Şimdi Ara

3 lü Set Ryzen 5700x / Msi x470 / 32 gb Ram

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ryzen 5700x Fansız Tray işlemci / Şubat 13 itibari ile garantisi bitmiştir. Hiçbir sorunu yoktur. Oyunlarda maksimum 55-60 derece.

Msi x470 Gaming x Pro Carbon / Arka tarafında ki ses soketinden birden bire çok düşük ses gelmeye başlamıştı nedenini çözemedim ama donanımsal olduğunu düşünmüyorum. Bende ekstra harici ses kartı olduğundan çok üstünde durmadım. Çözülememesi durumda basit USB ses kartları ile mevzu çözülebilir kullanıma engel performansı etkileyen yada sorun çıkaran bir problem değildir kesinlikle.

Corsair Vengaence Pro RGB White 4*8 3200mhz 32 gb Ram / Ürünler farklı zaman dilimlerinde alınmıştır. 2 si de dual kit olarak alındı 16gb olan 2*8 kitlerin temmuza kadar garantisi mevcut. Diğer dual kit 2.5 sene oldu ama bu marka ömür boyu garanti sunmaktadır. Ürünlerin biri Amazon diğeri Inventus dan alınmıştır. Sorunsuz problemsiz bir üründür ve tarafımca ilk alındıklarında 4 er saat memtest testinden geçmiştir.

Hali hazırda sistemi kullanmaktayım. Her türlü test vs açıktır. Set halinde satıyorum. Tercihen Ankara içinde elden teslim edebilirim. Şehir dışı için param güvende gibi sistemlere vs güvenmiyorum. Havale sonrası ürünleri kendi kutularında yollarım. Forumdan referans verebilirim. Dilerseniz daha detaylı resim de gönderebilirim ama dediğim gibi ürünler kasanın içerisinde aktif kullanılmaktadır. Satma sebebim AM 5 sisteme geçiş yapmak istediğim içindir.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tyrande -- 22 Şubat 2025; 9:25:26 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.