Şimdi Ara

30.000 TL'ye Astra Sedan Farklı Araç Önerileriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle herkese merhaba. Bi vakitler Doblo alma arefesindeydim fakat vazgeçip Corollayla yola devam ettim. Şuan ki aracım 2001 1.4 VVT-İ Corolla. Kaç bin km ve nasıl kullandığıma gelirsek. Yılda 5500-6500 civarı km giderim bu kmler yılda bir kere İstanbul-Kırşehir, Kırşehir-İstanbul yaparım yaz tatilinde Kırşehirde 1ay boyunca şehiriçi hep arabamı kullanırım. İstanbulda ise işe servisimle gittiğim için hastalık gibi durumlarda arabamı kullanırım . Corollam lpgli 5 kişilik bi aileyiz ve corollamın performansını beğeniyorum gerek yol tutuş gerek motor olarak. 1.3 Cdti Astra Sedan düşünmeye başladım beklediklerim ise Corollamdan aşağı bir performansı olmasın uzun yolu 5 kişi yaparız memleketten donuşte tıkabasa bagaj olur kısaca Corollada aşağı performansı olmayan 1tık üstünde bir araba almayı planlıyorum bi terslik olmassa 30.000 tlye ne önerirsiniz sedan olacak. Küçük bi İhtimal kango falanda geçiyor aklımdan.

• tabiki skoda roomster
  • 1.3 cdti corolodan sonra performans anlamında üzer gibi geliyor.
  • zibidi gonzales kullanıcısına yanıt
    Dış görünüş olarak bana hitap etmiyor başka öneriler ve astra sedan kullanıcıları yorumlarını bekliyorum
  • Megane 2 sedan veya focus 2/2.5
  • Bende sizin gibi 30000 TL Ye kadar aile arabası bakıyorum geniş olsun istiyorum.
    1 aydır araştırıyorum 28000 TL Ye fluence kaçırdım hasar kayıtsız km de azdı.
    Onun dışında clio sedan 2012 bulabilirsin 27-28 bin TL Ye,Ama ben o kadar edeceğini düşünmüyorum clioların çok basit geliyor gözüme.
    2008 ve üstü Ford Focus bulabilirsin, performans nasıl hiçbir fikrim yok kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olsunlar.
    Onun dışında opel Astra 2008 ve üstü bakıyorum 1.3 güzel Araçlar ama temizini 30000 den bulmak zor hepsi hasar kayıtlı.
    Benim baktımlarım bunlar, sizlerde deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim arkadaşlar.
  • Kullaniyorum uzun yolda devri dusurmezseniz uzmez beklentiniz yoksa 200 torkla, ama sehir ici iskence bi arac klima devrede olursa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chantodowill

Bende sizin gibi 30000 TL Ye kadar aile arabası bakıyorum geniş olsun istiyorum.
    1 aydır araştırıyorum 28000 TL Ye fluence kaçırdım hasar kayıtsız km de azdı.
    Onun dışında clio sedan 2012 bulabilirsin 27-28 bin TL Ye,Ama ben o kadar edeceğini düşünmüyorum clioların çok basit geliyor gözüme.
    2008 ve üstü Ford Focus bulabilirsin, performans nasıl hiçbir fikrim yok kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olsunlar.
    Onun dışında opel Astra 2008 ve üstü bakıyorum 1.3 güzel Araçlar ama temizini 30000 den bulmak zor hepsi hasar kayıtlı.
    Benim baktımlarım bunlar, sizlerde deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim arkadaşlar.

merhaba focus düşünmüştüm fakat yol sesi motor sesi çok denildi ve uzun yolda rahatsız olacağımı düşünüp vazgeçtim fluence bulmak zor oluyor genelde şirket araçlari octavia a5 kasa geçiyor kalbimden fakat temizi o fiyata cok zor ve son olarak kangolara bakıyorum

• Evet gorusleri bekliyorum arkadaslar
  • Yokmu arac onericek yada astra hakkinda yorum yapcak biri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozkan Yılmazzz

Yokmu arac onericek yada astra hakkinda yorum yapcak biri
    Merhaba,

Astra konulari üst üste gelmiş bayağı bende sanki karalama kampanyası başlatmış gibi olacağım fakat Astra o Parayı Hak etmiyor 1.3 motor ekonomik fakat 3 vitese çıkana kadar can çekişirsiniz bügün Astra HB 1.3 aracımı Lodos eşliğinde yağmurda törenle sattım..

Linki okuyun kronik sorunlar bir çoğu toyota dan opele geçerseniz kalite bakımından AT'tan EŞEĞE düşmüş olursunuz.

http://forum.donanimhaber.com/m_101008125/f_//tm.htm#101008125

• quote:

Orijinalden alıntı: asiel

Merhaba,

Astra konulari üst üste gelmiş bayağı bende sanki karalama kampanyası başlatmış gibi olacağım fakat Astra o Parayı Hak etmiyor 1.3 motor ekonomik fakat 3 vitese çıkana kadar can çekişirsiniz bügün Astra HB 1.3 aracımı Lodos eşliğinde yağmurda törenle sattım..

Linki okuyun kronik sorunlar bir çoğu toyota dan opele geçerseniz kalite bakımından AT'tan EŞEĞE düşmüş olursunuz.

http://forum.donanimhaber.com/m_101008125/f_//tm.htm#101008125

Alıntıları Göster
    astra sedan 1.3 cdti'nin temizini ve uygun km'de olanlarını bulmak için çok çok aramanız gerekir. bu araçların çoğu filolara aitti sonrasında şahışlar aldı.

fazla ve hor kullanılmış dizel motorun açacağı masraf tüm tasarrufunuzu siler atar. hesabınızı ona göre yapmanızı tavsiye ederim.

yılda 6000 km için 1.6 motor benzinli modellerine yönelmenizi tavsiye ederim. alacağınız aracın geçmişini araştırın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 30 Aralık 2014; 0:22:54 >

• Astra yada temiz model yili yuksek b siniflarinada bakabilirsiniz ibiza, punto gibi
  • quote:

2004-2006 Toyota avensis 1.6
    2006-2009 Skoda Octavia A5 kasa
    2009-2011 Mitsubishi Lancer
    öneririm.
    http://www.sahibinden.com/toyota-avensis-1.6?pagingSize=50&a5_min=2003&price_min=27000&a5_max=2007&price_max=33000
    http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=183712527

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordford50 -- 30 Aralık 2014; 11:43:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: lordford50

quote:

2004-2006 Toyota avensis 1.6
    2006-2009 Skoda Octavia A5 kasa
    2009-2011 Mitsubishi Lancer
    öneririm.
    http://www.sahibinden.com/toyota-avensis-1.6?pagingSize=50&a5_min=2003&price_min=27000&a5_max=2007&price_max=33000
    http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=183712527

Alıntıları Göster
    Bu aralıklarda bir arkadaşın da dediği gibi avensis alınabilir. Geniş ve rahattır. honda civic de bakabilirsiniz. Honda civic yol ve motor sesini 110 km den sonra içeri alır ancak bunlar dışında çok iyi bir tercih olur sizin için

• Peki astra h kasa 1.6 lpg uyumlumudur avensislerede goz atiyorum
  • bu paraya artık malesef az km c sinif bulmak çok güç
  • Arkadaslar cevaplar icin tesekkurler peki bi kango bana uzun yolda corolladan daha iyi olurmu ic hacim olarak kesinlikle ama diger yonlerden gorusleriniz nedir
  • Arabadan bekledigim tek sey corollayi hicbir yonuyle aratmasin
  • Beyler Vectra C Kasa nasildir 1.6 lpg nasildir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.