Şimdi Ara

3 MikroATX Anakart arasında kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sistem toplamak üzereyim, ama aşağıda kararsız kaldığım 3 seçenekten sizce hangisini almam gerekir. (İntel Tabanlı ve e8500 işlemci kullanılacak)

1- Gigabyte GA-E7AUM-DS2H

2-Gigabyte GA-EG45M-UD2H

3- Asus P5N7A-VM
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• GA-EG45M-UD2H & P5N7A-VM

İkiside güzel.

Hangisi ucuz ise onu alın yaklaşık olarak aynı kartlar...
  • Gigabyte GA-E7AUM-DS2H

Bence. Onboard ekran kartı süper. Alacağın bir tane Nvdia Chipsetli anakart ile SLI bağlantı dahi yapabilirsin ve performansı da gerçekten çok iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grma

Gigabyte GA-E7AUM-DS2H

Bence. Onboard ekran kartı süper. Alacağın bir tane Nvdia Chipsetli anakart ile SLI bağlantı dahi yapabilirsin ve performansı da gerçekten çok iyi.

Cevabınız için teşekkür ederim.

Asus'un bir avantajı var oda bilgisayarı tamamen açmadan internet, film ve resim izlenebiliyor. Ekran kartını sonra alacağım. Şimdilik O/B kullancağım .

Kararsız kaldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: oxray

quote:

Orijinalden alıntı: Grma

Gigabyte GA-E7AUM-DS2H

Cevabınız için teşekkür ederim.

Asus'un bir avantajı var oda bilgisayarı tamamen açmadan internet, film ve resim izlenebiliyor. Ekran kartını sonra alacağım. Şimdilik O/B kullancağım .

Kararsız kaldım

Tabii senin tercihlerin hepsinden daha mühim. Fakat - ile + özellikleri çok iyi değerlendirmelisin. Sadece film mi izleyeceksin yoksa oyun da oynuyor musun? Eğer oyun da oynuyorsan kesinlikle Onboard VGA iyi olmalı. Eğer ben sadece film izliyorum, internete giriyorum ve müzik dinliyorum oyun oynamıyorum dersen Asus al. :)

Ben Gigabyte GA-E7AUM-DS2H alırdım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.