Şimdi Ara

30 bin YTL'lik araca, 130 bin YTL harcadı! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
3.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eğer 130bin harcanan araç bu resimlerdeki araç ise o iğrenç paspasları gördükten sonra değil 130bin 13milyon harcamış olsalar gözümde beş paralık değeri kalmadı.
  • Jantlar çok kötü yaaa.
  • 130bin uydurma olabilir. Ben 10bin bile harcamazdım jantlar falan berbat..
  • Araç görevini yerine getirmiş. Neticede amaç sadece reklam. T&B Garage 130.000tl'ye (ki bence de yanlışık var 13.000 olmalı o rakam) çok güzel reklam yapmış.

Kısaca isabetli bir atış yapmış Tekbaş...
  • Şu fotoğraftaki kim acaba...?

Yüzünden düşen bin parça. Sanki orada silah zoruyla bulunuyor. Az kalsın erkeğe benzettim ama sanırım bayan.

30 bin YTL'lik araca, 130 bin YTL harcadı!
  • cms 40 taksalardı bu cantlardan daha iyi dururdu
  • Paspasa paraları yetmemiş heralde.
  • Taner abi ya bi hatun resmi sıkıştırıyorsun araya ya da aradaki hatunları konu ediyorsun

Ramazan'dan sonra bi kazancılar yapak. Sonra da bi paça yapıp ayılırız. Ayıldıktan sonra da halis boğmayla ceviz yeriz.

Ramazan Ramazan yapma be abi...

quote:

Orijinalden alıntı: Taner Göde

Şu fotoğraftaki kim acaba...?

Yüzünden düşen bin parça. Sanki orada silah zoruyla bulunuyor. Az kalsın erkeğe benzettim ama sanırım bayan.

30 bin YTL'lik araca, 130 bin YTL harcadı!

• klasik forum yazıları var o paraya şu alınır bu alınır yazık falan
  • Bu araca bu kadarı değermiydi? - Bence değmez..

Taner abinin paspaslara yaptığı baklavacı yorumuna da koptum
  • Bu araba birde bugunun değil 3 sene öncesinin 130.000 TL si . heryerini inceledim aracın NOS tüpleri var 2 tane ama baglı bile değil . gerçi gerçek nos oldukları bile mechul
  • ner de 130 bin tl. Sahibinden.com da böyle arabalar var hep 30-50 bine(motor modifiyede dahil hemde). 130'luk bişi göremedim ben.
  • 130 bin tl mi ha ha ha reklam kokan hareket bunlar

alın bir şehir efsanesi daha çıktı
  • en fazla edeceği 40 bin daha fazla etmez
  • p*ç etmişler arabayı...
  • zevksizlik abidesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taner Göde

130.000 TL değil de 13.000 TL çalışır. Ayrıca şu ALÜMİNYUM paspasları kim icat ettiyse inşallah Japonya'da baklavacı olarak iş bulur...

Aynen buraya katılıyorum bende ..

Alümiyum paspas bana öyle itici geliyorki anlatmam mümkün değil ..

İlaveten aracında rezil etmişler birde haber yapıyorlar ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fantastic Light -- 27 Ağustos 2009; 0:31:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: connectgücü

Bu araba birde bugunun değil 3 sene öncesinin 130.000 TL si . heryerini inceledim aracın NOS tüpleri var 2 tane ama baglı bile değil . gerçi gerçek nos oldukları bile mechul

O noslar muhtemelen ses sistemiyle alakalı kapasitörlerin kaplanmasından ibarettir.
  • yaw allah aşkına 130 bin liradan bahsediyoruz bu kadar kolay mı bu arabanın neresine sığdırmışlar eğer ki bu araba bi işe yarıyorsa bnde ne olayım iğrenç ötesi bi araba
  • Bismillahirrahmanirrahim...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.