Şimdi Ara

30 dakikayı geçti, bedava pizzayı hak ettim mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • O değilde sevmediğin pizzanın aynısından neden istiyorsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12680 kullanıcısına yanıt
    Yok artık ya ben 1 saat sonunda aldım adam bana yok promosyon var yok yetiştiremiyoruz bir sürü laf etti. Patronunu ara dedim. Aradı patronuda aynılarını söyleyip duruyor. Yok promosyon var yetişmiyor. Tamam lanet olsun dedim verdim parasını. Hemen yarın tüketici hakları mahkemesine gidiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAXSTAR

O değilde sevmediğin pizzanın aynısından neden istiyorsun?

Bir önceki puanlamayı zamanında ama soğuk gelen lezzetsiz pizza için öyle yaptım. Yoksa seviyorum yani pizza sevilmez mi.
  • tun58 T kullanıcısına yanıt
    eee tüketici haklarına şikayet edecen de nolacak 1 sene sonrasına gün veriyorlar :D 1 hafta önce kendimden biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: tun58

Hocam bende para vermeyince daha büyük zevkle yiyorum

Ben eve hiç sipariş söymedim belki o yüzdendir, açılırım belki sonra.
  • Evle pizzacı arası 300 metre ise yürüyerek bile 3-4 dakikada gidilir iyiki vermemişsin parayı 850 tl fazla vermemek için 1 eleman fazla almıyorlar yoğunluğa rağmen sonuç hem gelen pizza buz gibi hemde aç halinle bekliyorsun o kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana olmuştu aynısı..yemek sepetinden söyledim.baktım oldu 40 dk aradım dedim şunu sipariş ettim gelmedi.bakıyoruz dediler , sonra sipariş ettiğiniz pizza 30 dakika olayına dahil değil dediler.hem pizza firmasının kendi sitesindeki müşteri temsilcisi ile konuştum hemde bayi ile ama ikiside aynı cevabı verdiler.tatmin olmadım ama yokuşada sürmedim problemi.Büyük ihtimalle benimde vermemem gerekiyordu.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.