kalou-montolivo-salihovic-farfan 4'de 3 olsa yine idare eder yani sorun olmaz benim için
Kalou ilaç olur ilaç ama çok zor.
Ömer Toprak'ı alıp sol beke yabancı kaliteli birini çekiceksin . Orta saha'ya alamazsanız eğer Melo yerine yaratıcı bir orta saha alıcaksın . Ne kadar zor olsada De Rossi mesela . Sağ kanat için paraya kıyıp henüz 30'una dayanmamış birini getiriceksin Şampiyonlar Ligi kalitesinde (Farfan...) . Şampiyonlar Ligi için Sol Kanat yabancı olsun . Zaten yabancı sınırı yok . Lig için Emre'yle Enginle falan idare edersin . Forvet ise şampiyonlar ligi için muamma . Elmander nasıl bir performans sergiler bilemiyorum . Transfer gerekebilir . Yerli olarak Eren Derdiyok tercihimdir .
ŞAMPİYONLAR LİGİ KADROSU
Montolivo, Srna ve Berbatov iyi olurdu aslında.
başka çare yok
Bunların hiçbirini, belki Rosicky, hiçbir Türk takımı alamaz zaten de Srna orta saha oyuncusu değil ki bek niye kadrolarda orta sahaya koydunuz ?
sağa Jefferson Farfan sola Salomon Kalou yu al başka transfere gerek yok
De Rossi 5 sene uzatmış Roma ile sözleşmeyi
De Rossi , Berbatov , Farfan.
Srna ve Drogba reyiz gelsin diğerlerinde gözüm yok
Şu Srna beşiktaşa gelsin varya transfere falan gerek yok başka.
quote:
Orijinalden alıntı: Krj1c2
Siz hala transfer hayallerimi kuruyonuz
quote:
Orijinalden alıntı: Gzgnc
quote:
Orijinalden alıntı: Krj1c2
Siz hala transfer hayallerimi kuruyonuz
Hangi takımı tutuyosun?
1) Daniele De Rossi / 32.000.000 € / 28 yaş / önlibero
5 yıl transfer yapmasakta olur yani.
Sözleşme yenilemezse,muhtemel gideceği takımlar belli.Real Madrid,Chelsea,ManU.Başka nereye gidebilir hiç kesemiyorum.Barça'yı zannetmiyorum,Fabregas,Xavi,Iniesta,Mascherano,Busquets,Thiago.De Rossi'yi alıp napcaklar,turşusunu mu kuracaklar.
Bu futbolculardan Drogba, Berbatov ve Rosicky dışında Türkiye'ye gelebilecek futbolcu olacağını sanmıyorum. Çünkü çoğunun yaşı genç ve büyük takımlar kolay kolay bu futbolcuları elinden kaçırmaz. Drogba da ülkemizde 2-3 yıl çok çok rahat top oynar.
drogba-berbatov
harici çok zor. şahsende başkası gelmesin..
Bi kac tanesini hali sahaya cagiralim bari.
Dimitar Berbatov, Kalou'yu isterim
haberler başladı ! lan bir defa şurada açtığımız konuları okumadan haber yapın
Terim Montolivo transferi ile bizzat ilgileniyor !!