Arkadaşlar sistem toplamak üzereyim, ama aşağıda kararsız kaldığım 3 seçenekten sizce hangisini almam gerekir. (İntel Tabanlı ve e8500 işlemci kullanılacak)
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
GA-EG45M-UD2H & P5N7A-VM
İkiside güzel.
Hangisi ucuz ise onu alın yaklaşık olarak aynı kartlar...
Gigabyte GA-E7AUM-DS2H
Bence. Onboard ekran kartı süper. Alacağın bir tane Nvdia Chipsetli anakart ile SLI bağlantı dahi yapabilirsin ve performansı da gerçekten çok iyi.
quote:
Orijinalden alıntı: Grma
Gigabyte GA-E7AUM-DS2H
Bence. Onboard ekran kartı süper. Alacağın bir tane Nvdia Chipsetli anakart ile SLI bağlantı dahi yapabilirsin ve performansı da gerçekten çok iyi.
Cevabınız için teşekkür ederim.
Asus'un bir avantajı var oda bilgisayarı tamamen açmadan internet, film ve resim izlenebiliyor. Ekran kartını sonra alacağım. Şimdilik O/B kullancağım .
Kararsız kaldım
quote:
Orijinalden alıntı: oxray
quote:
Orijinalden alıntı: Grma
Gigabyte GA-E7AUM-DS2H
Cevabınız için teşekkür ederim.
Asus'un bir avantajı var oda bilgisayarı tamamen açmadan internet, film ve resim izlenebiliyor. Ekran kartını sonra alacağım. Şimdilik O/B kullancağım .
Kararsız kaldım
Tabii senin tercihlerin hepsinden daha mühim. Fakat - ile + özellikleri çok iyi değerlendirmelisin. Sadece film mi izleyeceksin yoksa oyun da oynuyor musun? Eğer oyun da oynuyorsan kesinlikle Onboard VGA iyi olmalı. Eğer ben sadece film izliyorum, internete giriyorum ve müzik dinliyorum oyun oynamıyorum dersen Asus al. :)