Şimdi Ara

3 ÜNCÜ P.EĞT.TUG. 58 İNCİ P.EĞT.A.K.LIĞI/BURDUR MERKEZ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
3
Favori
17.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeminden sonra eğitim devam ediyor mu yoksa dağıtım mı oluyor ?
  • 2. tabur 4. bölükte 40 gün geçirdim.O 40 gün bitmedi, bitemedi..

93/3 A'nın dk'sı olarak gittim askere B'leri bekledik 11 ekim de yemin törenimiz vardı.Yemin törenine bile girmedim.Burdur'un aşırı derecede bir soğuğu var maalesef ama güneş açtığı zaman da yakıyor insanı nasıl bir havaysa artık Sonra antep/islahiyeye usta birliğine gittim

Dağıtımların çoğu kıbrısdır.Her 20 kişiden 10'u kıbrısa gider Ankara, istanbul, gaziantep'e gönderir

• DeepestSea kullanıcısına yanıt
    kıbrıs kötü olur ya arkadaşım gitti baya sıkıcıymış
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugursayin

kıbrıs kötü olur ya arkadaşım gitti baya sıkıcıymış

Su yokmus oyle diyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 05/02/2014 teslim tarihim. Burdur ulaştırma. 5 şubatta kamil koç gece 12 arabasıyla yola cıkacagım inşallah. Hepimize hayırlı tezkereler şimdiden.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mbulut88

05/02/2014 teslim tarihim. Burdur ulaştırma. 5 şubatta kamil koç gece 12 arabasıyla yola cıkacagım inşallah. Hepimize hayırlı tezkereler şimdiden.

Siz nerden gidiyorsunuz kardesim

• quote:

Orijinalden alıntı: DeepestSea

2. tabur 4. bölükte 40 gün geçirdim.O 40 gün bitmedi, bitemedi..

93/3 A'nın dk'sı olarak gittim askere B'leri bekledik 11 ekim de yemin törenimiz vardı.Yemin törenine bile girmedim.Burdur'un aşırı derecede bir soğuğu var maalesef ama güneş açtığı zaman da yakıyor insanı nasıl bir havaysa artık Sonra antep/islahiyeye usta birliğine gittim

Dağıtımların çoğu kıbrısdır.Her 20 kişiden 10'u kıbrısa gider Ankara, istanbul, gaziantep'e gönderir

Hocam içeride hangi bankaların atm'leri var?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: PurpleSnow

quote:

Bir arkadaşım 2yıl önce askerliğini orada yapmıştı,onunla konusma fırsatı bulmusken atm olayınıda sormustum ziraat ve işbankası olduğunu söylemişti.

• Teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  •  3 ÜNCÜ P.EĞT.TUG. 58 İNCİ P.EĞT.A.K.LIĞI/BURDUR MERKEZ

Pegasus ile antalya 41 TL arkadaşlar ben bileti aldım
    Ordanda Burdura geçmek kolay olsa gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: mypearl06

quote:

Orijinalden alıntı: PurpleSnow

quote:

Bir arkadaşım 2yıl önce askerliğini orada yapmıştı,onunla konusma fırsatı bulmusken atm olayınıda sormustum ziraat ve işbankası olduğunu söylemişti.

Aynen ziraat ve işbankası atm'si var.Ayrıca kola makinelerinde garanti paracard geçiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: kemal31

arkadaşlar burda askerlik yapan varsa uzun dönem acelemilik hakkında aydınlatırsa seviriniz :))) koşullar nasıl genelde dağıtım nereleri oluyor komutunlar nasıldır , meslekçi seçimleri vb. konular

quote:

Orijinalden alıntı: Cloud Nine

Geçmiş olsun arkadaşlar :) burdur güzel imkanları felan iyi ama havası sizi geberteceeeeek geceleri bol bol oksurursunuz artık

neden dostum ?

kardesım sız benım alt devrelerım oluyosunuz bende acemi birliğimi burdur'da yaptım dk olarak gitmiştim 3/4 a'nın dk sı çok soğuk bunu başta söyleyim 21 gün acemilik görceksiniz çok kalabalık olcak genelde doğuya çok gönderdi ve sanırım devreleriyle gidenleri abisi doğuda askerlik yapanı felan ayırıyorlarmış meslek seçimi yok şuan ben izmir foça özel eğitim merkez komutanlığındayım allah sabır versin sivil hayatınızın tadını çıkartın 2-3 gün'de olsa emin olun gelen anlıcak

• mart 21 de gidecek olan arkadaşlar suluslerini alabildiler mi acaba? bana mart ayı içinde alabilirsiniz demişlerdi şubede
  • çıktı kardelim yolluklar bi günde bitti benin şubede haftaya gidicem tekrarar , arkadaşlar mart22 gidenler yeminleri mart 07 si gidenlerle aynımı olur yoksa ayrı birt yemin yaparmıyız kimisi mart22 gidenleri yemini olmaz mart başı gidenlerinkiyle aradan çıkarırlar sizi diyolar bilgisi olan varsa aydınlatabilirmi
  • Benide 23'üne sallamışlar bakalım burdurdan nereye gönderecekler asıl önemli olan o ...
  • usta birlikleri nereye düştü arkadaşlar :) ben 4. komando tugayı tunceli deyim. başka tuncelide olan var mı
  • benim de yerim burası çıkmış ama nedense anlamadım 19 eylüle atmışlar.acemiliğini burda yapan arkadaşlardan biraz bilgi alsak fena olmaz.
  • prometheus kullanıcısına yanıt
    benimde 19 eylül yani b grubu. devrelerinden sonra gidiyosun heralde sende benim gibi :)
  • Yeni çıkan arkadaşlara hayırlı olsun. Ben martta 94-1 olarak burdura yaptım acemliği. 7. Boluk deydim çok rahat geçti. Diğer boluklerdeki arkadaşların bazıları rahat olmadığı söylediler oda artık sizin şansınıza kalkış beyler. Hayırlısı olur inşaAllah hakkınızda.

• Acemi birliği buraya çıktı beyler başka var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.