Kısa çok daha iyi, resimlere kullandığın fonu merak ettim hoş duruyor, öğrenebilirsem sevinirim =)
Photo Scape kullanıyorum, ordanda Film Efektleri . .
Ufak bi sakal + 3
Çok emo bi görüntü oluyo hacı saçın uzunken biz seni böyle bilmedik.
quote:
Orijinalden alıntı: Azap
Kısa çok daha iyi, resimlere kullandığın fonu merak ettim hoş duruyor, öğrenebilirsem sevinirim =)
Hacım senin sanırım dövme işi vardı, o ne oldu
uzun yapma bence apaçi gibi olmuşsun sakalsız tüylü tüylü bence 3 iyi daha olgun göstermiş
Forumun futbol topu burda olsaydı sulanırdı şimdi sana
kısa saç ile sıradan bi insan gibi duruyosun uzun daha iyi sana sakal çıkmıyosa
Kısayken daha karizma olmuş. Kusura bakma ama en alttaki resimde bi halta benzememişsin (3)
kısa saça alırşırsan hayatta vaz geçemezsin sana söyliim O rahatlık paha biçilemez gerisi için mastercard 1 senedir 3-4 numara kestiriyorum hep. Hele yazın kendim kestim makine ile süper oluodu. Kışın 4 numara falan yaparım herhalde. Uzunun derdi çok Kafana bişeyler sürmeden kısa saçla dışarı çıkmak gibisi yok.
Son koyduğun resmi imha et bence ayrıca 3 numara daha iyi benim saçlarda kıvırcıkımsı dalgalı bonus gibi oldum şuan çoğu kişi yakışıyor diyor ama bende 3 numara kestirecem kimsede umrumda değil valla isteyen beğensin isteyen beğenmesin.
Bence 2side iyi kardeşim
quote:
Orijinalden alıntı: Şikayetname
Bence 2side iyi kardeşim
Saol yavrum.
3 devam o zaman.
Oda ne güneşli la öyle
Kısada yakışmış.
Bana kalırsa, uzun çok daha iyi. Ama tekrar söyleyeyim, kısada yakışmış.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme