Şimdi Ara

30-40 Bin Liraya Ne İş Yapılır ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
1.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: TulparHAN

Ekran kırılması garantiye girmez doğru Servisin 1.000 tl ye taktığı orjinal parça yerine telefoncular 300-400 tl ye sahte parça takıyorlar.
    Hiç bir zaman sahte parça olayını desteklemem

Garantisi olan bir cihazı ekran kırılınca yetkisiz bir yer de tamir ettirirseniz o cihaz ömür boyu garanti dışı kalır Apple size para ile de yardımcı olmaz.

Benim 8 plus garanmtinin bitmesine 1 ay kala arızalandı Apple yeni cihaz ile değiştirdi. Yetkisiz müdehale olsaydı değiştirmezdi
    hb,n11,gg gibi siteler catır catır ithalatcı garantili tel satıyor ve bu telefonların servisleri tüm kusuru kullanıcıya kitliyor fahiş fiyat cıkarttığı icin coğu kişi göndermiyor .

sahibinden vs imei atılabilen telefon piyasası oluştu bunun teknik serviside yok. :)

biraz yazılım öğrenirse arkadaş cok rahat ekmek yer .

• Arkadaşlar Yorumlar için çok teşekkür ederim fakat bir şey sorucağım ne yapılır 30-40 bin liraya ?
  • 30,40 bin liraya mahalle arası aksesuarcı açarsınız anca. Güzel bir yerde dükkan açmak için zaten en azından 1.5m TL hava parası lazım.
  • Vallaha kimseye bağlı olmak istemiyorum o yüzden kendi işyerimi açmak istiyorum
  • 30-40 bin ile pek bir şey yapılamaz hatta yapılması aşırı zordur. Neden diye sorarsan dükkanı açtığında 5-6 ay o dükkandan bir şey beklemeyeceksin. Eğer zaten beklersen baştan batarsın. O dükkan birkaç ay zarar edecek. Bunu göz önüne alacaksın. İnsanların alışması, büyüme süreci var. Senin en en az 6 ay o dükkanı ayakta tutabilecek paraya ihtiyacın var. Nedir bunlar mesela kira, elektrik faturası, su faturası, yanına eleman alacaksan onun maaşı, vergiler, ürün tedarik için yine para lazım. Yani bir ton masrafın olacak ve bunların hepsini kendi cebinden karşılamak zorunda kalacaksın. Sence 40 bin ile ne kadar ayakta durabilirsin. Sana söyleyeyim 1 ayı zor çıkartırsın, 1.5 ay sonra o dükkan bir daha açılmamak üzere kapanır.

Eğer böyle işe gireceksen gerçekten sağlam paraya ihtiyacın var. Öyle 40 bin ile olmaz bu iş. Diğer yandan telefon bayiciliği benim aklıma yatmadı. Kaç kişinin işi düşüyor ki? Hadi alım gücü yüksek olsa derim millet telefon falan almaya gelir en azından diye ama artık millet bozulana kadar telefonu kullanmaya başladı. Üstelik artık nerede ucuz varsa oradan alır herkes. Mesela senin koyacağın fiyatlar internet üzerinden satılanlara göre daha pahalı olacak. O yüzden bu iş yaş iş. Belki tamirden falan gidersin de bu sektör pek iyi değil.

Daha yaratıcı bir şeyler bulabilirsin. Belki pastahane falan açabilirsin. İnsanların sabah işe giderken sana gelmesi için börek falan çıkartırsın. Yani böyle biraz daha ayakta duracak sektörlere yönel. Daha iyi düşünüp daha yaratıcı şeyler açarsan çok daha iyi olur. Mesela bizim burada börek satan 2 yer var sabahtan öğlene kadar full dolu oluyorlar. Akşam olmadan her şeyi satıp kapatıp gidiyorlar.

Benim gördüğüm yiyecek sektöründe çok iyi para var. Fakat işte onu da tutturması ve dükkanın yeri önemli. Yiyecek sektörüne yönelmen bence daha iyi olur. Üstelik bir de tadını beğenip, yavaş yavaş büyümeye başladığın an bir daha sırtın yere gelmez. İşte en büyük zorluğu büyümeye başlamak. Haberlerde ve yolda giderken de görüyoruz kaç yer kapatıyor. Kapatanlardan biri olmamak için ortaya bir fark koyman lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Habley -- 23 Ocak 2020; 19:41:16 >

• Habley H kullanıcısına yanıt
    Çok Teşekkür ederim dediklerin kafama yattı tamamdır
  • dat0me D kullanıcısına yanıt
    İmei , Yazılım vs vs Hepsi mevcut bende fakat bu tarz şeyler yasal değil sıkıntı orada başlıyor
  • Otoyıkama

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Meraklıgamer kullanıcısına yanıt
    Hocam ben böyle bacaklarım üst üste atıp müşteri gelincede evet evet diyerek para almak istiyorum öyle uğraştırıcı işle işim olmaz
  • Chewy35_TR kullanıcısına yanıt
    Ben öyle bir meslek biliyorum ama yanlış bilmiyorsam bacakları açmak lazım

• Lütfen edebimizi bozmayalım
  • hisse senedi al
  • Bimden su al sat
    Su al sat
    Su al sat

• Börekçi açacaksın işlek caddede küçük bir dükkan, sabah 5 de açacaksın 6 da hazır olacak insanlar taze sıcak börek alacak 12-1 gibi kapayacaksın. Ya da 3-4

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilmediğin işe girme. Bilmiyorsan işi öğrenip çalışıp öğreneceksin.
    Cep tel ve pc tamiri
    Dönerci
    Çiğköfte-midyeci
    denenebilir.Ya gıda işi ya da Tamirat...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.