-Bülent Ünder, Arda Turan'ın ağrıları yüzünden onu kasımpaşa maçında dinlendireceğini belirtti.
-Ama oyunun gidişatına göre ardayı kısa bir süre için oyuna sürebiliceğini söyledi.
-Cezası sona eren Sabri'nin ilk 11'deki yerini alacağı belirtilirken teknik direktör Bülent Ünder'in sol bekte İnsua'yı görevlendireceği, forvette yine Baros'un görev yapacağı belirtildi.
-Ligin devamında genç oyuncuları oynatacağını söyleyen Bülent Ünder Emre Çolak ve Cem Sultan'ı 2. yarıda oyuna sokacağını söyledi.
-Teknik direktör Bülent Ünder'in oyuncularıyla yaptığı toplantıda kalan 3 maçın önemine değinerek ''3 maç 9 puan demek. Bu da bizi sıralamada üst sıralara taşımak için yeterli. Galatasaray gibi bir takım şu anda sıralamada bulunduğu yere layık değil. Bunu değiştirmek sizlerin elinde. Belki bize birşey getirmeyecek ama özgüveninizi ve prestijiniz geri kazanabilirsiniz. Ona göre mücadele edin. Ayrıca bu 3 hafta bazılarının Galatasaray'daki geleceğinde de belirleyici olacak. '' dediği öğrenildi.
-Kasımpaşa maçı öncesi sakatlıkları devam Neill,Cana, Mustafa Sarp ve Serkan Kurtuluş forma giyemeyecek.
Kaynak : Lig tv
Artık takımla ilgili haberleri okuyasım bile gelmiyor.
bu maçı kazanmazsak kendimi 4 gün banlayacağım.. sarp yok.
quote:
-Ligin devamında genç oyuncuları oynatacağını söyleyen Bülent Ünder Emre Çolak ve Cem Sultan'ı 2. yarıda oyuna sokacağını söyledi.
lig bitti daha yeni mi akıllarına gelmiş
quote:
Orijinalden alıntı: del piyero
abi salak valla yemin ediyorum gerizekalı bunlar.
yenilmek tamam da takımda resmen ruh yok ya en çok o beni üzüyor.
Çok gaza gelmek isterdim ama bu 3 maçın gözümde fındık kadar değeri yok.
quote:
Orijinalden alıntı: ballrry
quote:
Allah belalarını versin. Hala ikinci yarı diyorlar
quote:
Orijinalden alıntı: Just be*
quote:
Orijinalden alıntı: ballrry
quote:
Allah belalarını versin. Hala ikinci yarı diyorlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme