Şimdi Ara

30-31 MART GÜNLERİ TTNET İPTAL ÇAĞRISI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
2.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kaickul

quote:

Orijinalden alıntı: mc_fosil

yaa arkadaşlar organize birşeyler yapmamız lazım.

bunu yaparken de taahhütlü kullanıcıların canı yanmıyacak şekilde yapmak lazım

çünkü kimse protesto yapmak için 100 liradan fazla parayı gözden çıkarmaz

benim de taahhütüm yok ama birşey yapacaksak organize yapmak da fayda var

ilk olarak taahhütlü taahhütsüz herkesin interneti 3 ay dondurma hakkı var

bunu yapmamız gerekiyor.

herkes internetini minimum 2 aylığına donduracak

bu sureçten sonra ikinci adım ise 8 mbps limitsiz internet tarifelerini kimse kullanmamaması

herkes 1 mbps limitsiz paketlere geçecek.

"Limitli ADSL paketlerine abone olan müşterilerimize faturalanacak aylık toplam internet erişim ücreti (aylık ücret + kota aşım ücreti) 79 TL'yi, ULTRANET5 paketi için 89 TL'yi, 1 Mbps 1 GB ve 1 Mbps 2 GB paketleri için ise 50 TL'yi geçemez.

ttnet in 1 mbps limitsiz paketi yok gibi gözükse de aslında var"

1 mbps 1 gigabyte
    1 mbps 2 gigabyte kotalı internet paketleri var.

bunlar da fatura stop 50 tl.

taahhütsüz kullanıcılar bu pakete geçirmek de ikinci plan

hala bir sonuç alamazsak İstanbul'daki Telekom binasını basarız tüm çarşıyı toplarız oraya

Dostum çok güzel yazmışsın gerçekten ama biraz üşengeç bizim insanımız bunlarla uğraşmaz çoğu kişi olsa olsa 100 kişi uğraşır maalesef gerisi ne uğraşıcam böyle kullanırım kafasında devam eder gibime geliyor inşallah yalnıştır tabi bu düşüncem

hocam fatura stoplarına filan güvenmiyorum bu firmanın 50 lira fatura stop diyor 80 90 liralık faturayı dayıyor ya çok çamur bir firma forum kuralları olmasa o kadar güzel iltifatlarım olacakki KAĞNINET olacak kalitesiz firmaya...

• quote:

bunu yapmamız gerekiyor.

bu sureçten sonra ikinci adım ise 8 mbps limitsiz internet tarifelerini kimse kullanmamaması

"Limitli ADSL paketlerine abone olan müşterilerimize faturalanacak aylık toplam internet erişim ücreti (aylık ücret + kota aşım ücreti) 79 TL'yi, ULTRANET5 paketi için 89 TL'yi, 1 Mbps 1 GB ve 1 Mbps 2 GB paketleri için ise 50 TL'yi geçemez.

1 mbps 1 gigabyte

hala bir sonuç alamazsak İstanbul'daki Telekom binasını basarız tüm çarşıyı toplarız oraya

ben valla taahhüdü bozuyorum hiç umrumda değil maksat ömür boyu ilişiği kesmek sözleşme bitmesine 10 ay var hiç kullanmadığım telefona 30 liradan aşşa fatura gelmiyor 10 ayda 300 lira öylede böylede bu para çöpe gidecek en azından müşteri sayılarını azaltmak maksat.boynumuzdan düşsün ben internet ihtiyacımı 4gb paket+cepnetle giderecem 39+8=46 her ay telefonla internete 100 110 lira ödüyorum insaf be...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selenga_68 -- 24 Mart 2012; 10:15:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mudavim

Koyun olmadım, sesimi çıkardım. 4440375 nolu telefonu arayarak internetimi iptal etmek istediğimi söyledim. Allem ettiler kullem ettiler. İptal sebebi nedir? diye sordular.

ADİL KULLANIM KOTASI SAÇMALIĞI diye not alın dedim.

Başka paketleri tanıttılar vs.

Lafı uzatmayın hanımefendi dedim. TİVİBU iptal ettim, NETDİSK SINIRSIZ iptal ettim. Şimdi de İnternetimi İptal Edin dedim.

Bir dk dedi. Ön iptal başvurusu alacağım. 10 gün içinde Türk Telekoma gidip iptal etmeniz gerekecek. 10 gün içinde iptal etmezseniz, vazgeçtiğiniz anlamına gelecek
    aynen devam edeceğiz dedi.

İptal edin dedim, iptal kararım kesindir.

Bir dk dedi. Sonra dedi ki onay bekleyen bir işlem söz konusu. O yüzden iptal edemiyorum. Lütfen tekrar dener misiniz dedi.

Türk Telekoma gidip iptal işlemini de gerçekleştireceğim.

Bu nedir ya. Aptal değilim ben!

Böyle ADALETSİZ KULLANIM KOTASI olmaz.

http://basvuru.akim.akparti.org.tr/vatandas/default.aspx
    internetkurulu@ubak.gov.tr
    http://www.tccb.gov.tr/sayfa/iletisim/cumhurbaskanina_yazin/
    http://bimerapplication.basbakanlik.gov.tr/Forms/pgApplication.aspx
    https://tuketici.btk.gov.tr/

buralara da gönderirseniz sevinirim

• bende kapattırıcam 7 ay önce 8mbe kadar internete geçtim 7 aydır 1mb tten yüksek kullanamıyorum bi ton şikayet formu aldılar oyalayıp durdular paramı geri istedim bişey yapamayız 8mbit e kadar hattınız kaldırıyosa biz bilgi veremeyiz o kuna yok dilekçe bilmemne oyalayıp duruyolar bildiğin hırsız bu adamlar,smile ı aradım bana garanti ettiler 50gb olanakadar 8mbit kullanabileceğimi bana 50gb yetiyo zaten bir ayda ama yasal bişey yapabilirmiyim paramı almak için merak ediyorum
  • arkadaşlar dilekçe olayı önemli hatta eylem filan yapılmalı sivil toplum kuruluşları filan böyle adaletsiz uygulamaya karşı mücadele etmek lazım
  • geç bile kalmışsınız,2009 Aralık ayından itibaren sabit telefon adsl ne varsa iptal ettirdim.
  • dondurma diye bişey yok dondurma dedikleri müşteriyi kaybetmeden iptal etmesinden vazgeçirmek haa bu arada 3 ay dondurdunuz ama faturasını ödersiniz :D
  • quote:

Koyun olmadım, sesimi çıkardım. 4440375 nolu telefonu arayarak internetimi iptal etmek istediğimi söyledim. Allem ettiler kullem ettiler. İptal sebebi nedir? diye sordular.

Lafı uzatmayın hanımefendi dedim. TİVİBU iptal ettim, NETDİSK SINIRSIZ iptal ettim. Şimdi de İnternetimi İptal Edin dedim.

Bir dk dedi. Ön iptal başvurusu alacağım. 10 gün içinde Türk Telekoma gidip iptal etmeniz gerekecek. 10 gün içinde iptal etmezseniz, vazgeçtiğiniz anlamına gelecek

Bir dk dedi. Sonra dedi ki onay bekleyen bir işlem söz konusu. O yüzden iptal edemiyorum. Lütfen tekrar dener misiniz dedi.

Bunlar böyle yüzsüz işte. Üye olmak 5. dknı almaz ama iptal etmek 10 gün. Ne saçma sapan işler bunlar.

• Bu ay sonu bende iptal ediyorum 6 ay taahhutumun bitmesine var ama iptal ettirsem daha karliyim. Arardim bugun 170 bedeli odemem gerekiyormus. Bende tamam dedim. Iptal ettimesem 60*6=360 internet, 20*6=120 tlfn ucreti toplam 480 lira ediyor. 480-170= 310 lira bir nevi. Kurtariyorum bu sekilde kendimi. Sizde hesabinizi kitabinizi yapin interneti iptal ettirin. Cepnetle idare ederim hic problem degil bu kan emicilere para kaptirmaktan iyidir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: desouza

şu adsl denen meret geleli herhalde 10 yıldan fazlaca olmuştur işte o zamandan beridir aralıksız kullanıyorum ancak son birkaç yıldır yaptığı uygulamalarla artık bu firma bizi kullanıyor size çağrım gelin bu firmadan topluca kurtulalım kendimizi kullandırtmayalım kaz gibi yolunmayalım internet çoğumuz için vazgeçilmez olabilir ama artık benim için bu böyle değil eğerki sizde benim gibi düşünüyorsanız çağrıma kulak verin gelin ay sonu tümüyle bu sorundan kurtulalım hayatımızda birkaç ay bilemedin birkaç sene internet olmasa ne olur ne kaybederiz hiçbirşey bu çağrım interneti benim gibi keyif için yani zaruri bir gereksinim olmaksızın kullananlar içindir ancak son durum gösteriyorki bu işin tadını kaçırdılar bu arada iş okul veya benzer sebeplerden internete girmek zorunda olanlara değildir sözüm ama onlarada tavsiyem başka alternetifler bulsunlar nasılmı olacak orasını bilemem ben internetsizde yaşarım ekmek-su gibi vazgeçilmez yada elektrik-doğalgaz gibi olmazsa olmaz değildir bu adsl gelin sizde kendilerini vazgeçilmez olanlardan vazgeçin vazgeçinki vazgeçilmez olmadıklarını anlasınlar şimdi çoğu arkadaşım bu bir çözüm değil senin dediğin yenilgiyi kabul etmek demek olur bizler hakkımızı arayalım şikayet dilekçe veya farklı kanallardan tepkimizi gösterelim diyecekler ki onlarda haklılar oda bir çözüm mü orasıda pek net değildir sonuçta geri adım atmayacaklardır ama topluca iptal kampanyaları başlatabilirsek en azından onlar kaybetmese dahi ilerleyen dönemlerde belki bizler kazanırız farklı oluşumlar doğar onlara yöneliriz geliniz birlik olalım iptal edebilenlerimiz iptal etsin şikayet edebilenlerimiz şikayet etsin ama toplu yapalım bunları cılız sönük kalmasın telefonla bağırıp çağırmakla bir sonuç alınamıyor ben defalarca denedim sonuçta başladığım yerdeyim özetle yılbaşında verdiğim iptal kararımı artık uygulamaya koyuyorum vede taahütüm olmasına rağmen ay sonu hattı kapattırıyorum sonuçta onlar taahhüt yani sözlerini yerine getirmiyor o halde bende yerine getirmiyorum

ben de iptal ettireceğim, az önce ttnete bi şey yapalım diye başlık açmıştım, bu konuyu görmemişim, iptal ettirip rahatlayalım, bu ne sömürdükçe sömürdüler bizi....

• Her yere şikayet dilekçesi yazdım. Herkesin tepkisini koyması şart!
  • Bizim burda superonline falan olsa anında geçicez ama el mahkum.
  • tam 2 sene olmuş
    ttnet ve telekomla alakamı keseli.
    siz hala kapasakmı kapatmasakmı diye düşünüyosunuz.
    şuan 3G ile bağlanıyorum süper.
    şuan avea 30 tl ye sınırısz internet veriyor.kotayı aşınca hız 128kbps ye düşüyor ama hiç olmazsa sırf eylem olsun diye kullanabilirsiniz.
    diğer operatörlerin 3G sine bakmadım hiç.
    az kurcalayın 3G leri bence.
    ben şuan vodafone cepnet kullanıyorum aylık 8 TL ve sınırsız.tek sorun hız 96 kbps.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren16

tam 2 sene olmuş
    şuan avea 30 tl ye sınırısz internet veriyor.kotayı aşınca hız 128kbps ye düşüyor ama hiç olmazsa sırf eylem olsun diye kullanabilirsiniz.
    ben şuan vodafone cepnet kullanıyorum aylık 8 TL ve sınırsız.tek sorun hız 96 kbps.

sınırsız kullanmak istiyorum hocam, napmalıyım? Herşeyi bırakıp, köye gidip, domates mi yetiştireyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: egomencim

quote:

Orijinalden alıntı: fireforge35

quote:

bunu yapmamız gerekiyor.

1 mbps 1 gigabyte

1 Mbit sınırsıza artık geçiş yok ki. 2 Mbit sınırsız da almış başını gitmiş zaten.

yok hocam arkadaş demiş ki kotalıya geçelim nasıl olsa en fazla 50 lira fatura gelir

şuan Turk Telekom'u sıkıştıran iki tablo var birincisi pazar payları ikincisi ise internet hızları

Türk Telekom hızlarını arttırmak zorunda çünkü Avrupa standartlarının çok çok altında hızlarla giriyorduk internete
    Türk Telekom internet hızları sorunu çözdü. İnanılmaz akıllıca bir politika izledi.

birincisi 1mbps paketlerini yeni kullanımlara kapadı TTNET ve tüm kullanıcıları tek tek aradı 5 lira farkla 10 lira farkla 8 kat hızlı internete geçirelim dendi.
    millet de iyi birşey diye geçti. Düşünsenize çağın çok çok gerisinde hızlarla internete giriyorsunuz. Türk Telekom yapması gereken hız arttırımına ekstradan bir de zam yapıyor. Günün teknolojisine ayak uydurmak için hız arttıran türk telekom; yapması gerekli olan şeyi yapıp sanki mükemmel ekstra birşey yapmış gibi gösterip 45 liralık limitsiz internete parça parça zam yapıp 55 liraya çıkarıyor.

ve bu hız arttırımından internet kullanıcılarının yüzde kaçı faydalanıyor Allah bilir. Herkes sözde 8 mbps kullanıyor ama yüzde kaçı 8 mbps hız kullanıyor. Şu tabloda
     30-31 MART GÜNLERİ TTNET İPTAL ÇAĞRISI

bizim Avrupa standartlarındaki hızlarda internete girdiğimiz görünüyor. Ama sadece görüntü.

8 mbps limitsiz internet tarifesinde olan kaç kişi tam 8 mbps alabiliyor ki resmen düzmece bir tablo.

Bu tabloyu değiştirmemiz için herkesin 1 mbps lik tarifelere geçmesi gerekiyor bence.

Çünkü hız sorunu bu şekilde çözdü Türk Telekom. Eğer insanları 8 mbps limitsiz tarifesinden uzaklaştırırsak yani avrupa standartlarından uzaklaştırırsak Turk Telekom birşeyler yapmak zorunda kalacak.

ikincisi pazar payları hız sorununu halleden TT nin artık pazar paylarını düşürmesi gerekiyor. 7 senedir pazar payında ezici bir üstünlük sağlıyorsa Türk Telekom burada haksız bir rekabet söz konusu demektir. Bu yüzden BTK ve rekabet kurumu TT yi sıkıştırıyor
    Bu yapılan internet zamlarının nedeni de bu sanırım. Pazar payını düşürmek.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: egomencim

quote:

quote:

bunu yapmamız gerekiyor.

1 mbps 1 gigabyte

1 Mbit sınırsıza artık geçiş yok ki. 2 Mbit sınırsız da almış başını gitmiş zaten.

yok hocam arkadaş demiş ki kotalıya geçelim nasıl olsa en fazla 50 lira fatura gelir

şuan Turk Telekom'u sıkıştıran iki tablo var birincisi pazar payları ikincisi ise internet hızları

Türk Telekom hızlarını arttırmak zorunda çünkü Avrupa standartlarının çok çok altında hızlarla giriyorduk internete
    Türk Telekom internet hızları sorunu çözdü. İnanılmaz akıllıca bir politika izledi.

birincisi 1mbps paketlerini yeni kullanımlara kapadı TTNET ve tüm kullanıcıları tek tek aradı 5 lira farkla 10 lira farkla 8 kat hızlı internete geçirelim dendi.
    millet de iyi birşey diye geçti. Düşünsenize çağın çok çok gerisinde hızlarla internete giriyorsunuz. Türk Telekom yapması gereken hız arttırımına ekstradan bir de zam yapıyor. Günün teknolojisine ayak uydurmak için hız arttıran türk telekom; yapması gerekli olan şeyi yapıp sanki mükemmel ekstra birşey yapmış gibi gösterip 45 liralık limitsiz internete parça parça zam yapıp 55 liraya çıkarıyor.

ve bu hız arttırımından internet kullanıcılarının yüzde kaçı faydalanıyor Allah bilir. Herkes sözde 8 mbps kullanıyor ama yüzde kaçı 8 mbps hız kullanıyor. Şu tabloda

bizim Avrupa standartlarındaki hızlarda internete girdiğimiz görünüyor. Ama sadece görüntü.

8 mbps limitsiz internet tarifesinde olan kaç kişi tam 8 mbps alabiliyor ki resmen düzmece bir tablo.

Bu tabloyu değiştirmemiz için herkesin 1 mbps lik tarifelere geçmesi gerekiyor bence.

Çünkü hız sorunu bu şekilde çözdü Türk Telekom. Eğer insanları 8 mbps limitsiz tarifesinden uzaklaştırırsak yani avrupa standartlarından uzaklaştırırsak Turk Telekom birşeyler yapmak zorunda kalacak.

ikincisi pazar payları hız sorununu halleden TT nin artık pazar paylarını düşürmesi gerekiyor. 7 senedir pazar payında ezici bir üstünlük sağlıyorsa Türk Telekom burada haksız bir rekabet söz konusu demektir. Bu yüzden BTK ve rekabet kurumu TT yi sıkıştırıyor
    Bu yapılan internet zamlarının nedeni de bu sanırım. Pazar payını düşürmek.

iyi diyorsunda pazar payını dusurmek icin yapılan zam la diger issler arasındaki fark nekadarki kullanıcı dikkate alsın?
    internet konusunda acıkca anlasılmayan bircok nokta v ar.
    - fiyatları kim belirliyor
    - tarifeleri kim belirliyor
    - adsl, fiber vs dısında baska tür internet saglayan sirketler ve altyapılar yokmu varsa niye türkiye pazarında degiller

acık noktalar ise herkesin topu baskasına attıgı bakanında halkın gozune baka baka dalga gectigidir.

artık iyice halkın iradesinin koyun iradesi olduguna inandım.

ister banlayın ister bantlayın la beni ... yakışır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozkan-Ozturk -- 25 Mart 2012; 5:52:24 >

• quote:

quote:

http://basvuru.akim.akparti.org.tr/vatandas/default.aspx
    internetkurulu@ubak.gov.tr
    http://www.tccb.gov.tr/sayfa/iletisim/cumhurbaskanina_yazin/
    http://bimerapplication.basbakanlik.gov.tr/Forms/pgApplication.aspx
    https://tuketici.btk.gov.tr/

buralara da gönderirseniz sevinirim

Gençlik sizlere tavsiyem, konuyu üşengeç insanlarımız için okumaktan çekinmesinler diye düzenlemeniz.

Kısa, öz ve imla kurallarıyla yazılmış bir anlatımla durumu ifade etmek ve şu arkadaşın verdiği linkleri konuya ekleyerek örnek bir dilekçe formu SS'i de alıp konuya eklemek gerek.

Ben de iptal ettirmek isteyenlerdenim ama organize olmak istiyorsanız; derli toplu, akl-ı selim içerisinde hareket etmek gerek. Küfür, hakaret, aşağılama ile kimseye kendinizi dinletemezsiniz. (Küfür vs asla etmedim ama...) Yaptım oradan biliyorum :) TTNet santral ve bölge görevlilerinden ikisi haddini aşıp sesini yükseltti telefonda, tabi pişman ettim. Beyefendi diye diye kuzu gibi oldular ama o kadar şikayet etmeme rağmen kendi içlerinde hallettiler. Hani bir söz vardır biraz amiyane yanlış anlaşılmasın it iti ısırmaz.

Öfkeyle kalkan zararla oturur.

Tekel bir kurum TTNET. Muhtemelen altyapısının dünya şartlarına göre oldukça geri olduğu bilindiğinden özelleştirilirken 10 yıl için tekel olarak kalma hakkı ve pazarlama politikalarına müdahale edilmeyeceğine dair şifahen garanti almışlardır. Yoksa devlet özelleştirdiği kurumun halka daha iyi hizmet vermesini sağlamak için rekabet şartlarını iyileştirir ve rekabetin önünü açar. Böyle mi şu anda değil. GSM sektörü gibi olsaydı Türkiye bugün 4G ve 1Gbits'i konuşuyor olurdu. Hatta orada bile Avea ve Vodafone, Turkcell'e takoz koydular hatırlayın: Bizim altyapımız yetersiz 3G için, Turkcell bu konuda daha ferasetliydi biz bu altyapıyı yeterli gördük o altyapısını kurdu. Eğer 3G ihalesi yapılırsa Turkcell lehine haksız rekabet ortamı doğar :) Gerekçeleri buydu ve 3G lisans ihaleleri 1 yıldı sanırım ertelenmişti.

Bu konu uzar gider elektirik dağıtım ihalelerine dahi özel sektör girmek istemedi şifahi fiyat garantileriyle milyon dolarlar havada uçuşmaya başladı. Ne yazık ki her şeye geç kalmış bir ülkeyiz. 90'lı yılları malum tartışmalar ve olaylarla harcayınca işte böyle oldu. Bedeli de yine halkın kendisi ödeyecek haliyle. Şirketler mi ödesin :)

Organize olmak şart.

• quote:

quote:

tam 2 sene olmuş

sınırsız kullanmak istiyorum hocam, napmalıyım? Herşeyi bırakıp, köye gidip, domates mi yetiştireyim?

tek sen değil herkes sınırsız kullanmak istiyor

• quote:

quote:

quote:

tam 2 sene olmuş

tek sen değil herkes sınırsız kullanmak istiyor

hayır gelip cepten bağlantı yetiyor diyenlere tav oluyorum yahu. Buraya şikayet için gelenlerin hepsi, istisnasız, sınırsız kullanmak isteyen vatandaşlar.

Senden alıntı yaptım ama sözüm kesinlikle sana değil. Yok "ben iptal edeli çok oldu, siz hâlâ ttnet'te misiniz?" yok "e ben şu kadar veriyorum, şu kadar bağlantı hızım var vs." yok "superonline'a geçin" de bilmemne.

Ulen sanki biz bilmiyoruz onları seçmesini. Sıkıntıdan karnıma sancılar girdi yaw. Başına kendin gibi birşey gelir de tarih sahnesinden silinesin inşallah ttnet.

• arkadaşlar ttneti arıyorum ama hatlar kapalı ben süperonline a geçmek istiyorum.Süperonline kampanyası 30 nisanda bitiyor bu durumda kampanyadan yararlanamayacağım(bedava modem 3 ay 9.99 kurulum ücretsiz vs.) ben diyorumki süperonline sitesinden göndersem üyelik isteğini nasıl olur ?
    gerekçem: 65 tl ye 4mbit hız alıyorum - süper online 16 mbit 65 tl
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.