Şimdi Ara

3 Notebook arasında kaldım, sizin önerileriniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: marslans

HP PVL WW041EA DV6-3035
    HP PVL WN778EA DV6-3030
    HP PVL WN771EA DV6-3025

sizce bu üç üründen hangsi özellik olarak daha iyi ayrıca hepsinde 1gb ati 5650 var ama hepsinin toplam grafik belleği birbirinden farklı bu çok etkiler mi

3030 alınabiltesi daha yüksek bir ürün.
  • evet y560a aldık sonunda. pcyi de açar açmaz dans eden pikselleri gördük; sevmedik, tiksindik direk bios update yaptık şansımız varmış dans eden pikseller ortadan kalktı. bunun yanında performans olarak bi' hayli iyi çalışmakta makine. gerçi bu makineye oyun kurmamaya yemin ettim;) sadece iş yapacağım diyerekten ama lightroom ve photoshopta yüksek çözünürlüklü foto düzenleme işlerini multitask yaparken dahi sıkıntı yaşamadan gerçekleştirmekte. ama dediğim gibi dans eden pikselleri de bios update ile çözdüm. teşekkürler tekrardan fikirlerinizden dolayı.

ayrıca 1830TL'ye Ocak 2011'de ödemeye başlayacağım şekilde Gold'dan aldım RTL kargo ile aynı gün elimdeydi ve kargo ücreti 16lira tutmakta. fikir vermesi açısından bunları da ekleyeyim dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maeglin3 -- 11 Eylül 2010; 11:40:12 >
  • Şanssızmışsınız ki pixel sorunu sizede denk gelmiş. Lenovo bunun için BIOS yayınlamadı diyorlardı siz nasıl güncellediniz ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

Şanssızmışsınız ki pixel sorunu sizede denk gelmiş. Lenovo bunun için BIOS yayınlamadı diyorlardı siz nasıl güncellediniz ki?

yayınlamış. fakat tam olarak düzelmiyor diyorlar. düzelmediğini çok dikkatli bakarsanız anlıyormuşsunuz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydogan66

quote:

Şanssızmışsınız ki pixel sorunu sizede denk gelmiş. Lenovo bunun için BIOS yayınlamadı diyorlardı siz nasıl güncellediniz ki?

yayınlamış. fakat tam olarak düzelmiyor diyorlar. düzelmediğini çok dikkatli bakarsanız anlıyormuşsunuz..

Ben pimpirikli birisiyim bende olsa sürekli gözüm takılır.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aydogan66

quote:

Ben pimpirikli birisiyim bende olsa sürekli gözüm takılır.

Benim bütün ekran sorunlarım düzeldi yeni biostan sonra Zaten öyle göze takılcak birşey değil merak etmeyin.Sadece belli bir renk tonajında belli açılardan belli oluyordu.

• HP gibi bi markaya para veripte başınızı duvarlara vurmayın
    bence lenovoyu almanız daha iyi olur lenovo, dell, asus gibi markalar varken özellikle sağlamlık açısından samsung'u tercih etmek pek dogru değil.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.