Şimdi Ara

3 yıldır Türknet Memnuniyeti. Taş gibi Asus DSL-N16

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bulunduğum şehirde 16 Mbps zor gören kişiler varken üç yıldır bir kere bağlantı sorunun yaşamadım. Hızım ara ara
    1 Mbps azalarak kesintisiz bağlantı sağladım.50 Mbps 75,99 TL ödediğim internetimin hat değerleri aşağıdaki gibidir upload hızını yükletilmesi komşu kullanımına olanak sağlasa da tek başıma olmayı tercih ederim. Alt yapıyı sağlayan Türk Telekom ve 50 Mbps hızı 75,99 TL kullandıran Türknet'e teşekkür ediyorum.
    Çalıştığım iş yerinde 12 Mbps ADS/VDSL modem dahil 88 TL'ye satarken aboneliğimi sonlandırmayı düşünmüyorum. Asus DSL-16 ilk başta alırken beğenmemiştim fakat sonrasında çok memnun kaldım. ASUS DSL-N16 kadar TP-LINK TD9970 satmışlığım var. Her yıldırım düştüğünde bozuldu diye gelen müşterilerin modemlerini servise gönderdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 9 Mayıs 2020; 23:52:37 >

• sorun çıkınca asıl problem ortaya çıkıyor hocam sorun yokken hepsi iyi
  • 150 metre ilerde Türk Telekom santrali var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 10 Mayıs 2020; 3:36:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, memnun olmanıza çok sevindim ve olumlu düşüncelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim. Keyifli kullanımlar dilerim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.