OLUYO ABİ BENDE İLK TEFA ŞAHİT OLDUM AMA VARYA GÖRCEN 4-5 LVL DİM ORDA WATER GOSTLARIN ORDA TAKILIYODUM GÖZLÜ MÖZLÜ HAYVANLAR SENİN DEDĞİNDEN NİYA SNİPER DAHA BİSÜRÜ ŞEY VARDI BU NEYİN ANLAMI!?!BU NE VEYA NE ANLAMA GELİYO!!!!!!???????!!!!!!!!!
onlar scrool ile
@deliboy 5 level'da hayatta 26 mobunu kesemezsin yarım saatten fazla sürer
YALNIZ ŞÖLE BİŞİ VARDI ORDA 70-80 ADAMLAR BEKLİYODU 15-20DK ÖNCE DE KERVAN GEÇTİ BUNLA Bİ İLGİSİ OLABİLİR Mİ???... BEN NORMAL SMALL EYED GOST FİLAN KESİYODUM
güzel
Şaşırdım!
GüzeL caLısma oLmus ama dh haLkı anLadı hemen
quote:
Orjinalden alıntı: abana42
quote:
Orjinalden alıntı: sel.aslan
pk2 okadar
pk 2 derken
posta kodu 2
bence scroll ama bot diyenlerde var
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: sel.aslan
pk2 okadar
pk 2 derken
posta kodu 2
bence scroll ama bot diyenlerde var
Güzel SS..
Tekrar yazıyorum ps yada bug yada herhangi bir summon scrool değil (zaten scroll olsa strong çıkar) R.v6 Botunun fun özelliği.
beni aydınlatın bakem
yav akıl var mantık var.pk2 olsa sadece o yüklerse gözükür...ama internetcafeden girerse o tabi istisna
quote:
beni aydınlatın bakem
aydınlatıyorum. rev bot :D fun sekmesinde yere 1 gold atıyorsun ve listeden mobu seçiyorsun spawn oluyor. Tabi bunu tek kendi pcnde görüyorsun.
Abicim rev b*t u kullanmayı tam olarak biliyosan ö.m at .
quote:
Orjinalden alıntı: Chuckygelin23
quote:
beni aydınlatın bakem
aydınlatıyorum. rev bot :D fun sekmesinde yere 1 gold atıyorsun ve listeden mobu seçiyorsun spawn oluyor. Tabi bunu tek kendi pcnde görüyorsun.
TAMAMDA KARDEŞ BEN BİŞİ YAPMADIM Kİ NORMAL HAYVANIMI KESİYODUM DİCEM DİĞER 80 LİKLER YAPSA O ZAMAN BANA NİYE GÖZÜKSÜN
FEVERSEA VEYA NOMAD MOMAD BİŞİ ÇAĞRINDA DETAYLI ANLATSIN BARE BU BÖLE OLMUCCAK
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme