosu. Uygun fiyatsa hemen alabilirim..

• mkaydi M kullanıcısına yanıt
    hocam forumdaşlarım sıkıntı yaşamasın diye kabuklu fındık satmıyorum. nedenine gelince.
    %50 si dış kabuk 2 kilo kabuklu fındık aldığınızda elinize 1 kilo kabuksuz fındık geçecektir.
    1 kilo fındığında yine içerisinde bezik acı v.s fındık çıkmakta
    1 kilo fındığı kırmak ve ayıklamak için 2-3 saat zamanınızı alır.

ben size 2 kilo fındık görderdiğimde içerisinde koruk (boş), acı, içini doldurmamış küçük fındık çıkma ihtimali olacağından elinize 1 kilonun altında fındık geçecek ve hakkımda iyi şeyler düşünmeyeceksiniz.

bu şartlar altında fındık almak istiyorum derseniz kabuklu fındıkda temin edebilirim.
  • 3 kilo iç fındığı hemen tüketemeyiz, sonra bayatlar, bozulur falan. Ben bunu yaşamamak için kabuklu fındık alıp ihtiyacımız olduğunda kırıp yemek daha mantıklı geldi bana. Temin edeceğin kabuklu fındığa güveniyorsan kabuklu fındık alırım senden.
  • Çabuk bitti fındıklar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ilan kapanmış fiyat nedir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.