Şimdi Ara

3 yaşında ki çocuğa tecavüz. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cinsel acligin afrikasidir turkiye . Her bu tur haber gordugumde bu soz aklima gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mide bulandirici bir haber. En buyuk sorumlu egitimsizlik bence.

• İdam sadece çocuk ve kadın katilleri için geri gelmeli.
  • Benim bir arkadaşımın yakını hapisanede gardiyan. Diğer mahkumlar bu tür sapıkları hapisanede soyup şişeye oturtuyorlarmış. Adam ne kadar bağırsada gardiyanlar müdahale etmiyormuş.
  • Bugünkü zaman gazetesinin birinci sayfasında başbakanın lafının altına twitter hashtagı koymuşlar.Hiç görmediğim bir uygulamaydı.Galiba idam geri gelecek.
     3 yaşında ki çocuğa tecavüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agoze -- 10 Kasım 2012; 11:52:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: agoze

Bugünkü zaman gazetesinin birinci sayfasında başbakanın lafının altına twitter hashtagı koymuşlar.Hiç görmediğim bir uygulamaydı.Galiba idam geri gelecek.
     3 yaşında ki çocuğa tecavüz.

Geleceğine inanmıyorum.Boş konuşup insanların gözünü korkutmak diye düşünüyorum ben.Geçenlerde de,dershaneleri kapatacağım dedi ama hiçbir şey yok.Ne de olsa dershanelerden en çok geliri elde eden F.Gülen.

İdam konusu da kaynar gider diye düşünüyorum ama umarım kaynayıp gitmez ve yanılmış olurum.İdam edilmesi gereken çok insan var ülkede.

• Herkesin dilinde 10 senedir sürekli falanca şey çok arttı gibisinden anlamsız şeyleri anlamıyorum. 10 senede tecavüzün, kadına şiddetin yada toplumsal şiddetin arttığı falan yok. Dünya değişti, teknoloji gelişti ve medya ve internet kullanımı yaygınlaştı. Durum bundan ibaret. 10 sene önce türkiyenin ücra bir köşesinde olan bir olay genelde ertesi günün gazetelerinde gündemden arta kalan kısımlarında birkaç satırla yazılmaktan ibaretken şuan benzer bir olayı birkaç dakikada tüm türkiyeye duyurmak mümkün.
  • İdam değil,tecevüzde hadım edilmeli.
  • İdam olayı çok saçma arkadaşlar saçmalığının nedeni şu iftira , mafya gibi kişiler araya girdiğinde haksız yere insanlar idam
    edilebilir Bu işlerin çoğu ne yazıkki kürt halkının başından çıkıyor
  • 5 yaşındaki çocuğu anne babalar cahil cühela hocaların yanına verirse olacağı budur. Eğer çocuğunuza türk medeniyetini aşılamak istiyorsanız bu en iyi devlet okullarında yapılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emrys

Herkesin dilinde 10 senedir sürekli falanca şey çok arttı gibisinden anlamsız şeyleri anlamıyorum. 10 senede tecavüzün, kadına şiddetin yada toplumsal şiddetin arttığı falan yok. Dünya değişti, teknoloji gelişti ve medya ve internet kullanımı yaygınlaştı. Durum bundan ibaret. 10 sene önce türkiyenin ücra bir köşesinde olan bir olay genelde ertesi günün gazetelerinde gündemden arta kalan kısımlarında birkaç satırla yazılmaktan ibaretken şuan benzer bir olayı birkaç dakikada tüm türkiyeye duyurmak mümkün.

Kraldan çok kralcılar en sevdiğim insanlardır. Adalet bakanının açıkladığı verilere göre 2002 yılından 2009 yılına kadar kadın cinayetlerinde %1400 artış yaşanmıştır.
  • Bence idamında haklı bir sebebi olmalı.Taciz ve tecavüz suçları affı olmaması gereken bir hatadır.Bu hataya düşen insanlarında toplumdan kaldırılması kati suret ile mübahtır.
    Ama biz öyle bir toplumuz ki bazı insanlar bu hataya düşse de aman duyulmasın rezil oluruz düşüncesi ile tecavüz suçu işleyip toplum içerisinde yaşayan insanlar var.Ne yazık ki var ben böyle bir olaya bizzat tanık oldum.Adamın suçu ispatlanıyor ama duyulmasın diye şikayet eden yok!Bu nasıl bir zihniyet bugün senin çocuğuna yapılan başkalarına da yapılabilir.Önemli olan böyle insanları utanmadan toplumun içinden toplayıp yok etmektir.İnsan değil varlık olmayı bile hak edemezler!
  • quote:

Herkesin dilinde 10 senedir sürekli falanca şey çok arttı gibisinden anlamsız şeyleri anlamıyorum. 10 senede tecavüzün, kadına şiddetin yada toplumsal şiddetin arttığı falan yok. Dünya değişti, teknoloji gelişti ve medya ve internet kullanımı yaygınlaştı. Durum bundan ibaret. 10 sene önce türkiyenin ücra bir köşesinde olan bir olay genelde ertesi günün gazetelerinde gündemden arta kalan kısımlarında birkaç satırla yazılmaktan ibaretken şuan benzer bir olayı birkaç dakikada tüm türkiyeye duyurmak mümkün.

Sayın Emrys, düşüncenizde gerçekten haklı bir taraf var daha önce bunu hiç kimseden duymamıştım ve fikriniz bana mantıklı geldi gerçekten.Toplum içerisinde toplumun halinden anlayan ve toplum hakkında bu kadar iyi bir kanaate varan birini görmek gerçekten güzel.Düşünmeden araştırmadan sadece duyduklarını yorumlayan insanlardan değilsiniz.Anlayışınız beni şaşırttı!

• quote:

Orijinalden alıntı: Ps3 Netw@rks

İdam olayı çok saçma arkadaşlar saçmalığının nedeni şu iftira , mafya gibi kişiler araya girdiğinde haksız yere insanlar idam

İftira,palavra,dalavere,sahtekarlık,hırsızlık,tecavüz ve son olarak vatan hainliği konusunda ne zaman bir şey söylense bu durumdan Kürt'lerin sorumlu olması ve suçun tamamın onların üzerine yıkılması bu insanların farklı düşünce yapısına sahip olmasına ve bağımsızlık istemesine neden oluyor.Buda ülkü içerisinden sorunlara neden olmakta.Aslında bunların tek sorumlusu onlar değil, sizin gibi düşünenlerde.Bu ülkede iftira,hırsızlı,sahtekarlık ve tecavüz suçları sadece Kürt ırkından mı kaynaklanmakta.Bence onlar kadar bizim aramızdan da kötü insanlar çıkıyor.Hem konu Kürt-Türk davası olduğu zaman yıllarca bir birinden kız istemiş kız vermiş ve birlikte savaşmış ve en sonunda bir bayrak altında toplanmış insanlarız.Ne biz onlardan ayrılabiliriz nede onlar bizde.Kan bağımız var!

Ben yeterince asker kaybettiğimiz düşüncesindeyim.Daha fazla kaybedilecek askerimiz olmasın istiyorum.17 Şehidi daha yeni verdik.Kaç şehit daha istiyorsunuz!

• yuh
  • quote:

Orijinalden alıntı: kızterbiyecisi

quote:

Orijinalden alıntı: Ps3 Netw@rks

İdam olayı çok saçma arkadaşlar saçmalığının nedeni şu iftira , mafya gibi kişiler araya girdiğinde haksız yere insanlar idam

İftira,palavra,dalavere,sahtekarlık,hırsızlık,tecavüz ve son olarak vatan hainliği konusunda ne zaman bir şey söylense bu durumdan Kürt'lerin sorumlu olması ve suçun tamamın onların üzerine yıkılması bu insanların farklı düşünce yapısına sahip olmasına ve bağımsızlık istemesine neden oluyor.Buda ülkü içerisinden sorunlara neden olmakta.Aslında bunların tek sorumlusu onlar değil, sizin gibi düşünenlerde.Bu ülkede iftira,hırsızlı,sahtekarlık ve tecavüz suçları sadece Kürt ırkından mı kaynaklanmakta.Bence onlar kadar bizim aramızdan da kötü insanlar çıkıyor.Hem konu Kürt-Türk davası olduğu zaman yıllarca bir birinden kız istemiş kız vermiş ve birlikte savaşmış ve en sonunda bir bayrak altında toplanmış insanlarız.Ne biz onlardan ayrılabiliriz nede onlar bizde.Kan bağımız var!

Ben yeterince asker kaybettiğimiz düşüncesindeyim.Daha fazla kaybedilecek askerimiz olmasın istiyorum.17 Şehidi daha yeni verdik.Kaç şehit daha istiyorsunuz!

İstatistiklere bak hangi şehirlerde tecavüz çocuk tecavüzü olayları nerde daha fazla ... ben kürt derken her kürte demiyorum tabiki hepsi kötü değildir .
    Bir batı , ege'deki tecavüz olaylarına bak birde doğu anadolu çocuk gelin , tecavüz olaylarına bak

• quote:

Orijinalden alıntı: kızterbiyecisi

quote:

Sayın Emrys, düşüncenizde gerçekten haklı bir taraf var daha önce bunu hiç kimseden duymamıştım ve fikriniz bana mantıklı geldi gerçekten.Toplum içerisinde toplumun halinden anlayan ve toplum hakkında bu kadar iyi bir kanaate varan birini görmek gerçekten güzel.Düşünmeden araştırmadan sadece duyduklarını yorumlayan insanlardan değilsiniz.Anlayışınız beni şaşırttı!

Yukarda @Emrys'e yazdığım cevabı size de iletiyorum. Adalet bakanının bir soru önergesi üzerine verdiği cevaba göre Türkiye'deki kadın cinayeti oranı %1400 artmıştır. Bizlerin duymasıyla, facebookla, twitter'la alakası yok konunun.

• sonra idam cezası geri gelsin denildiğinde; eyvah şeriat geliyor diye insanlar korkuyorlar. Suçlar, caydırıcılıgı olmayan cezalarla uyarılırsa, o ülkede suç oranları büyük bir oranda artar.

• quote:

Orijinalden alıntı: TRojka

Belki kendi rızasıyla ilişkiye girmiştir?

3 yaşında çocuktan bahsediyoruz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 'Death'

quote:

Orijinalden alıntı: TRojka

Belki kendi rızasıyla ilişkiye girmiştir?

3 yaşında çocuktan bahsediyoruz..

Daha sonra yazdıklarımı okuyun.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.