Şimdi Ara

30-50 dolarlık mouse seçimi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    30-50 dolarlık bir gaming mouse arıyorum, ama anladığım kadarıyla bu parayla bu konuda adı bilinen ürünleri (razer lachesis vb.) alamıyorum. Fiyatı arttırmam mümkün değil; ben de belirttiğim fiyatlarda fiyat/performans oranı en yüksek olan ürünü arıyorum. Yardımlarınızı rica ediyorum.

not: ürün amazon.de'den gelecek, dolayısıyla fiyat olarak amerikayı ya da avrupayı (25-35 euro) baz almak doğru olacaktır. tekrar sağolun.

• diamondback, kinzu, krait bakabilirsin..
  • ilk önce ilginiz için teşekkür ediyorum.
    diamondback, 45 euroluk fiyatıyla bana biraz tuzlu geldi. kinzu satılmıyor. krait ise fena değil gibi görünüyor...
    microsoft da alabileceklerim arasında. daha önce microsoft'a hiç dikkat etmemiştim, hep ilgim razer, logitech ve a4 tech üzerinde olmuştu. şimdiki sorum şu,
    razer verdiğim paraya değer mi? eğer değecekse 40 euroya copperhead düşünüyorum da... ya da mesela 33'e abyssus nasıldır? yeni çıkmış, etrafta fazla görünmemiş henüz sanırım...
    son olarak, logitech mx518 verdiğim paraya değer mi? eskiliğinden midir nedir, gözüm razerlere kayıyor sürekli, bir türlü içim ısınamadı buna
  • deathadder kullanıyorum ve verdiğim paranın kuruşuna kadar hak ettiğini söyleyebilirim. copperhead güzeldir, altına destructor öneririm. microsoft intelli 3.0 bulabilirsen o da deathadder'la ergonomi ikizi gibidir. mx518 ve g5 türü fareleri ''ben'' sevmiyorum çünkü ergonomisi hoşuma gitmiyor. copperhead 40 €, diamondback 45 € :S :S Türkiyede diamondback daha ucuz. a4 tech alıcaksan bütceni daha da aşağıya çekmiş olursun. abyssus'ta ergonomi yok gibi duruyo ama kötü de durmuyo. f/p ürünü diye görüyorum abyssus'u. eğer copperhead aklında varsa, iyi bi tercih olabilir + destructor pad ile.
  • fiyata takılmamın nedeni, amazondan olacaklı olmam gibi birşey, uzun hikaye
    benim aklım gittikçe abyssus'a kayıyor, ergonomi benim için bir problem değil zira ben de sizin gibi mx518 gibi mouse'ları pek sevmiyorum, ama iyi olduklarını düşünürsem kullanabilirim. faremin üstünde fazla tuşa gerek yok, bir yerden sonra fazla da kullanmıyorum 3 tuştan fazlasını :D yeter ki benim hareketlerimi yeterince hızlı takip edebilsin farem.
    a4 tech'i unuttum bile.
    sanırım kendimi daha fazla gaza getirip abyssus'u almam lazım :D
  • dediklerinize göre abyssus'da uygundur. basic bi fare gibi duruyo zaten. 3.5G sensöre sahip, hareketlerinize çok hızlı cevap vericektir. fiyat aralığına göre abyssus uygun diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vidanj -- 7 Mart 2010; 10:04:15 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.