bu 3 secenek arasinda kesinlikle opel corsa derim sahsen bende kullaniyorum gayet memnunum lakinn bu secenege 4. olarak toyota aurisi koyarsan corsa mi aurismi diye ortada kalirdim %60 auris derdim %40da corsa diye düsünürdüm
quote:
Orjinalden alıntı: ducky
renault clio 1.5 80 bg dizel dinamik konfor paketli opel corsa 90 bg dizel enjoy modeli spor paketli fiat grande punto dizel 90 bg triptonik bazin bi ustu olan modeller arasinda cok renault aracimiz oldugu icin filo indirimi alabildigimizden ve yedek parcasi daha ucuz ve 2. eli daha kolay gittiginden clio almayi dusunuyoruz ama bi danisayim dedim foruma sizin fikriniz nedir araclar fiyat olarak yakin birbirine
corsa
CORSA!!!! HİÇ UNUTMUYORUM Bİ ARKADAŞIMIN OPEL CORSASIYLA SABAHA KADAR EĞLENMİŞTİK.ÇOK KEYİFLİ BİR ARAÇ.SESSİZ SAKİN:) AMA PUNTO HEPSİNDEN KONFORLU...
quote:
Orjinalden alıntı: bucakli
@asilx gerçekten paylaşımın için teşekkürler sıkılmadan okudum ama gözlerim mahvoldu ufacık yazıalrı okuyuncaya kadar.
@ducky eğer indirimin varsa kesinlikle clio al niçin fazla para vereceksin ki?
ne demek.. arkadaşa ve size yardımcı olduysam ne mutlu
pejo 207 düz paketi
bence punto ve clıo arasında kal corsa pek iyi değil.
corsa njoy dizel aracı kullandım tek kelimeyle mükemmel araba.. ben corsa derim ve israr ederim
motor olarak kucuk hacimde mutlaka multijet motor diorum.1.3 90 hp yanı punto yada corsa. bu ikilmede de kalitesi ile corsa diorum. test surusune ciktim dizel enjoy 90 hp lik corsanın. 6 ilei şanzumanı ile b sınıfnda bence lider. kesinlikle corsa derim
BİKA DAN 5 6 LİRA RENAULT İNDİRİMİ YAPABİLİRSİN
PARDON 5000-6000 LİRA
CLİO BENCE
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme