Ben bunu aldım 1 haftadır kullanıyorum. Valla baya işime yaradı daha dinç falan kalkıyorum uykumu da getiriyor, uykuya hazırlıyor. Şimdi bunun şişesine baktım 2 aydan uzun süre kullanılmamalıdır diyor. Ben hep kullanırım diyordum içimden. Bu arada mesela gece 12 de yatmama rağmen 6 da falan kalktığım oluyordu tekrar kapatıyordum gözümü hiç telefona falan bakmadan o niye oluyordu bilmiyorum. |
3 mg Melatonin takviyesi 2 aydan fazla kullanılırsa ne olur?
-
-
bişi olmaz ama 3mg kullanma. araştırmalar 0.5 mg bile yeterli diyor. kendim dusuk doz daha denemedim ama düşük dozlarla başla önce etkili olmazsa yükseltirsin. arada off verirsin bir kaç haftada 1 yada haftasonları gibi
-
hocam ben trendyol dan aldım doktara falan gitmeden. Siz eczaneden mi aldınız ben internette 0.5 mg arattım bulamadım. 1 mg arattım https://www.vitaminler.com/urun/venatura-melatonin-1-mg-agizda-dagilan-120-tablet-19331?gclid=Cj0KCQjw0tKiBhC6ARIsAAOXutmbSMUt0Ex_gzTx3zHDRtyJ_ra2ZIB_4INjMhpD8qRocdem_hQ4lMUaAud2EALw_wcB
bu var iyi mi?
Bir de 3 mg alıyorum ya bilgisayar başındayken atıyorum mesela 1 saat sonra gözüme uyku geliyo gidiyorum yatağa. Düşük doz alsam canım sıkılcak yataktayken sanki? Zararı var mı doktor kontrolsüz aldım ben.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryo41 -- 6 Mayıs 2023; 1:35:10 >
-
venatura nın sitesinde sprey versiyonu var daha dusuk doz ama bende denemedim daha.
dusuk doz yeterli. oluyor diyorlar ama denemedim bende 3mg kullandım. bitince dusuk doZ ile devam edicem deneyip
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X