Şimdi Ara

3. Seneye kalmalimiyim ? (Ss'li) (yeniden döndük sahalara :D ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kal hocam şu obpyle şişirme 2000lileri geç arkandayız.
  • ilk senenle 2. senen arasinda cok az fark var demek ki cok oynatamamissin siralamayi
    3. sene farkli olarak bir seyler yapacaksan calisma tarzinda vs kalabilirsin
  • Obpler git gide yukselicek kalma bence bu sene de dusurmus yani o yuzden dedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: whiteleaf

Obb düşük 80.66

Elimden geleni sonuna kadar yaparsam ve 3. Senemde de olmaz ise kısmetim de yokmuş derim . Busene elimden geleni yaptığıma inanmadigimdan kalmak istiyorum

Bu sene elinden gelenin en iyisini yapamadığını düşünüyorsan ve gerçekten de idealin tıp okumaksa kalmanı tavsiye ederim. Seneler sonra pişmanlık yaşamaktan iyidir bir sene daha kalman.

Ha yine de mühendisliğe de ilgin varsa ve yapabileceğini düşünüyorsan belki gidebilirsin. Ama ben de böyle diyerek mühendisliğe gittim ve şimdi 23 yaşında yeniden üniversiteye başlıyorum, tıp olmasa da. :) Öyle "Olsun, yaparım ya bir şekilde." demek de yetmeyebiliyor bazen.

İdealist bir insansan ve elindekiyle yetinemiyorsan, benim gibi ileride pişmanlığını yaşayıp 4-5 sene kaybetmektense bir sene daha hazırlan, 1 sene kaybet. Seneye de olmasa bile belki mühendisliğin daha iyisi gelir veya hadi yine aynısı gelse bile "En azından denedim. Bu sefer elimden geleni yaptım, yine olmadı, hayırlısı artık." dersin. O hiç denememis olma pişmanlığını yaşamaktan daha kötü olamaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Judoo

Mormegil hocam sıralamalarda yıllara göre sana benziyor.Yardımcı olabilirsin arkadaşa. :)

Haklısınız hocam benziyo sıralamalar

Ben sonuçlarımız yazayım,

2015 35K - 57k

2016 20k - 26K

2017 4.4K - 3.9K

Öncelikle yanlışlarını bulman gerek hocam, neyi yanlış yapmışsın ve istediğin yeri kazanmana engel olmuş, bunu bul önce. Eğer çalışacağına inanıyosan, çalışırım diyosan kesinlikle, kal derim ben sana. Büyük zorlukları var üçüncü yılın. İnsanlar üniversitede gezerken sen hala modern fizikle uğraşıyosun, insanlar ufaktan meslek derslerine başlarken sen organik kimyayla cebelleşiyosun mesela. Bi de iki yılın bıkkınlığı, "iki yıl yapamadım bu yıl da yapamazsam?" diye düşünceler vs canını sıkabiliyo insanın, ama bi şekilde kurtulabilirsin elbette bunlardan. Ben bunları moral bozmak için anlatmıyorum, neler olacağını bil diye anlatıyorum. Sıkıldığında gezersen vs bunları halledersin zaten rahat olsun için

Bir de şu var, temelin varsa biraz dersaneye gitmeyebilirsin. İnan youtube'da çok iyi anlatan ücretsiz kanallar var, ücretli olanlardan da alabilirsin dersaneye para vermek yerine. Sorularını çözdürmek için WhatsApp grupları bulabilirsin bolca açan olacaktır forumda, gerekli derslerde de özel ders alabilirsin. Hem birebir olur, hem de daha kısa sürede daha çok şey anlatılabilir dersaneye göre. Evde kendim çalışamam, rakip ortamı olsun, disiplin olsun yoksa çalışamam dersen git derim ama dersaneye, bunları iyi düşün.

Ben bu yıla 12K düşünerek girdim, sonuç 2.9K geldi, obp 1k geri attı. Umarım sen 5K düşünerek girersin, çok daha iyisi olur hayırlısıyla

• tıp istiyosan kal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lot -- 18 Temmuz 2017; 8:16:18 >
  • 3. yıla kal ilk iki yıl öğrendiğin konuları atla sorularını çözemediğin konulara odaklan bu sene. denemelere de devam edersin sene başından. yükseltebilirsin az kalmış.
  • tıp istiyorsan kal sonra içinde kalır , ilerde pişman olursun.
  • Mormegil7 kullanıcısına yanıt
    Hocam bi konu açın size zahmet anlatın üniversite hikayenizi . Nasıl çalıştınız sisteminiz nasıldı kaynaklarınız nelerdi nelere dikkat etmeliyiz . Bende 3 . Seneye kaldım 100k dayım hocam mf . Son 2 senedir yatıyorum çalışmadım hiç bu sene çalışıyorum ilk defa . Tavsiyeleriniz neler. Şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Yalan Söylemeyen Adam

Hocam bi konu açın size zahmet anlatın üniversite hikayenizi . Nasıl çalıştınız sisteminiz nasıldı kaynaklarınız nelerdi nelere dikkat etmeliyiz . Bende 3 . Seneye kaldım 100k dayım hocam mf . Son 2 senedir yatıyorum çalışmadım hiç bu sene çalışıyorum ilk defa . Tavsiyeleriniz neler. Şimdiden teşekkürler

Hocam valla inanın çalışmaktan başka hiçbi şey yok, çalışcaz yani.sürekli tekrar yapcaksınız, gerekirse izlediğiniz videoları bi daha izliyceksiniz sene boyu.Ben aynı videoyu 3-4 kere izlediğimi biiyorum yani fizikte umut öncül, biyolojide hocalara geldik veya selin hocadan şaşmayın, bol bol deneme çözün yapamadıklarınızı tekrar edin zaten denemelerinizin iyiye göre gittiğini gördüğünüzde sizi baya motive edecek ve özgüven verecektir.Çalışmayı bırakmayın, lys'ye çok daha fazla önem verin ki sonradan pişman olmayın.Ve ygs nasıl gelirse gelsin bırakmayın çalışmayı; çünkü iyi gelirse rehavet, kötü gelirse kasvet çöküyo insanın içine

• Gelistirememissin diyorlar da 59kdan 32 kya gelmis.
    Benim siralama 41den 33e geldi ve ben de tip istiyorum.O yuzden yuksek ihtimal kalacagim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D63A2EC38 -- 18 Temmuz 2017; 9:47:02 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mormegil7

quote:

Hocam valla inanın çalışmaktan başka hiçbi şey yok, çalışcaz yani.sürekli tekrar yapcaksınız, gerekirse izlediğiniz videoları bi daha izliyceksiniz sene boyu.Ben aynı videoyu 3-4 kere izlediğimi biiyorum yani fizikte umut öncül, biyolojide hocalara geldik veya selin hocadan şaşmayın, bol bol deneme çözün yapamadıklarınızı tekrar edin zaten denemelerinizin iyiye göre gittiğini gördüğünüzde sizi baya motive edecek ve özgüven verecektir.Çalışmayı bırakmayın, lys'ye çok daha fazla önem verin ki sonradan pişman olmayın.Ve ygs nasıl gelirse gelsin bırakmayın çalışmayı; çünkü iyi gelirse rehavet, kötü gelirse kasvet çöküyo insanın içine

Aynan hocam ygs öyl, bu sene tam çalismaya alismiş gibi oldum ygs kotu gelince tamamen biraktim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mormegil7

quote:

Aynan hocam ygs öyl, bu sene tam çalismaya alismiş gibi oldum ygs kotu gelince tamamen biraktim.

Bırakmayın hocam işte çalışın nolursa olsun

• Bence kalmalısın. Sonuçta sadece 1 sene gidecek. Kalmazsan 4 senen zehir olabilit hocam.

• Opri kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam bende bu durumu yaşamaktan korktuğum icin tercih yapmamaya karar verdim

Hocam çok güzel noktalara değinmişsiniz. Söylediğiniz şeyleri dikkate alacağım. Hocam 1 hafta ya kadar aklımdaki soruları toparlayıp size sorabilirmiyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: whiteleaf

Hocam çok güzel noktalara değinmişsiniz. Söylediğiniz şeyleri dikkate alacağım. Hocam 1 hafta ya kadar aklımdaki soruları toparlayıp size sorabilirmiyim?

Tabi ki hocam yardımcı olmaya çalışırım

• 30kda bile obp 2k 3k geri atmis.hocam. 5k olmak istiyorsaniz hamda ilk 300 400 falan gerekli heralde o bile yetmeyebilir. Isiniz cok zor goze alabiliyosaniz deneyin. Sizin hayatiniz sonucta ama iyi.dusunun. Yapmaya karar verirseniz de umarim sene sonunda meslektas oluruz

• kaya7abc K kullanıcısına yanıt
    Artık tam niyetlendim hocam . Bundan sonra durmak yok son sürat devam :) ıslh meslektaş oluruz hocam

Teşekkürler hocam

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.