Şimdi Ara

30-35 arası ögrenci arabası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba 30-35 milyarlık bi bütçem var.siz ne önerirsiniz bu fiyata.fakat 35 i geçmemesi lazım en fazla 35 olacak.
    aklımdaki arabalar:

cruze,polo,fiesta,focus,lancer,corsa...

siz ne önerirsiniz?

• İsteklerini belirtmemişsin. Hb/sedan, benzinli/dizel, düz/otomatik gibi ayrıntıları eklersen daha iyi sonuç alırsın. Kabaca ilk aklıma gelenler bravo, fiesta, jazz ve ibiza

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seka_1905 -- 26 Aralık 2010; 21:09:22 >
  • peki senin opel corsa nasıl kardeşim 1.2 enjoy? memnun musun?
  • O KM SE jazz,polo-ztn manuel alabırsın bu ıkı arabayı da o paraya
    ıkınıc el honda cıvıc sedan,golf 5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi watkseburt -- 26 Aralık 2010; 21:16:33 >
  • cruze nasıl acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: putaespanya

cruze nasıl acaba?

chevroletı genel olarak sevmem ama cruze dısardan güzel içi de malzeme kalıtesı idare eder,cok yakıyor ve sorunlu dedıklerını duydum
  • Bu öğrenci arabası herkes için farklı şeyler ifade ediyor, sizin için anlamı nedir öğrenci arabasının?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fiat bravo
  • öğrenci arabası dediğim biraz spor olsun yani o onlamda =)
  • 207 RC
    Seat Leon 1.4 TSİ
    Golf GT 1.4 TSİ 170 hp
  • Birazcık spor diyorsan 1.2 arabadan kesinlikle uzak durman gerekir. Kendi arabamdan son derece memnunum ama artık yüzü eskidi. Kasa değiştirecek ama yeni kasanın çıkmasına da çok kalmadı. Yani sıfır alacak olsam corsa düşünmem ama eskilerde 1.4 motorlar yeniler gibi 100bg değil 90bg'dir. Eksileri arasında düz viteste ESP olmaması. İbiza'da ve bravo'da fiesta'da opsiyon listesinde, jazz'da ise ESP ve perde hava yastıkları var. 1.4 100 bg ve güvenlik teknolojileri jazz gayet iyi bir araç.

Fiat Bravo 5K ACTIVE PLUS 1.4 TURBO T-JET 120 HP 33.022 TL + SAFETY PLUS KIT (ESP/MSR/ASR/HBA/HILLHOLDER; AKTİF ÖN KAFALIKLAR, DİZ HAVA YASTIĞI, PERDE HAVA YASTIKLARI) o da 1500 TL.

veya

Honda JAZZ 1.4 JOY+ 33.700
  • Benzer bir konuya verdiğim cevabın aynısını buraya da yazabilirim. Ben de öğrenciyim. Geçen hafta Focus HB 1.6tdci 90hp aldım. Gayet ekonomik, güzel yol tutan bir araç. Ayrıca görüntü itibariyle de öğrenciye yakışıyor çevremden hep olumlu tepkiler aldım. Tavsiye ederim.
  • Bravo.
    Cruze LPG siz öğrenciye kesinlikle gitmez ve ivmelenmesi çok yavaştır ama o fiyata çok güzel bir araçtır.
    Opel Corsa tek kapısı ne kadar spor olarak dursada ufak bayan arabasına benziyor.
    VW pahalı fiyatları ve boş donanımları yüzünden aklından bile geçirme(Doğuş Oto kazığı).
    Focus HB fena değil ama genç arabası gibi gözükmüyor ben olsam tercih etmezdim.
    Honda Jazz da Bravonun yanında öğrenciye yakışmaz.
    Leon ile İbiza güzeldir ama ilk kasalarındaki iç mekanın boş olması ve çirkinliği sen tahmin et.
    Zaten Fransız arabalarına bulaşma alacaksanda 206+ modeli var. Çok ucuz ama fazla birşey bekleme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: boodvenst

Bravo.
    Cruze LPG siz öğrenciye kesinlikle gitmez ve ivmelenmesi çok yavaştır ama o fiyata çok güzel bir araçtır.
    Opel Corsa tek kapısı ne kadar spor olarak dursada ufak bayan arabasına benziyor.
    VW pahalı fiyatları ve boş donanımları yüzünden aklından bile geçirme(Doğuş Oto kazığı).
    Leon ile İbiza güzeldir ama ilk kasalarındaki iç mekanın boş olması ve çirkinliği sen tahmin et.
    Zaten Fransız arabalarına bulaşma alacaksanda 206+ modeli var. Çok ucuz ama fazla birşey bekleme.

Sonuç? Hepsine birşey söylemişsiniz. Ne alacak insanlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: dexter48

quote:

Orijinalden alıntı: boodvenst

Bravo.

Sonuç? Hepsine birşey söylemişsiniz. Ne alacak insanlar

• Evet herbirine bir şey buldum. Sonuçta otomobil hiçbirinin diğerinden yerici veya ezici bir yanı yok ama gence giden otomobil hangisidir diye bir konu olduğunda bende bir genç olarak kendi fikrimi söyledim.

Ama içlerinde herbirine söylemişim ama beğendiklerim var tabiki.

Bravo,Cruze,İbiza,Leon.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.