Şimdi Ara

30-35 arası Araba Onerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-2011-lancer-1%2C6-inform-lpg-li-navigasyonlu...sahibinden-154644086/detay
    Öneririm
    -Emsallerine göre performanslı
    -Bakımlı olduktan sonra sorunsuz
    -Görünüm olarak neredeyse herkesin beğendiği bir araç.

Not: Ilan sadece örnektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kami Kaze -- 15 Ocak 2015; 18:01:50 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu fiyat aralığında alınabilecek en iyi araba bence Fiat Bravo'dur. Fakat nedense pek tutulmadı.
    Kendi arabam Opel Astra H kasa. Bu fiyat aralığında bunlara da bakabilirsin ama Fiat daha konforlu geliyor bana. Ayrıca daha performanslı.
  • 32.000 tlye 2007 focus ghia buldum ben de şahıs tanıdık araba temiz değişen yok bir kaç parça lokal boya var 105.000 km hatchback yetkili servis bakımlı dizel acaba uygun mudur ki çok kararsız kaldım ama ay sonuna kadar almak üzereyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakamoz88

32.000 tlye 2007 focus ghia buldum ben de şahıs tanıdık araba temiz değişen yok bir kaç parça lokal boya var 105.000 km hatchback yetkili servis bakımlı dizel acaba uygun mudur ki çok kararsız kaldım ama ay sonuna kadar almak üzereyim

Gayet uygun... Ben 2008 golf5 tsi 1.4 140 hp liklere bakıyorum.. Bi kaçtane buldum bu hafta alabilirim gemileri yakıp artık

• Aynen hocam ben de öyle düğünden kalanları verdim 12 lira da kredi çekip ay sonuna alıyorum nasipse

• Tsi 140 hp golf fena bir araç..zapt etmek güç..sakin kullanabilirseniz (!) yakıt makul..yakıt önemsizse hiç düşünmeyin derim..
    Ben leon focus arasında kaldım..kalbim leon diyordu ama mantıklı olmak gerekir diyerek forumdaşları dinleyip focus tdci aldım..hala leon görünce iç çekerim..
    Focus parasını hak eden araç..fiyat aralığına uyan temiz bir focus tavsiyemdir..

• quote:

Orijinalden alıntı: özcan35

Bu fiyat aralığında alınabilecek en iyi araba bence Fiat Bravo'dur. Fakat nedense pek tutulmadı.
    Kendi arabam Opel Astra H kasa. Bu fiyat aralığında bunlara da bakabilirsin ama Fiat daha konforlu geliyor bana. Ayrıca daha performanslı.

Keslinlikte katılıyorum insanlar Fiata ön yargıyla yaklaşıyolar ama Bravo cidden iç dış görünümüyle, motoruyla güzel ve dolu bir araç 2. eldede çok uygun. Canlı test edip, içine binip kullanan bunu çok net anlar forumlara bakarsan 2-3 markadan başka araba alamazsın. Geçen hafta 2008 1.6 multijet 105 hp olanını aldım ve şunu anladım forumda oto eksperi gibi yorum yazanları atıp tutanları asla ciddiye almıcaksın aracı markası ne olursa olsun kendin görüp test ediceksin

• Peugeot 308 ve Fiat Bravo dizel. İkisi de bu aralığın en güçlü C sınıfı araçlarıdır.

• kendi aracımı tavsiye ederim,bilgi de verebilirim fakat siz c sınıfı bakıyorsunuz anladıgım kadarıyla daha cok.aklıma ilk focus geldi su an c sınıfı olarak eskiden beri begenirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmxksk

quote:

Orijinalden alıntı: özcan35

Bu fiyat aralığında alınabilecek en iyi araba bence Fiat Bravo'dur. Fakat nedense pek tutulmadı.

Keslinlikte katılıyorum insanlar Fiata ön yargıyla yaklaşıyolar ama Bravo cidden iç dış görünümüyle, motoruyla güzel ve dolu bir araç 2. eldede çok uygun. Canlı test edip, içine binip kullanan bunu çok net anlar forumlara bakarsan 2-3 markadan başka araba alamazsın. Geçen hafta 2008 1.6 multijet 105 hp olanını aldım ve şunu anladım forumda oto eksperi gibi yorum yazanları atıp tutanları asla ciddiye almıcaksın aracı markası ne olursa olsun kendin görüp test ediceksin

İnsanlarda hala eski arabalardan kalan düşünceler var. Misal veriyorum, eskiden kimse Hyundai'nin yüzüne bakmazdı, en zayıf arabalardan biriydi. Şu an i20, i30 gibi arabalarına kim laf söyleyebilir. Kia'nın adı duyulmazdı, adamlar devrim yaptı resmen son yıllarda. Fiat deyince milletin aklına hala eski imajı geliyor.
    Onlar geride kaldı artık.

Bir de şu var. Adamlar dar gelirli için ucuz araba yapıyor, kalitesi ona göre oluyor. Yüksek gelirli için pahalı araba yapıyor, kalitesi ona göre oluyor. Sen gidip Linea alırsan, ona göre kalite alırsın. Bravo alırsan ona göre kalite alırsın. Aynı marka, aynı segment ama herşey parasına göre. Adamlara parayı ver, sana arabanın kralını versinler. Sanki kaliteli arabayı sadece Wolkswagen, Toyota vs. yapabiliyor.

Benimde hayalimdeki araba Fiat Bravo. Biraz daha para biriktirip ilerde almak istiyorum.
    Güle güle kullanın arabanızı.

• güzel yorumlarınız için teşekkürler fakat son gelen bir haberle içimde çıtayı biraz daha yükseltmek için acayip bir istek doğdu..

çok temiz 2009 model 1.4 tsi 122 hp Highline Jetta.. 40 bin liraya bırakıyor tanıdık olduğu için yoksa fiyatı yüksekti.. araç daha 90 binde ve dsg şanzıman.. ne dersiniz bu araç için?
  • comfortline tertemiz inş jetta aldım 1.4 tsi 140 bg çift kavramalı dsg şanzıman 110 binde... wolksvagen kalitesi bu heralde oturuşu yol tutuşu falan maşallahı var arabanın sport modu fena tutamıyorum aracı...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.