Şimdi Ara

3 parça değişen 145 bin dizel alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ben de Giulietta kullanıyorum. Satışının kolay olmadığını her kullanıcısı bilir ve sorun etmeden alır. Ha kimi şansına erken ve hızlı satar o ayrı Ama size tavsiyem ya biraz daha bütçenizi yükseltin ya da elinizdeki para ile Progression Plus cam tavansız ve spor paketsiz daha temiz bir şeyler bakın derim Acil bir durumda elden çıkarmanız için çok sağlam bir şekilde öldürmeniz gerekir istediğiniz fiyatı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence Progession plus bakin hem kafaniz rahat olur hem de o fiyatlara bulursunuz, satarken de daha kolay olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: humerus06

Ben de Giulietta kullanıyorum. Satışının kolay olmadığını her kullanıcısı bilir ve sorun etmeden alır. Ha kimi şansına erken ve hızlı satar o ayrı Ama size tavsiyem ya biraz daha bütçenizi yükseltin ya da elinizdeki para ile Progression Plus cam tavansız ve spor paketsiz daha temiz bir şeyler bakın derim Acil bir durumda elden çıkarmanız için çok sağlam bir şekilde öldürmeniz gerekir istediğiniz fiyatı
    Cam tavan olmayınca aracın bir albenisi yok. Aynı zamanda spor paket siyah far siyah tavan ve deri koltuklu istiyorum. Peki neden Progression Plus alın dediniz? Distansiveler daha iyi değil mi? Ve aralarında ne gibi farklar var?

• Mmag M kullanıcısına yanıt
    Bütçenize göre daha temiz araç bulma ihtimaliniz hayli yüksek olduğu için Prog.+ bakın dedim İmkan varsa tabi ki cam tavan + sp olmalı ancak gidipte 63 bin liranızı bahsettiğiniz araca bağlamayın derim.
    Ben alırken bordo derili istiyordum bir süre araştırmak zorunda kaldım ama buldum. Eğer Prog+ ya da cam tavansız spor paketsiz baz Dist. donanım almak istemiyorsanız siz de bir süre araştırın. Giulietta gruplarımızda satanlar var. 60-63 civarına satıyorlar; çoğunda cam tavan var ancak spor paket yok Aklımda olsun bütçeniz dahilinde denk gelirsem PM yoluyla ulaşırım size

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.