Şimdi Ara

3 notebook arasında kaldım yardım lazım kısa sürede satın almam gerek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar bir kaç seçenek arasında kaldım fakat ekran kartı yüzünden işin içinden çıkamıyorum zira işlemci ve diğer bileşenler birbirine yakınken ekran kartı herşeyi değiştiriyor daha önce araştırmış olan veya kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim 1 gün içinde almayı düşünüyorum.
    konu açmadan önce fiyat/performans olarak en iyi notebooklar sayfasını inceledim ama mecburen bimeks veya vatandan almam gerekiyor bazı modellerin stokların olmamasından kaynaklı satın alamıyorum en geç yarın almam gerekiyor.
    oynadığım iki oyun var diablo III ve wow bunlarda sorun yaşatmayacak bir makine almak istiyorum.
    Modeller
    http://www.bimeks.com.tr/urun/122567/lenovo-z570am-59-324771.aspx
    Intel®Core™ i52450M2,50 GHzIntel® Turbo Boost Teknolojisi ile 3,1 GHz
    15,6 "1366 x 768 px6 GB
    SATA500 GB2 GB5400 rpm
    Windows 7 Home Basic
    1333 MHz2,60
    Nvidia GT540M
    3 MB
    Memory Stick (MS), Multimedia Kart (MMC), Secure Digital Kart (SD)

http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/casper-cn-vmd2450w-core-i5-2450m-250ghz-8gb-ddr3-500gb-156-dvdrw-1gb-hd6610m-cam-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=59666
    İşlemci Teknolojisi Intel® Core™ i5
    İşlemci Numarası 2450M
    İşlemci Hızı 2.5 GHz
    İşlemci Hızı(Turbo Boost) 3.1 GHz
    Ön Bellek 3 MB
    Hafıza (RAM) Kapasitesi 8 GB
    Disk Kapasitesi 500 GB
    Hafıza (RAM) Tipi DDR3
    Hafıza Bus Hızı 1333 MHz
    İşlemci Markası INTEL
    Ekran Kartı Hafızası 1024 Mb
    Ekran Kartı Markası AMD
    VGA Chipset Modeli HD6610

http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-np300e5a-s0jtr-np300e5a-core-i5-2450m-250ghz-4gb-ddr3-500gb-156-dvdrw-1gb-gt520mx-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=60070
    İşlemci Teknolojisi Intel® Core™ i5
    İşlemci Numarası 2450M
    İşlemci Hızı 2.5 GHz
    İşlemci Hızı(Turbo Boost) 3.1 GHz
    Ön Bellek 3 MB
    Hafıza (RAM) Kapasitesi 4 GB
    Disk Kapasitesi 500 GB
    Hafıza (RAM) Tipi DDR3
    İşlemci Markası INTEL
    Ekran Kartı Hafızası 1024 Mb
    Ekran Kartı Markası NVIDIA
    VGA Chipset Modeli GT520MX
    önere bileceğiniz başka modeller varsa inceleyebilirim bu iş bu gece bitecek limit max 1500 tl
    teşekkürler
    ayrıca 1 sene içinde performans için masaüstü yapıcam o yüzden notebookda coşmak istemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.M.M.M, -- 21 Temmuz 2012; 20:39:50 >

• bimex lınklı olan cıhazın ekran kartı dıger cıhazlarınkıne nıspeten daha ıyıdir ancak o bıle bf3 gbı oyunları mınımal ayarlarda oynatır . ama ıclerınden en ıyısı bırıncısıdır hayırlı olsun sımdıden ..
  • banada en yakın gelen lenovo oldu lakin arattığım zaman heryerden öyle konular çıkıyorki casperdan iyice soğumaya başladım
    online game işim başka bi zorlayacak işlem yapılmayacak bilgisayarda 1000 ila 1500 lira arası coook model çook tercih şansı var lakin ekran
    işi bitirdi beni sıralamalar testleri felan
    kayışı kopartıcam az kaldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceqqu

banada en yakın gelen lenovo oldu lakin arattığım zaman heryerden öyle konular çıkıyorki casperdan iyice soğumaya başladım
    online game işim başka bi zorlayacak işlem yapılmayacak bilgisayarda 1000 ila 1500 lira arası coook model çook tercih şansı var lakin ekran
    işi bitirdi beni sıralamalar testleri felan
    kayışı kopartıcam az kaldı

heci casper samsung falan alınmaz zaten şu devırde . alacaksan msi ,asus, acer yada monster alacaksın . kı monsterlarada bak derım eger acelen yoksa cidden fıyat performans terımını kokluyorlar dıyebılırm haa acelem var dıyorsan verdıgın ılk lınk , yanı lenovo alman senın ıcın en ıyısı olacaktır . dıger lınktekı ekran kartları zaten surunur ılkıne oranla . demem okı o 3unden 1ını alcam dersen ( :D:D:D ) kesınlıkle bımeks lınklısını al dıgerlerıne bakıp tereddut etme bıle ..

• evet casperi listeden cikarmam lazim ekran karti ve isinma problemiyle epey sorun olmus daha once dell kullaniciydim 5 sene sifir sorun kullandim 1.5 liraya basimi agritmiyacak laptop ariorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guzel makine dostum ama 1.700 limitimin ustu :( wow ve diablo icin lazim :) arada video izliorum oladar

• quote:

Guzel makine dostum ama 1.700 limitimin ustu :( wow ve diablo icin lazim :) arada video izliorum oladar

Başta sanki 1750 görmüştüm sanırım yanlış gördüm neyse
    http://www.eksenbilgisayar.com/urun/hp-pavilion-dv6-6010st-ll044ea-core-i5-2410m-6gb-750gb-hd6770m-156-win7-home-premium-64bit.aspx
    Bu olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: aslanemre58

quote:

Guzel makine dostum ama 1.700 limitimin ustu :( wow ve diablo icin lazim :) arada video izliorum oladar

Başta sanki 1750 görmüştüm sanırım yanlış gördüm neyse
    http://www.eksenbilgisayar.com/urun/hp-pavilion-dv6-6010st-ll044ea-core-i5-2410m-6gb-750gb-hd6770m-156-win7-home-premium-64bit.aspx
    Bu olabilir

Gayet guzel makina vatan ve bimeks icinde varsa yarin alabilirim :) saolasin :)

• dün vatandan 1640 liraya packard bell lv44hc aldım gayet güzel bir makine yorumlarınız için teşekkür ederim
  • quote:

dün vatandan 1640 liraya packard bell lv44hc aldım gayet güzel bir makine yorumlarınız için teşekkür ederim

Hayırlı olsun hocam, biraz geç oldu ama.

Ben de 2 hafta önce TV44-hr aldım. Siteden driverlarına bakıyordum ki benim bilgsayar listede yok. Tekrar tekrar baktım yok. Senin bilgisayarın özellikleri nasıl? İşlemci ekran kartı ayrıntılı olarak yazar mısın?
  • kardeşim casper almada ne alırsan al. resmi olmayan bir araştırmaya göre casper alanların ve ondan çok şey bekleyenlerin%83.55 rahatsız. "BEN YANDIM ELLER YANMASIN"
  • casperin fiyat yönünden cazibesi vardı ama kullanıcı yorumları olsun işçilik olsun biraz düşündürdü.
    i5-2450m işlemci geforce gt630m ekran kartı 750gb hdd 17.3 hd led ekran usb3.0 8gb ram
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.