Şimdi Ara

3 Yıllık İlişkim Bitme Noktasında [CSB Deği] [Regl İçerir]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaşım: 19. Ankara'da okuyorum. Bu sene ilk yılım ve sevgilimde Çanakkale'de okuyor. Neyse 06/12/2010'da çıkmaya başladık tabi o zamanlar aynı lisedeydik ve ilişkimizde ki 3. yılımıza 1 ay kala işler sarpa sarmaya başladı. Aslında herşey çok güeldi o buraya ben oraya gidiyordum ama her aya oldugu gibi yine kabus geri döndü. REGL HAFTASI ve şu anda daha geçen haftasonu muhteşem 5 gün geçirmemize rağmen (Ankara'da) şu an ben yapamıyorum vs demeye başladı. Şu an kendisiyle mesajlasıyoruz ama emin olun ki şu forumdan biriyle daha güzel mesajlaşıyorumdur. Siz bu haftada ne yapıyorsunuz nasıl geçiyor sizin içinde her türlü öneriye açığım. İyi forumlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: Butik İnsan

Yaşım: 19. Ankara'da okuyorum. Bu sene ilk yılım ve sevgilimde Çanakkale'de okuyor. Neyse 06/12/2010'da çıkmaya başladık tabi o zamanlar aynı lisedeydik ve ilişkimizde ki 3. yılımıza 1 ay kala işler sarpa sarmaya başladı. Aslında herşey çok güeldi o buraya ben oraya gidiyordum ama her aya oldugu gibi yine kabus geri döndü. REGL HAFTASI ve şu anda daha geçen haftasonu muhteşem 5 gün geçirmemize rağmen (Ankara'da) şu an ben yapamıyorum vs demeye başladı. Şu an kendisiyle mesajlasıyoruz ama emin olun ki şu forumdan biriyle daha güzel mesajlaşıyorumdur. Siz bu haftada ne yapıyorsunuz nasıl geçiyor sizin içinde her türlü öneriye açığım. İyi forumlar...

Kardes durup dururken ayrilmak istiyosa bisey de diyemezsin ki ikna etmek icin ortada bi neden yok cunku. Isin zor allah kolaylik versin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Off ne reglmis arkadas regl diye anan babandan ayrildi mi? Hayir. O zaman bunu bahane etmesin su kizlar

• alttan al sorun çözülür derdimde olmuyor deneme boşuna sadece istersen ara verebiliriz ayağına yat ama ara verme
  • pis pis kokuyodur o şimdi kendinden bile nefret ediyodur seni hiç çekemez
  • Kızların bu halleri deli ediyor insanı işin zor dostum. Kendi kendilerine her ay belli bir zaman için şımarmaya yer arıyorlar işte. Cem Yılmaz'ın dediği gibi elin kadınları boing kaldırıyor halleri gelmiyor sen ne kaldırıyorsun da halleniyorsun.
  • Ulan bütün trollerin de yaşı nedense hep 19 oluyor ne var bu yaşta bi cözemedim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polizeii

Ulan bütün trollerin de yaşı nedense hep 19 oluyor ne var bu yaşta bi cözemedim...

Konu troll mü

• Zodiac Killer Z kullanıcısına yanıt
    En azından normal bir insanın sahip olduğu beyinin 1/4'üne sahipsen anlarsın zaten csb mi değil mi olduğunu ilk okuduğunda şu en üstteki arkadaşın yazdığı yazıyı.
  • Polizeii kullanıcısına yanıt
    Birader, insan yerine koyup soru sorduk. Üslubunu bozmadan cevap ver.

Bu gibi olaylar olağan, yaşanabilir. Lakin, forumun durumuna bakınca CSB ihtimali var. Adam yerine koyup soruyoruz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Regl haftasi ne beyler?

• quote:

Orijinalden alıntı: KOEMAN32

Regl haftasi ne beyler?

Regl haftasında halk kendi kendini yönetir ve başbakanı-cumhurbaşkanını veto eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonacoDoom

quote:

Regl haftasi ne beyler?

Regl haftasında halk kendi kendini yönetir ve başbakanı-cumhurbaşkanını veto eder.

seni gördüm duygulandm 3 yıl öncede forumda bi konunu okumustum..birde monaco_room vardı o da mı sendin

• kafatopu07 K kullanıcısına yanıt
    Maalesef ben o değilim
  • Pms dönemlerinde romantikles bence.
    Gül yada papatya al yada ne bilim ona kendini iyi hissettir.
    Sevildigini hissetsin yani.
    Uzaksaniz da bisiler kargola.

• quote:

Regl haftasi ne beyler?

Forumun kendi kendini yönettiği bir haftadır.

• klasik üniversiteli gençlerin lise de başladığı aşkları üniversiteye gelince ayrılma olayları ve hep üzülen erkek tarafı bir insan gitmeyi düşünüyorsa ya da bunu söylüyorsa er ya da geç yapacaktır, sen sadece biraz daha zaman kazanmış olursun.
    sen bilirsin demeni ve peşinden koşmamanı tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.