Şimdi Ara

3 senede nereden nereye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Eski Açık Sarı Desene kullanıcısına yanıt
    1992 senesi şampiyonluk sayıları Fb 12 Bjk 10 Gs 8. Bu rakamlar resmi rakamlar. Ayrıca Bjk hiç Trabzon un gerisine düşmemiş. Bu da resmi tarihe dayalı bilgi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAF10

1992 senesi şampiyonluk sayıları Fb 12 Bjk 10 Gs 8. Bu rakamlar resmi rakamlar. Ayrıca Bjk hiç Trabzon un gerisine düşmemiş. Bu da resmi tarihe dayalı bilgi.
    1992 senesine kadar Beşiktaş'ın şampiyonluk sayısı 8'dir. Şampiyon olduğu yıllar; 1959/60, 1965/66, 1966/67, 1981/82, 1985/86, 1989/90, 1990/91, 1991/92.
    1983/84 sezonunda Trabzonspor Beşiktaş'ın önündedir ondan sonraki 9 sene Beşiktaş Trabzon'un önüne geçmemiştir.

Galiba siz 2002'de kazandığınız 2 şampiyonluğu baştan falan sayıyorsunuz. O 2 şampiyonluk 2002 yılına kadar yoktu.

Kaynak:
    www.tff.org
    S�per Lig Tarih�e �ampiyonluklar Ar�iv Gol Krall��� TFF
    https://www.tff.org/default.aspx?pageID=545

Resmi tarih burada buyur oku, tarihe dayalı bilgi burada.

Kaynak verdiğin sitede o 2 şampiyonluktan bahsediliyor. Ayrıca o 2 şampiyonluk 2002 de değil 1950 lerde kazanıldı. Sadece sayilmasi için 2002 ye kadar beklenilmesi saçmaydı.

• quote:

Kaynak verdiğin sitede o 2 şampiyonluktan bahsediliyor. Ayrıca o 2 şampiyonluk 2002 de değil 1950 lerde kazanıldı. Sadece sayilmasi için 2002 ye kadar beklenilmesi saçmaydı.
    Şaka galiba bu.
    Dostum RESMİ OLARAK 2002 Mayıs'a kadar Beşiktaş'ın şampiyonluk sayısı 9'dur 2002'den sonra 11'e çıkmıştır.

Hani yaşınız yetiyordu o 80'lere 90'lara? Beşiktaş'ın 2002'ye kadar o ekstra şampiyonluğunu sayan mı vardı söylesene? Bak bakalım o dönemki gazetelerine 1992'de Beşiktaş'ı kaç şampiyonlukla göstermişler 10 mu 8 mi?

Sanki herkes Beşiktaş'ın o +2 şampiyonluğunu biliyordu da resmileşmesini bekliyordu buna nasıl inanalım?

Bi de bilmiş bilmiş bizim yaşımız o dönemlere yetiyor muhabbeti yapıyorsunuz şaka gibisiniz ya

www.tff.org

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eski Açık Sarı Desene -- 24 Eylül 2019; 22:20:17 >

Gazete kupürlerini resmi tarihle kıyaslaman bu konuyu sanırım sona erdirmiştir. Ayrıca benden sana tavsiye. 3 büyük senin deden zamanında da baban zamanında da 3 büyüktü. Bir devir biri öne geçmiş. Bir devir öteki. Benim için Gs yi farklı yapan 2000 senesidir. O başarıyı herhangi bir Türk takımı kazanınca o ayricalikta biter.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eski Açık Sarı Desene

Galatasaray şampiyonluk sayısında hiçbir zaman Trabzon'un gerisine düşmedi ama Beşiktaş düştü. 1990'da anca Trabzonu geçti Beşiktaş siz neyden bahsediyorsunuz?
    1989'da o zaman ki ŞL'de Galatasaray'ın yarı finali vardı Avrupa 3.sü oldu Galatasaray o sezon. Türkiye Kupası sayıları da ortada. 1990'lardan sonra da iyice açtı farkı.
    80'lerin 90'ların en büyük takımı Beşiktaşmış Trabzon'un gerisindeki Beşiktaş.
    Yahu zaten sampiyonluk sayisi olarak arkadas cevabi vermiste. Ben zaten is oraya kalmadan bir cevap vereyim.

Hocam simdi Turkiye de, hak hukuk adalet cok mu muthis isliyor? Sorsak normal arkadas sohbetinde sana ise torpilim olmadi diye giremedi diyecegin binlerce insan vardir cevrende. Simdi kamuda isi alanlar hep cok yetenekli torpili olmadigi icin issiz kalanlar hep aptal mi?

Bu ornek nerden cikti deme aciklayayim ki bence anladin yorumlarini takip ediyorum zeki adamsin, yani tum kurumlarda bunlar olurken Futbolda her sampiyonlugun hakedilerek alindigina inanmak saflik. Serefli ikincilik kavrami neden cikti sence? Bence bu cok agir bir laf Suleyman Seba gibi bir insan bunu soyluyorsa ustune dusunmek gerekir.

Gs taraftari olarak bunu asla kabul etmeyeceginizi biliyorum ama sampiyonluklarinizin bir cogu temiz degil. Gecen sene en son olanlari gorduk.

Benim diyeceklerim bu kadar.

• inonu88 kullanıcısına yanıt
    Arkadaş yanlış biliyor, Resmi tarih ortada kimi kandırabilirsiniz ki böyle TFF'nin sitesine girmeye üşenen 2-3 kişiden başka? TFF'nin sitesine girip herkes sayabilir bunu sen de yapabilirsin. Trabzonspor şampiyonluk sayısında Beşiktaş'ı geçmiştir, Beşiktaş 9 sene Trabzonspor'u önüne geçememiştir. Galatasaray ve Fenerbahçe ise hiç Trabzonspor'un gerisine düşmemiştir. Bu konuda aksi bir düşünce varsa resmi olarak argüman sunarsan tartışmanın gidişatı için daha iyi olur. Buyur resmi kaynak:
    www.tff.org

He işte madem bunlardan bahsediyorsun o zaman o şerefli 2.lik muhabbetinin çıktığı 8-0'lık sezonda Beşiktaş'ın Gençlerbirliği maçında Gençlerbirliği'ne giden, gazetelere boy boy fotoğrafı çıkan siyah bond çantalardan da bahsedeceksin. Gençlerbirliği'nin o maçtan önce yedek bırakılan daha sonradan kovulan aralarında milli kalecinin ve takım kaptanın da bulunduğu 4 as futbolcusundan da bahsedeceksin.
    Galatasaray'ın o sezon Beşiktaş'ı 6 maçın 4'ünde yendiğinden ve hiç yenilmediğinden, 9 kişi ile İnönü'de kupa aldığından da bahsedeceksin. Galatasaray'ın 2 maçta 11 gol attığı Ankaragücü'ne Beşiktaş'ın da 10 gol attığından bahsedeceksin.

Bahsedeceksin ki şerefli 2.lik kavramının sadece romantik Beşiktaşlılar tarafından avuntu olarak söylenen içi boş bir motto olduğunun farkına varırsın belki.
    Şerefli şampiyon bir takımın taraftarı olarak yazıyorum bunları.

Son kez yazıyorum. Kendi referansın olan resmi sitede 2 şampiyonluk altta yazıyor. Orayı sanırım okumak istememişsin. Bu konu çok uzadı. Hak hukuk mevzusuna girersek başka şampiyonluklardanda bahsederim ama ortak paydada anlaşmak için resmi tarih bilgileri verdim. Bu bile kabul görmüyorsa biz bu ülkede kimseye hiç bir şey anlatamayız.
    Hala anlamadıysan yada ben anlatamadıysam şunu da yazayım. Fb iddia ettiği gibi 28 şampiyonluğu resmi olarak kabul ettirirse bende kabul ederim.2019 a kadar şampiyonluk sayısı 19'du demem. T.C. vatandaşı olarak T.C. kurullarının verdiği resmi kararlar içime sinsede sinmesede başım gözüm üstünedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MAF10 -- 25 Eylül 2019; 13:57:56 >
  • inonu88 kullanıcısına yanıt
    Sizin de "Galatasaray kirli biz temiziz" edebiyatı yapmanız saçma. Her takımın şampiyonluğunda hakem hataları olabilir. Geçen sene Galatasaray lehine 5 tane olmuşsa aleyhine 10 tane olmuştur. Konya maçında saçma penaltı ile çalınan 2 puan, FB maçlarında çalınan 4 puan, Fatih Terim'e verilen 10 maç ceza vs. Ona bakarsan Sinan Engin'in 100. yıl şampiyonluğunuz hakkında neler söylediğini de biliyoruz. Aynı şekilde 1986 yılında namağlup Galatasaray'dan nasıl şampiyonluk aldığınız da burada yazıyor:

• quote:

Son kez yazıyorum. Kendi referansın olan resmi sitede 2 şampiyonluk altta yazıyor. Orayı sanırım okumak istememişsin. Bu konu çok uzadı. Hak hukuk mevzusuna girersek başka şampiyonluklardanda bahsederim ama ortak paydada anlaşmak için resmi tarih bilgileri verdim. Bu bile kabul görmüyorsa biz bu ülkede kimseye hiç bir şey anlatamayız.
    Hala anlamadıysan yada ben anlatamadıysam şunu da yazayım. Fb iddia ettiği gibi 28 şampiyonluğu resmi olarak kabul ettirirse bende kabul ederim.2019 a kadar şampiyonluk sayısı 19'du demem. T.C. vatandaşı olarak T.C. kurullarının verdiği resmi kararlar içime sinsede sinmesede başım gözüm üstünedir.
    Ben Beşiktaş'ın o 2 şampiyonluğunu reddetmiyorum ne alaka konuyu çarpıtma, ben o 2 şampiyonluğun resmi olarak 2002'den sonra sayıldığını söylüyorum.
    Devletimizi resmi olarak 2002 yılına kadar Beşiktaş'ı 9 şampiyonluklu olarak sayıyordu, TBMM tarafından verilen soru önergesinin cevabına göre devlet Beşiktaş'ı 2002'den sonra 11 şampiyonluklu olarak saydı. 2002 tarihli önerge cevabı mevcut, baz aldığımız resmi belge bu.

Beşiktaş resmi olarak Trabzonspor'un arkasına düşmüştür, Beşiktaş resmi olarak 9 sene Trabzonspor'un önüne geçememiştir. Beşiktaş resmi olarak 1992'de 8 şampiyonlukludur.

Bana 1992 tarihli Beşiktaş'ı 8 değilde 10 şampiyonluklu gösteren resmi bir argüman gösterebilir misin? 1992 tarihli bir resmi belge göster bakalım bekliyorum.

Şu anda 1992 senesinde olsaydık sen haklı olurdun ama şu anda 2019 senesindeyiz ve dolayısıyla ben haklıyım. Devletimiz aldığı ve alacağı kararlarla kendini güncellerken, geçmişe takılı kalmazken bizde 1992'de takılı kalmayalım.
  • quote:

Şu anda 1992 senesinde olsaydık sen haklı olurdun ama şu anda 2019 senesindeyiz ve dolayısıyla ben haklıyım. Devletimiz aldığı ve alacağı kararlarla kendini güncellerken, geçmişe takılı kalmazken bizde 1992'de takılı kalmayalım.
    Bu önerini 80'lerde şöyle güçlüydük 90'larda böyle güçlüydük diğer takımlar şöyleydi böyleydi sonradan gelip bizi geçti diye takılıp kalanlara, sürekli aynı hayal ürünü şeyleri tekrarlayanlara söylersen daha yerinde olur

• 2 sene önce high speed dirt, yenerbalcı falan vardı buralarda. artık devir bjk devri falan diyorlardı nerde onlar
  • 1992'ye takılı kalmayalım dedim ama keşke imkan olsada o günlere geri dönebilsek. Metin, Ali ,Feyyaz'lı günler. Rıza sağdan muz orta açtı ve sarı fırtına Metin kafayla golü attı. Hey gidi günler hey.
    80'lerin sonu ve 90'ların ilk yarısını baz alırsan Türkiye'nin en iyisi Beşiktaş'tı. Ben o güzel günleri gördüm. En dominant takım, en iyi takım bizdik. Her şeyi sayı olarak düşünme. 96 dan sonra Gs dominant oldu ve o güzel günler Bjk için bitti.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.