Şimdi Ara

3 ŞEHİDİMİZ 8 YARALIMIZ VAR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
1.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şemdilli de şehit olan 3 askerin veya yaralıların isimlerini bulabilir miyiz?

Yakın arkadaşımı ağabeyi de orda askerlik yapıyor ve akşamdan beri ulaşamıyorlar ona.

internette bir çok haber sitesine girdim ama isim bulamadım.bulabilme imkanımız var mı acaba?TSK nın sitesinde de bir şey yazmıyor.

Bilgisi olanlardan yardım bekliyorum lütfen önemli bir konu..
  • Ben,şehit kardeşi olarak çok şey demek istiyorum da..
    Dilim varmıyor,canları sağ olsun. Abim ve diğer tüm şehitleri saygı ile anıyorum.
  • Bende kaza olduğuna inanmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: CLOVEL

Ben,şehit kardeşi olarak çok şey demek istiyorum da..
    Dilim varmıyor,canları sağ olsun. Abim ve diğer tüm şehitleri saygı ile anıyorum.

Başınız sağolsun.
  • Allah rahmet eylesin

kazadır değildir bilemem ama komplo teorisi için zayıf bir olay, sanki muhsin yazıcıoğlu eşref bitlis recep yazıcıoğlu ya da adnan kahveci vakalrından bahsediliyor ya da yüksek zayiatlı karakol baskınından, askerliğini bile yapmamış veletler için komplo teorisi teorisi uyydurmak çok kolaymış

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her şeyin yalan/usulsüz çıktığı bu ülkede bu habere ben inanmıyorum.
    Art niyetten değil, hatta eminim herkesin aklına bu şüphe gelmiştir. Allah rahmet eylesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi göbek deliği pamukçuğu -- 6 Mayıs 2014; 1:45:52 >
  • Mekanlari zaten cennet Allah geride kalanlara ailelerine sevdiklerine sabır versin milletimizin basi sağ olsun bizi bu durumlara sokanlar utansin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Batıda o kadar tatbikat yapıyorduk 1 tek aracımız takla atmıyor ama doğuda takla atıyorlar ilginç.. Askerde gzpt şöförüydüm. Şehit olan kardeşlerime Allah rahmet eylesin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Fatih:

Arkadaşlar şemdilli de şehit olan 3 askerin veya yaralıların isimlerini bulabilir miyiz?

Yakın arkadaşımı ağabeyi de orda askerlik yapıyor ve akşamdan beri ulaşamıyorlar ona.

internette bir çok haber sitesine girdim ama isim bulamadım.bulabilme imkanımız var mı acaba?TSK nın sitesinde de bir şey yazmıyor.

Bilgisi olanlardan yardım bekliyorum lütfen önemli bir konu..

arkadas icin up

allah rahmet eylesin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Barzaninin erdogana bir lafi vardi ya

-Asıl siz hosgeldiniz..

• millete takla attırmayı kendine görev edinenlerin işidir.
    olan şehitlerimize oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gizli Kullanıcı-2

Yine olayı başbakana yıkmanın yolunu buldular. Mantık aramamak lazım. Allah rahmet eylesin.

Asker şehit oluyor burada kimse tayyibe laf atmıyor ama maşallah ona laf soyletip tartışma çıkarmak için zaman kolluyorsunuz sanki

• bakkalda mı öğreniyor bu askeri araç şöförleri araç kullanmayı da zırhlı araç takla atıp içindekileri öldürüyor, yav he he cidden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Clavery

1 kere olur 2 kere olur neysede en az bi 5 10 arac takla attı şu zamanlarda.

Takla atan araç Kirpi. Mayına karşı korumalı olsun diye dengesini unutmuşlar. Bu araç anca çöl arazisinde iş yapar. Mayına karşı kendini ispatladı; fakat şu dağlık arazi koşullarına bi' uyum sağlayamadı.

2011'de ben de binmiştim. Eğer içinde kemerlerinizi sıkıca takıp, silahınızı da silah bölmesine bağlarsanız takla atsa dahi ölmezsiniz. Bizim zamanımızda da çok takla haberi duyuyorduk. Sabıkalı bir araçtı anlayacağınız. Tahliye kapısının açılması da seramoni ile oluyordu resmen. Buna rağmen acil durum düğmesine basarsanız tahliye kapısını tahliye kapağı niyetine de kullanabilir ve saniyeler içinde yere de düşürebilirsiniz. Tabi çoğu zaman arkasında kim olduğunu bilmediğimiz için seramoninin bitmesini bekliyorduk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chava -- 6 Mayıs 2014; 6:21:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gizli Kullanıcı-2

Yine olayı başbakana yıkmanın yolunu buldular. Mantık aramamak lazım. Allah rahmet eylesin.

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: KöfteSuyu

Batıda o kadar tatbikat yapıyorduk 1 tek aracımız takla atmıyor ama doğuda takla atıyorlar ilginç.. Askerde gzpt şöförüydüm. Şehit olan kardeşlerime Allah rahmet eylesin..

Babam iş için Hakkari tarafına gitmişti.

Kendisinin direk söylediğini yazıyorum. "Doğuda öyle yollar yapmışlar ki değil arabayla gitmek o yolda yürünmez bile. Sen daha 1 virajı dönmeden 2. virajla karşılaşıyorsun. Karşına bir araba çıksa kesin kaza yapacaksın o yollardan asla 2 araba yan yana geçemez."

Bizzat bunu söylemişti.

• Bu ne arkadaş taşmı bunlar yuvarlaniyor

• Allah rahmet eylesin

• Allah rahmet eylesin..

• allah rahmet eylesin

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.