Şimdi Ara

3 ŞEY YAPAN TABLET (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Axialis

quote:

Orijinalden alıntı: TripleSix

quote:

Orijinalden alıntı: Axialis

Androidde hd dizi izle diye bir program var. Ben ordan gayet akıcı izliyorum her türlü diziyi.

Bu güzel bir haber benim için

Android cihaz ne peki?

Bir de bu program kullanım açısından nasıl, yani sürekli bir update veya program değiştirme gibi bir şey gerekiyor mu, hep aynı şekilde ve kararlılıkta çalışıyor mu?

codegen qbix m71. Sizin fiyat aralığınızın bayağı altında

Olsun fiyat aralığı aşağıya doğru oldukça esnek

Dizide problem yok, tango veya skype ile görüntülü konuşma yapılabiliyorsa alınabilir. Gerçi 7 inç yerine 9-10 daha mantıklı gibi, belki piranha business II 9" alınabilir. Onda da android var, dizi izleyip skype/tango yüklenebiliyordur diye düşünüyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Piranha tavsiye etmem. Problem çıkartıyorlar.
  • quote:

Arkadaşlar, 3 adet işlevi sorunsuz olarak gerçekleştiren bir tablet arıyorum ancak aradım taradım net bir fikir elde edemedim.

1- Dizi sitelerine girip dizi izlenebilmesi (her flash player'ı olan bunu yapamıyor sanırım)
    2- Görüntülü konuşma (Tango, Skype vb)
    3- Facebook ve internet kullanımı

Tablet annem için olacak ve asıl amacı bizimle görüntülü konuşma yapmak (torunu oldu onu görmek istiyor). bu konuda bazı tabletlerde ses azlığı haricinde çok sıkıntı yok sanırım.

Ama internetten kuzey güney, muhteşem yüzyıl gibi türk dizilerini takip ediyor. bunlara da mutlaka ulaşması gerek (Tabletlerde sorunsuz çalışan bir site de önerebilirseniz çok mutlu olurum)

Fiyat olarak ne kadar ekonomik o kadar iyi, şu Piranha'lar Dark'lar ile mümkünse onlardan almak isterim. Ancak sorunlu tabletlerse bütçeyi 300-400'den 700-800'e kadar bile çıkarabiliriz.

Bu 3 şeyi yapabilen ve çok sorun çıkarmayacak tablet önerebilir misiniz?

dayanamadım bu saatte yazdım bu dediklerinin hepsini rahatlıkla yapabilirsin androidde merak etme gayet nefis önerim tablet program vs. vs. yaz bana kardeşim emin ol hepsi olucak.
    Az çok nede olsa tecrube konuşur derim.....

bu kadar kişi yazmış yorum yapmış kesin sonucu kimse çıkaramamış gerçekten hayret ettim halbuki çok kolay bu işler

Ama bu dediğin işler için en az 8 inç ve üzeri ekran tablet en idealide bence şu an kullanıcısı olarak 9.7 inç ıps ekranlı tableti seyir zevki bakımından şiddetle tavsiye ederim..

konuya devamlılık getirirsen eger gayet iyi bir kaç önerim olur fiyat ve performans bakımından

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lavaboo -- 23 Kasım 2012; 3:37:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: lavaboo

quote:

Arkadaşlar, 3 adet işlevi sorunsuz olarak gerçekleştiren bir tablet arıyorum ancak aradım taradım net bir fikir elde edemedim.

1- Dizi sitelerine girip dizi izlenebilmesi (her flash player'ı olan bunu yapamıyor sanırım)

Tablet annem için olacak ve asıl amacı bizimle görüntülü konuşma yapmak (torunu oldu onu görmek istiyor). bu konuda bazı tabletlerde ses azlığı haricinde çok sıkıntı yok sanırım.

Ama internetten kuzey güney, muhteşem yüzyıl gibi türk dizilerini takip ediyor. bunlara da mutlaka ulaşması gerek (Tabletlerde sorunsuz çalışan bir site de önerebilirseniz çok mutlu olurum)

Fiyat olarak ne kadar ekonomik o kadar iyi, şu Piranha'lar Dark'lar ile mümkünse onlardan almak isterim. Ancak sorunlu tabletlerse bütçeyi 300-400'den 700-800'e kadar bile çıkarabiliriz.

dayanamadım bu saatte yazdım bu dediklerinin hepsini rahatlıkla yapabilirsin androidde merak etme gayet nefis önerim tablet program vs. vs. yaz bana kardeşim emin ol hepsi olucak.

bu kadar kişi yazmış yorum yapmış kesin sonucu kimse çıkaramamış gerçekten hayret ettim halbuki çok kolay bu işler

Ama bu dediğin işler için en az 8 inç ve üzeri ekran tablet en idealide bence şu an kullanıcısı olarak 9.7 inç ıps ekranlı tableti seyir zevki bakımından şiddetle tavsiye ederim..

konuya devamlılık getirirsen eger gayet iyi bir kaç önerim olur fiyat ve performans bakımından

Onerin icin tesekkur ederim, gece gece yorum yapmissin

Belirtmemissin ama senin tabletin hi level t9701diye dusunuyorum. Fiyatina baktim, 500tl'ye cok yakin.

Fiyat bakimindan daha uygun onerilerin de varsa seve seve dinlerim.

Bir de goruntulu konusma internet kullanimi vb kolay oluyordur da bir suru guncelleme gerekmeyen, adresi surekli degismeyen bir dizi izleme adresi/applikasyonu biliyor musun? Eger varsa ve sorunsuzsa (cok teknolojik olmayan bir anne kullanacak cunku) direk alabilirim...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lavaboo

quote:

Onerin icin tesekkur ederim, gece gece yorum yapmissin

Belirtmemissin ama senin tabletin hi level t9701diye dusunuyorum. Fiyatina baktim, 500tl'ye cok yakin.

Fiyat bakimindan daha uygun onerilerin de varsa seve seve dinlerim.

Bir de goruntulu konusma internet kullanimi vb kolay oluyordur da bir suru guncelleme gerekmeyen, adresi surekli degismeyen bir dizi izleme adresi/applikasyonu biliyor musun? Eger varsa ve sorunsuzsa (cok teknolojik olmayan bir anne kullanacak cunku) direk alabilirim...

aynen öle kesin forumda yazılarımı okumuşsundur evet kesin ve net önerilerim var çokta uzun olmasa bile sayfada yazmaya kalksak karşılıklı sanırım 3 sayfayı soru cevap anlamında ikimiz doldururuz .şu an tabletim yok ama acele etmez isen cumartesi gelcek diye ümit ediyorum bir aksilik olmazsa kısa ve seri yoldan emin ol sana yardımcı olcam .
    He bu arada tablet öle 500 yakın felan diil 450 ila 430 arasında gayet nefis bu dediin işleri hallledebilceksin emin ol.
    EVET yazılarımı okuduysan hi levelde bazı sorunları görmüşsündür dün gelen cihazda ama yenii serriii sanırım hiç bir sorun yoktu tam emin olmak için yarın yani cumartesi net yazarım ama genede alternatifler var emin ol acele etmekte haklısın , evet acele et ama çokta acele etme bence istediklerin çok basit şeyler çok kolay çözülecek şeyler.

önemli olan video codecleri bunları hallettikmi %99 tabletten (android işletim sistemli) izleyemiceen giripte açamican dizi ve sinema siteleri olmicak nerdeyse..

bu sebeplede özel bir aplikasyon gerekmicek herhngi bir siteye girip normal bilgisayardaki gibi her videooyu açabileceksin emin ol nerdeyse normal bilgisayardaki gibi olacak.

bu konuyu tabii tableti edinince daha kolay yardımcı olurum sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lavaboo -- 23 Kasım 2012; 11:06:33 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.