Şimdi Ara

30.000'e kadar otomatik araç önerisi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Jazzlar genelde şehir içi aracı veya 2. araç olarak kullanılıyor. O nedenle senede 12-15 bin km hesabından gidersek 8 yaşında bir araç için 100 bin civarı olabilir. Yüksek km li jazz da çok piyasada bir sorunları da yok. Cvt şanzuman sorunsuzdur ama bakımlarını aksatmamak şartıyla. Yağ değişiminde mutlak suretle honda atf kullanılması gerekir. O nedenle kmsinden ziyade düzgün bakım görmüş araç bulun derim.
    Bu arada alternatif olarak yaris 1.3 de olabilir. Yanlış hatırlamıyorsam tam otomatik modelleri vardı 2007-2008 yıllarında. Ama iç mekan görünüşüne dayanabilirseniz tabi ki.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllardır toyota kullanıcısıyız çoğu uzun süre bindiğim araç toyota oldu hep kendim içinde ilk toyotaya baktım fakat dediğiniz gibi konsolu görür görmez vazgeçtim
    CVT Cityler olduğunu okudum bu modelde onlarla ilgili bir yorumunuz var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vahit_edis -- 17 Aralık 2014; 19:00:39 >
  • vahit_edis kullanıcısına yanıt
    Cvt vitesli jazz ve City idealdir , i-shift olanları tercih etmeyin.
    focus ve cmax cvt de var ama tutulmadı.
    6 vitesli yağlı şanzuman triptonic golf5 , golfPlus vs de değerlendirilebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alt yapı motor şanzuman jazz ile city aynı. City jazz gibi sorunsuz ancak tipi kötü olduğu için (tekerler küçük olduğu için birçok kişi tipini beğenmiyor) ilk jenerasyon çok tutulmadı. Ama 2. Jenerasyonda tipi düzeldiği için daha çok tutuluyor. Tabi ki city de olabiir, niye aklıma gelmedi diye şu an kendime kızmıyor değilim. belki de sedan araç sevmememdendir...

• Başta akorkmaz11 a ve cevap yazan herkese teşekkür ederim temiz bulabilirsem jazz bulmazsam city alacağım yardımlar için çok teşekkür ederim
    Şimdiden hayırlısı olsun. Bir düzeltme..2. Jenerasyon citylerdeki şanzumandan emin değilim, hafıza gitmeye başladı artık. Cvt mi tam otomatik mi hatırlamıyorum net olarak..
    Jazz ike daha detaylı bilgi istiyorsanız jazzcıkardeşler forumuna bekleriz, a dan z ye herşey var orada.
    Tekrardan Allah gönlünüze göre versin.

• Honda city al yeni kasasında

• Mitsubishi colt 1.3 elegance amt

Reno clio 1.2 tomtom yada night&dağ

Chevrolet aveo 1.4 ltz

Bunlar alınabilir az kmli 2009 üzeri.

• Merhaba, bende sizin gibi 30 bine kadar otomatik araç bakıyorum.
    Benim aklımda 2006 model mazda 3 ve 2008 honda city var. Konuyu işgal etmek istemem ama yardımcı olabileceklerin bu konudaki fikirlerini almak isterim.
  • Dynamic donanımlı ilk kasa temiz Mazda 3 bulursanız 30 bin liraya kadar alınabilir ve yıllarca sorunsuz binilir... Otomatik şanzımandan daha sorun çıktığını duymadım, geri kalanı Mazda kalitesi ve prestiji...

Hakkınızda hayırlısı...
  • yok estağfurullah ne demek ben sorunsuz ve yakıtı az bir araç aradığım için tercihimi jazz-city ikilisinden kullandım ama hız ve hızlanma açısından çok bişey beklemediğim için
    mazda 3 daha karizmatik ve daha deparlı city ve jazza göre ama şanzıman, yakıt tasarrufu ve lpg uyumu konusunda hondanın daha başarılı olduğunu düşünüyorum
    tabi burdaki üstadlarada sormak gerek
  • hocam 2006 otomatiklerde şanzıman yağ çubuğundan yağ atması sıkıntısı yaşayanlar olduğunu okudum aslı astarı var mıdır ?
  • e-rose kullanıcısına yanıt
    Üstad, ben de işin aslı lpg'li mazda 3 istiyorum, hem çok şık hem dediğiniz gibi motor şanzıman açısından hep olumlu yorumlar duyuyorum. Ancakhep yüksek km li araçlar var çok arada kaldım ne yapsam bilemiyorum yani. 150 bin altı araç yok gibi malum sitede.
    Ben pek bilgi sahibi değilim ancak city için de yorumlar hep olumlu. İnşallah gönlünüze göre bir araba bulursunuz.
  • bende sanki bu araçların satışından para alıyor muşum gibi 30k ya kadar oto arayan herkese aynı şeyleri söylüyorum (siz zaten o aracı düşünüyorsunuz müsadenizle bir de ben önereyim)

city oto hiç kullanmadım içine bile binmedim ama kullanan 1-2 kişiyle sohbetim oldu cvt için vites geçişlerini hissetmiyorsun(abartı yapmış olabilirler yani azmış diyelim)didiler.ayrıca normalde otomatik araçların yakıt tüketimi fazla olur,citylerde yakıt oldukça düşük diye hatırlıyorum hemen bakalım 4,8-7,1 demişler yanlış bakmadıysam http://www.auto-data.net/tr/?f=showCar&car_id=12186

kullananlardan biri bu araç için ikinci eli biraz zayıf dedi lakin aracı alırken uygun denk getirirseniz sıkıntı yaşatmaz,benim favorilerime aldığım cityler 1-2 gün içinde gidiyor mutlaka

bir başka araç daha sokayım aklınıza nissan note olsun o da 1,6 larda var oto sayıları az kmler ve fiyat biraz daha fazla city e göre içi güzel bagaj yeterli,şanzımanı cvt olması lazım bunun da

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.