Şimdi Ara

30-35 Bin TL ye kadar Dizel SUV Tavsiyeniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
5.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Nissan X-trail olabilir. İçi baya tipsiz ama...
  • quote:

Orijinalden alıntı: PuLeRi

quote:

Orijinalden alıntı: Muradi77

quote:

Orijinalden alıntı: PuLeRi

Ben olsam Temiz bi crv bulurdum.

CRV olabilir dezavantajı benzinli oluşu.
    Teşekkürler Sn PuLeRi

Biraz fazla yakar evet ama çok kaliteli olduğu söyleniyor kullanıcıları tarafından gayet memnunlar. Yakıtı biraz fazla doğal olarak.
    Ben teşekkür ederim.

Benzinli düşünürsem dogrusu ilk tercihim XC70 olur, CRV ikinci sırada kalır.
    http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=122232865

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MarcusFrex

quote:

Merhaba,
    30-35 bin TL civarı, 3 Bin CC ye kadar dizel bir SUV almak istiyorum. Hem beni üzmeyecek, hem de elden çıkarmak istediğimde kolay satabileceğim bir araç olarak ne önerirsiniz?
    Teşekkürler

30-35 binlik suv alıp hayatınızı tehlikeye atmayın.

Sn. MarcusFrex, araziye dağa fila çıkmayacağım 40-50 km lik şose koy yollarına gidip gelmek icin dusunuyorum. Yeni S60 ımı o yollarda yıpratmak istemiyorum.

Ben araziyi kastetmiyorum zaten..SUV şeklinde bi araca binecekseniz markalar bellidir, onlara gücünüz yetmiyosa hiç bulaşmayın.Bi yakınım ''viraj destek sistemli'' bi sorentoyla taklalar atmıştı, aynı hızla sedan bi araçla girse eminim o kaza olmazdı.Ucuz SUV pişmanlıktır

• Anladım. Teşekkürler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MarcusFrex

quote:

Merhaba,
    30-35 bin TL civarı, 3 Bin CC ye kadar dizel bir SUV almak istiyorum. Hem beni üzmeyecek, hem de elden çıkarmak istediğimde kolay satabileceğim bir araç olarak ne önerirsiniz?
    Teşekkürler

30-35 binlik suv alıp hayatınızı tehlikeye atmayın.

Sn. MarcusFrex, araziye dağa fila çıkmayacağım 40-50 km lik şose koy yollarına gidip gelmek icin dusunuyorum. Yeni S60 ımı o yollarda yıpratmak istemiyorum.

Hocam anladığım kadarıyla zaten normal kullandığınız bir arabanız var, hemde s60 gibi üst segment gibi bir araç. Bu aracı zevk ve seyahat amaçlı alıyorsunuz o yüzden çıkarcağı sorunlar veya yakıt tüketimini çok önemsemiyorsunuz anladığım kadarıyla. Freelander öneririm

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-ss-motors-dan-2004-freelander-2.0-td4-sport-borusan-123193099/detay

• quote:

Orijinalden alıntı: PolarMohr

quote:

Orijinalden alıntı: intikam91

O paraya posası çıkmamış dizel SUV olarak anca duster bulabilirsiniz.

Arkadaşım dacia'dan suv filan olmaz.
    Suvlar 4 çekerdir kasası heybetlidir motorları 3000 cc'den az değildir özellik olarak yok yok denilebilecek cinslerdir.

Dostum senin dediklerin jip (yanlış anlaşılmasın JEEP bir markadır jip ise sınıf) sınıfında

suv lar juke duster suzukiler vs.
  • hocam çok kullanmayacaksan suzuki grand vitara ya da vitara al gitsin. 3 kapılı versiyonları her açıdan iyidir.

dizel 3000 cc falan derken üzebilir. seçim sizin tabi.
  • dotum 2 . el piyasada yapılabilecek girişimler şöyle

jeep grand cheroke 3.0 crd ancak temizini bulmak zor biraz

range rover benzinli çok iyi modeller var tüp düşünürsen aklında olsun

mercedes dizeller için biraz daha bütçe lazım ama benzinli tüp takarsan angele merkel gibi gezersin

vw toureg veya tiguan benzinli zor bulursun darbeli falan tüp düşünürsen

dacia konusuna girmiyorum kendi paranla rezil olma kardeş
  • Arkadaşlar değerli zamanınızı ayırdığınız için teşekkürler.
    Sanırım Dizel olarak 2.7 veya 3.0 Grand Cherokee Veya 2.2 Freelander olabilir.
    Temiz bir Cherokee gönlümden geçiyor ama bulabilir miyim acaba. Biraz da yakar.
    Freelander olursa hem daha üst model alınabilir bu bütçeyle hem de daha az yakar. Ama Cherokee bir başka duruyor.
    Araç alırken Güney Korelileri hiç düşünmemiştim bu güne kadar ama bilmiyorum Kia'dan Sorento veya Sportace, Hyundai'den Santa Fe veya Tuscon olabilir mi acaba?
    Benzinli olarak da tekrar olacak ama aklımda XC70 veya CRV var.
    Bakalım artık. Hayırlısı olsun.
    Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muradi77 -- 28 Nisan 2013; 23:40:10 >
  • Sonbahara kadar sürecek işim gereği koy yolarinda kullanmak icin bakiyorum. Daha sonra da ikinci arac olarak kapı önünde durmasında sakınca yok. Bu isin seneye sarkma durumu da var. Sehiricinde kullanacağım bir aracım var

• Eğer araç boyutları önemli değil,arazi kabiliyeti esas ise Mitsubishi Pajero Pinin de söz konusu olabilir.3 kapı Vitara ebatlarındadır ama 5 kapılıdır.
  • Araziye çıkmayacağım. Bozuk şose koy yollarinda binek aracımi yipratmamak icin. Aslında compact SUV da olabilir ama ilk gözüme çarpan grand cherokee oldu nedense. 2011 de jeep Patriot vardı bende bugun olsaydı isimi cok iyi götürdü

• hocam benim amcamda vardı grand cheroke sıfır aldı 10 sene kullandı sattı sonra 40000tlye sattığı adam 2 gün sonra geldi parasını geri istedi yani
    demek istediğim jeepten uzak dur haa ben temiz bulurum diyosan o zaman makul olur ...
  • Temiz kullanılsa omurluk diyorlar ama bilmiyorum. Daha once Patriot kullanmıştım marka olarak sağlam araçlar.

• Range de cok heybetli duruyor ama bir benzinciye ortak olmam lazim

• Suzuki sx4 modeline bak üstad
  • pm attım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.