Şimdi Ara

30.000-40.000 tl aralığında tavsiye???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Yakın bir gelecekte araba almayı planlıyorum.Bu platformda çok yararlı bilgiler edindiğim için sizlerinde tavsiyeleri doğrultusunda araştırma yaparak benim için doğru aracı bulmak istiyorum. Önceliklerim 1-PERFORMANS 2-KONFOR 3-İÇ VE DIŞ GÖRSELLİK .... Araç benzinli,dizel veya lpg'li olabilir. YAŞ olarak en fazla 2002 veya üzeri model olmalı.fiziki yapım B segmentine pek uygun olmadıgından C ve D segmentlerinde tavsiyelerde bulunursanız sevinirim.Fiyat olarakta en fazla 40.000 tl olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1.TekilSahis

Merhaba arkadaşlar.Yakın bir gelecekte araba almayı planlıyorum.Bu platformda çok yararlı bilgiler edindiğim için sizlerinde tavsiyeleri doğrultusunda araştırma yaparak benim için doğru aracı bulmak istiyorum. Önceliklerim 1-PERFORMANS 2-KONFOR 3-İÇ VE DIŞ GÖRSELLİK .... Araç benzinli,dizel veya lpg'li olabilir. YAŞ olarak en fazla 2002 veya üzeri model olmalı.fiziki yapım B segmentine pek uygun olmadıgından C ve D segmentlerinde tavsiyelerde bulunursanız sevinirim.Fiyat olarakta en fazla 40.000 tl olabilir.

2007-2008 Civic tavsiye ederim. Yakın gelecekte Honda'nın bahsettiğim kasadan daha iyi bir tasarım yapacağını sanmıyorum. Dolayısıyla efsane kasa olarak kalacak ve yıllandıkça şarap gibi değer kazanacak...

• loutrec_ kullanıcısına yanıt
    bende hep civic düşünüyodum ancak sürekli prim yapması sinir bozucu bir hal aldı adamlar efsane diye diye çılgın paralar istemeye başladılar..
  • 1.TekilSahis 1 kullanıcısına yanıt
    Evet yüksek fiyat istedikleri doğru ancak şundan emin ol; 97 Corolla nasıl efsane ise, 10 yıl sonra da sen Civic'i satarken zorlanmayacaksın..
  • Teşekkürler zaten önceliğim civicten yana.. yeni tavsiyeleride bekliyorum şuan için bir acelem yok..markalara karşıda bir takıntım yok özellikle tavsiye edilenleri inceleyip hoş bi araçta karar kılmak istiyorum neticede al-sat yapmıyacağım için nokta atışı olsun isityorum..
  • Önceki kasa mazda 6

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2002 diye tutturmazsanız 2001 makyajlı w210 e serisi mercedes. Kriterlerinizi fazlasıyla karşılar, bu paraya çok arabadır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    700.000 TL civarı otomatik
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Accord der geçerim kriterin arasında yakıt, motor büyüklüğü falan yoksa lpgli accord. 2007 civarı bulunur herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 308 dizel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.