Şimdi Ara

30-35 bin tl arası d segmenti ikinci el (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

mondeolar 2.0 tdci yeni kasa 30-35 arası yok sanırım. opel de aynı şekilde, o yüzden benzinliye yönelmiştim. 3

mazda ve honda accord en dusuk 2.0 motor var ve fiyatlar min 35. den başlıyor mumkunse benim tercihim 1.6 motor olanlar.
  • Lagunaya da bakabilirsin o paraya
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2008-1-5-dci-privilage-110-bg-58434506/detay/

bu 35e bırakabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U39770434 -- 9 Eylül 2011; 17:13:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akcakoylu

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2008-1-5-dci-privilage-110-bg-58434506/detay/

bu 35e bırakabilir

piyasasının altında gibi biraz, yani belki birkaç parça değişmiş olabilir. yalnız renault olduğu için lagunaya biraz önyargılıyım.
  • Olabilir. Ama renault iyidir, bu paraya bu kadar
  • Eski kasa Ford Mondeo 2.0TDCI Ghia.

1 sene kullandım, mükemmel arabaydı. Donanım manyağı bir araç: elektrikli koltuk ayarları, ısıtmalı ön cam, 6 cd changerlı Sony, CC, 8 havayastığı, ESP, vs. vs. çok zengin donanımlı.

Yol tutuşu, performansı, herşeyi çok iyiydi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

güvenlik ve sorunsuzluk ön planda ise makyajlı 2007-2008 kasa avensis 1.6 elegant+ lpg öneririm. 10 hava yastığı abs,ebd,esp,anti patinaj sistemi mp3 çalar . lpgye son derece uyumludur. 5 yılda 1 kere arıza verdim 400 liralık oda kullanıcı hatası.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-2007-52binde-avensiz-elegant-57637818/detay/

50 000 km d e bide arızamaı yapacak tı ??
    bende getz de var 7 yaşında tek arızası yok :))
    yani 55 000 km de ki aracın arıza yapmaması sonderece dogal......
    iyi bir araçtan 100 000 e kadar arıza beklenmez . normal şartlarda..

• avensis sorunsuz sessiz dayanıklı ekonomik sayılabilecek bir motor ve 520 litrelik bagajıyla ben düşünürdüm. ama bir geröek varki vectra c kasalar avenssten ucuz satılıyor. comfortları özellikle. fakat avensis daha güçlü ve daha sorunsuz bir motora sahip.
  • 30 sn önce sze önersemmi diye bakmıştım :DDD ama bu araçta bir sıkıntı olabilir. normalin altında uygun fiyatı. eğer anormal birşeyi yoksa kaçırılmamamsı gereken br fırsat. ama bır tercih ben bu aracı alsam 17 veya 18 sade 5 kollu bir jant takardım arabanın ..... s...o o jantlar :DDD
  • 2007-2008 Vectra olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: spectaküler

sorunsuzluk+performans+güvenlik=Accord 2.4 executive

kesinlikle katılıyorum.
  • 2008 2009 mondeo
    2007 2008 vectra
    2005 2006 accorda
    bu üçünün dışına çıkma bence
  • honda accord öneririm...
  • Bana göre içlerinde en iyisi avensis elegant.1.6 düşünüyosan avensis lpg uyumuyla alınacak bir araç.Ama hız sabitleyici yok bildiğim kadarıyla.Donanımı daha bol ve daha uygun fiyatlı laguna 1.6 da düşünebilirisin.
  • Passat ve accord tercih edilebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisozyurt

Eski kasa Ford Mondeo 2.0TDCI Ghia.

1 sene kullandım, mükemmel arabaydı. Donanım manyağı bir araç: elektrikli koltuk ayarları, ısıtmalı ön cam, 6 cd changerlı Sony, CC, 8 havayastığı, ESP, vs. vs. çok zengin donanımlı.

Yol tutuşu, performansı, herşeyi çok iyiydi...

mondeo çok güzel araç ben de çok beğeniyorum ama 2.0 tdci olunca hem az km bulması zor hem de biraz daha pahalı sayılır dizel olduğu için
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxjokerxxx

Epica ya ne dersiniz? örnek ilan;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-sahibinden-chevrolet-epica-full-2-0-150-hp-temizz-58133563/detay/?

chevrolet e uzağım.
  • aslında hala kararsızlığım gitmiş değil,

Renault Laguna II 1.6 Privilige 35.000 - 37.000 arası
    Toyota Avensis 1.6 Elegant 34.000 - 37.000 arası
    Ford Mondoe 1.6 Titanium 35.000 - 38.000 arası
    Opel Vectra 1.6 Elegance 33.000 - 37.000 arası

bu araçların hepsi aşağı yukarı aynı özelliklere sahip sayılır.

bu dort model arasındaki farkları bilen var mı? yoksa hepsi aynıdır ben tipini beğendiğim bir modeli mi seçsem

bu modellerdeki seçim kriterim 2007 ve ustu 80.000 km den az.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.