Şimdi Ara

yks 2024 çalışma günlüğü-@kefâret (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
6
Favori
4.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

345in kutu denemelerinden 2.sini çözdüm (111,25 net --- tr/37-3 , sos/16-4 , mat/40 , fen/20)

birkaç denemenin analizini yaptım (3d tyt-103net ayt-70,5net ve paraf tyt-106,25net ayt-73,25 net)

ayt fizik+kimya+mat soru çözdüm

paraf tytde feni batırdığımı hissettiğimi söylemiştim ve sağ olsun hislerim beni yanıltmadı 15 net:). Evet tyt fen denemelerine başlayacaktım hala başlıycam bi de yanına sosyal eklendi bu sefer ikisine bir başlıycaz

• 6. GÜN // 14.05.2024

evde geçen seneden kalan 3d tr geneli ayt denemesi buldum paketi bile açılmamış onu çözdüm bugün dehşet zordu. 4 boş mat hepsi geo fenden de 5 yanlış geldi. evet istediğim seviyede değil gibi gözükse de çok da kötü değil baya zordu çünkü bilmiyorum neyse yine de neti artırmaya bakıcaz yapacak bir şey yok. bugün ayt fizik ve ayt kimya karışık soru çözdüm biraz türev integral çözdüm tarih konu çalıştım çok az da coğrafyadan soru çözdüm. az geliyor hala gözüme. zamanı daha verimli kullanmam lazım artık bazen çok oyalanıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yltyy kullanıcısına yanıt

Nasıl değmesin ki

• BeforeIforget B kullanıcısına yanıt

2 yıl erken mezun olsa ayda 2000 dolardan maddi olarak yaklaşık 50000 dolar kaybı var. Manevi olarak da boşa giden 2 yıl var, ayrıca 1 yılın daha boşa gitmeyeceğinin garantisi de yok. 10k dan 2kya çekse bile tek fark itü yerine odtü olur  

• yltyy kullanıcısına yanıt

mühendislik bile değil hedefim. sen şimdi hele tıpta üni hiç fark etmez de dersin klasik her konuda fikri olan ama konuyla alakası olmayan insan :)

• kefâret kullanıcısına yanıt

Hedef tıpsa çok daha saçma tamamen boşa gitmiş 2 yıl

• Konu gerçekse üzüldüm cidden çünkü başarılı bir adamsın ama ne kaybettiğinin farkında değilsin. Üniye girince gerçekler suratına vuracak maalesef.

• 1-kızım, 2-üniye girince haberleşiriz takibe alıver canım

• kefâret kullanıcısına yanıt

Kız olunca yılların gerçeklikten uzak tamamen çocukça takıntılar yüzünden boşa geçmemiş olacak aynen   Sen beni takibe al da üniye girince söylediklerimi unutma  

• “çocukça” :D kız deyince nasıl cinsiyetçiliğe girdi çok bilmiş homo erectus. ecfmg lor hands-on clerkship diye açıklamaya çalışsam avel avel bakar . sen yıllarını dolu dolu geçir canım hadi konudan ikile

• Tamam hadi çok boş yaptın yks kasmaya devam homo erectus .d bugünkü günlüğünü yazmayı da unutma tamam mı abicim ileride çok lazım olacak iş hayatında  

• başta söylediklerinize katılmakla birlikte desteğiniz ve güzel mesajinız için teşekkür ediyorum :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 7. GÜN // 15.05.2024

töder tr genelinin tyt’sini çözdüm. özdebir ve töder kadar vasat deneme hazırlayan bilindik yayın var mıdır yoktur (exc özdebir geometrisi )

tr-38-2

sos-18-2

mat-39-1

fen-17-3 (110 net)

tyt branşlara ufaktan başladım yarından itibaren her gün ikişer tyt fen + sosyal branş denemesi atıyorum

• Üniversitelerin çoğu leş daha iyi bir üniversite daha fazla kapı açar. "Kendini geliştir" lafı balondur. üni öncesi ben de böyle düşünüyordum daha iyi bir üniversite için denenir

• Son_Troll_Bükücü kullanıcısına yanıt

kendini geliştirmek tabii ki önemli hocam sonuçta üniversite kimseye orayı kazandı diye gerekli mesleki bilgi ve becerileri otomatik olarak yüklemiyor fakat genellikle istediği yeri kazanamayan ve kazanmak için de göstermesi gereken çabayı sarf etmeye yanaşmayan bazı insanların her üniversitedeki çalışma ve araştırma yapma imkanlarının, sosyal ağın, özellikle de yurt dışı ile bağlantı durumlarının farklı olduğunu göz ardı ederek kurdukları bir avunma/avutma cümlesi olduğu doğrudur

• Son_Troll_Bükücü kullanıcısına yanıt

Kendini geliştir kadar tiksindiğim bir laf yok , tabi ki kötü ünide yapacağın en iyi şey kendini geliştirmek ama odtudeki adam da yatıp okey oynamiyor o da kendini geliştiriyor nasıl rekabet edeceksin

• 8. GÜN // 16.05.2024

yarın şunu şunu yaparım diye kafamda planlayıp ertesi günün sabahında baştan sona tüm planı değiştirmem :))

bir yandan sürekli deneme çözeyim bir yandan da elimdeki kitapları bitireyim derken tam 16 denemenin (evet 16) analizi birikmişti. yavaş yavaş eriteyim desem de azalmak yerine devamlı arttı bu analizi yapılmamış denemeler. dedim ki bu böyle yürümez bir günü komple şu işe ayırayım da kurtulayım artık bu psikolojik baskıdan. çok şükür bitti. ek olarak bugün 1,5 yıllık soru defterimdeki soruları da tekrar gözden geçirdim. deneme/sb çözdüğüm herhangi bir günden 10 kat daha verimliydi bugün. ama bi daha deneme analizlerini ertelersem ne olayım

not: ayıp olmasın diye de bir tane sosyal branş çözdüm

• Kolay gelsin hocam yksye girerek sanatımı icra ediyorum diyen eleman geldi aklıma

• 9. GÜN // 17.05.2024
    Orijinal tg tyt girdim, her zaman olduğu gibi sosyal ve fen harici iyi geçti şu sos fen yüzünden 115 görebilecekken 5 net hatta bazen 10nete kadar kaybediyorum Türkçede 2 paragraf sorusu kaçar ona bir şey yapamam matematikte işlem hatasından dikkatsizlikten 2 soru kaçar buna da bir şey yapamıyorum ama fen sosyalden soru kaçırmak cok zoruma gidiyor baya taktım kafayı dün başlamıştım branşlara bugün de devam ettim her eksiği iyice irdeleyip öğreniyorum. + olarak rutin ayt çalışmaları. bugün detaya giremedjm maalesef çok yorgunum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.