dacia sandero stepway harikaymış. sanırım bu araç olacak yakından görmek de lazım. 0.9 litrelik turbo versiyonunu düşünüyorum . 90 bg güç üretiyormuş. yeterli yani. güvenlik özellikleride iyi görüntüsüde iyi.
dacia bayiisine yakından görmek ve pazarlık için gidebilirim. 31.700 önerilen fiyatı var. ben peşin ödeyeceğim.(kredi kullanarak). sizce nekadar indirimleri olabilir. Pazarlıkta nasıl bir strateji izlemeliyim şimdiden yardımlarınız için teşekkürler. gerçekten bu araç içime sindi.
benzinlisi olabilir. bende bu araçla ilgileniyorum, köy yolu falan dediğin için sanada uygun gelebilir.
Hemde benzinlisi 31.500 TL
Al vur dağa taşa
30 bin diyor bu araca bayide sordum 40 diyor vergisi kdv si katılmadan reklam yapılıyor
30 km ile duvara carpıyor 5 yıldız alıyor
quote:
Orijinalden alıntı: senolcu
30 bin diyor bu araca bayide sordum 40 diyor vergisi kdv si katılmadan reklam yapılıyor
Bu aracın benzinlisi 31.500, dizeli 35.500
quote:
Orijinalden alıntı: seizure
quote:
Orijinalden alıntı: senolcu
Bu aracın benzinlisi 31.500, dizeli 35.500
Evet fiyatlar arkadaşın söylediği gibi 31.700 ve 35.700 civarında. Siz nereden 40.000 fiyat aldınız? Henüz yeni kasanın EuroNcap testi yayınlanmadı 5 değil hiç yıldızlı şu anda. Ayrıca yanlış bilmiyorsam çarpma hızı 64 km ve bütün araçlar aynı hızda deneniyor. Denemeyi yapan firma "EuroNcap" bağımsız bir firma, kimseye torpil geçmez. Lütfen insanların kafasını karıştırmayın. Sandero Stepway ie ilgili bir kullanıcı yorumunun da bulunduğu linki aşağıda paylaşıyorum. Gerçek kullanıcısından okuyabilirsiniz.