Şimdi Ara

3 yıllık ilişkim bitti. Benden ayrıldı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
3.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ikiinizde kurtulmuşsunuz üzülme, bu ilişkiden bi b.. olmazmış zaten,,, ne sen ona karşı dürüst olmuşsun ne o sana karşı dürüst olmuş, sorunlarınızı ''surat asarak'' çözeceğini sanmışsın, bu arada yaş kaç ?

edit: haa bu arada ''bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyliyim'' demişler, kız arkadaşının en yakın arkadaşı bu kadar uyuz biriyse belkide sen kız arkadaşını yeterince tanımamışsındır!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dionysos_07 -- 7 Mart 2012; 2:59:28 >
  • 20 hocam
  • bi kerede erkek terketse kendimi banliyacam.
    ne bu boyle.
  • geçmiş olsun , bakıyorumda hep erkekler bir hata yaptığında bunu anlıyor karşının affetmesini bekliyor. Sen durumu idrak etmişsin fakat kız arkadaşınında daha anlayışlı olup sana hak vermesi gerekir. Nihayetinde bir kişi sevgilisi ile arkadaşını ayırmayı bilmeli (en azından uzun soluklu bir ilişki ise)...

üzme canını 3-5 ay kalır içini sıkar zamanla hafifler, sen onun peşinde dolanma , o tekrar isterse seni geri gelecektir , istemessede yolu açık olsun demek lazım. Sosyalleş yeni insanlar tanı daha yaşın genç. Durumda bir dğeişiklik olursa onun tarafından olmasını bekle tavsiyem
  • iyi yapmışsın koçum
  • quote:

Orijinalden alıntı: guRizingo

2 hafta önce benden ayrıldı. Lise zamanı hep farklı ilçelerdeydik. Üniversite aynı şehir oldu. Ben 1 yaş büyük olduğum için benden 1 yıl sonra geldi bulunduğum şehre. Ayrılık nedeni ise, ben ilişkimi yalnız yaşamak istiyordum. kızın en yakın arkadaşı da benim ev arkadaşım ile sevgili olunca ve ben o kıza pek yakın olmadığım için sürekli sorun çıkarıyordum. Kendimi dizginlesem de bir noktadan sonra dayanamayıp tavır yapıyordum. En son yine böyle oldu 4 kişi buluştuk sinemaya gidecektik. Ben buluşma esnasında bir anda ne olduysa sevgilimin yüzüne bakmadım. Tek kelime konuşmadım. Durduk yere saçma sapan bir tavır yaptım. Kız da haklı tabi sorunlar hiç bitmedi. Ayrıca bu sorunların olacağını, üniversiteyi kazandığı gün söylemiştim. bak en yakın arkadaşın gelecek ben o kızı çekemiyorum konuş onunla. Seni gördüğüm kadar onu görmem ilişkimizi yıpratacak dedim. Beni hep geçiştirmiş ve hiç o kıza bu durumumu anlatmamış. Ayrıca ev arkadaşıma da dedim bak ben sevmiyorum o kızı hep çekemiyorum diye. O da bu durumu hiç konuşmamış. İlişki yıpranır, soğur ama unutulmaz. 2 hafta boyunca çok acı çektim. Tüm pişmanlıklarım için özür diledim. Bana zaman ver dedi Belki özlerim dedi. İlişkiden soğudum dedi. O çekemediğim kızla bile konuşur oldum çaresizlikten. hala bir umut var diyor. Bırak kafasını dinlesin diyor. Aynı evi paylaştık çok hatıralarımız var. Unutmaya çalışmıyorum. Neden böyle oldu anlamadım arkadaşlar. Kimseye suç atmıyorum ama ilişkimi yalnız yaşamak kötü birşey mi? Neden bunu ifade etmediler o kıza. Olan bana oldu. Tüm geleceğimi planlarımı sevgilim için yaptım. Karakter olarak iyi biridir ama birikmiş içinde işte. Bekliyorum işte. Umudum azalmaya başladı 2 hafta nasıl yaşadım bilmiyorum. Yardım edin bana arkadaşlar. Yarın yaşayabileceğimiz garanti değilken bu bekleyiş bu pişmanlık ve bu kırgınlıklarların üstesinden gelmek çok acı. Söyleyecek sözleri olan varsa soruları olan varsa sorun konuşalım dertleşelim

Uzun bir yazı yazmıştım da, sildim göz yormayım yok yere.

Benden sana bir tavsiye, sadece sus. Unutmak diye bir kavram yok, yerini dolduramadığın sürece geçirdiğin her vakit aklına gelir sürekli. Ama öğrendiğim birşey varsa o'da " Susmak hayatta verebileceğin en büyük cevaptır. " - Uzun uzun konuşmayı dilerdim de, canın sıkkındır zaten kafa ütülemeyim hiç.

Not; Yazdığın yazıyı 3kere okudum yaşadıklarımızın bir farkı varmı diye de yok, şaştım. Kızın sana söylediği kelimelere kadar, aynı durumu yaşadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shérlock Holmes -- 7 Mart 2012; 3:43:30 >

• http://forum.donanimhaber.com/m_34823931/mpage_1/key_/tm.htm

Bu konu biraz yararlı olabilir hocam
  • Ailemle beraber aynı evde yaşıyorum sevgilim yok ama hiçte rahatsız değilim.bu devirde sevgilinin kahrı çekilmez dostum bence daha iyi olmuş bu üzülme sakın,çünkü aşıklar arasına bir kere sorun girdi mi o aşktan artık hayır bekleme bundan sonra .neyse geçmiş olsun diyorum umarım başka biriyle yeniden mutlu olursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Ugur -- 7 Mart 2012; 4:51:47 >
  • geçen aylarda 9 yıllık ilişkim bitti sen de çok takılma, benim gibi sülalen raad olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: DreamingLight

quote:

Orijinalden alıntı: ugrdmrz

beklersen bu ilişki biter.yalvarırsan bu ilişki biter.emin ol yapman gereken tek şey var

-haklısın hayatım.sana çok haksızlık yaptım şimdiye kadar.senin hayatından benim gibi birisinin uzak olması gerek.ben yokum artık.hoşçakal.

artık kızın dönmesini bekleyebilirsin

biçok kez yaşanmış ve tecrübe edinilmiştir.cesaret et yap bunu.

bunu yap ve sonra bir daha ne ara ne sor. sonra köle olacaktır muhtemelen tecrübeyle sabit.

Siddetle tavsiye edilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ugrdmrz

beklersen bu ilişki biter.yalvarırsan bu ilişki biter.emin ol yapman gereken tek şey var

-haklısın hayatım.sana çok haksızlık yaptım şimdiye kadar.senin hayatından benim gibi birisinin uzak olması gerek.ben yokum artık.hoşçakal.

artık kızın dönmesini bekleyebilirsin

biçok kez yaşanmış ve tecrübe edinilmiştir.cesaret et yap bunu.

Merhaba;
    @ugrdmrz iyi Özetlemişssin,KAÇAN KOVALANIR ! Bir kıza seni seviyorum sensiz yaşayamam sen olmadan bi hiçim diyorsan ayrılırken gözünün yaşına bakmaz,İçi rahatlar yine bilirki sen ona gidiceksin.Ama sen ayrılır son sözü sen söylersen bilki o gelir böyle bi mantalite var saçma ama bu böyle kız milleti güçsüz erkek sevmiyor güçlü olucaksın.Net !

• hatunlar aslanları sever, eve alır aslanı kendi kedisi yapmak ister, becerebildikten sonra da "kediymiş bu" diyerek yine aslan peşinde koşar ..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.