ne kadar meraklısınız. istemiyosunuz gitmeyin... ota b*ka tatilmi tatil mi? yazık
Birde Atatürk'ün sözünü imzana yazıyorsun...
Biz büyük bir inkılap yaptık. Memleketi bir çağdan alıp yeni bir çağa götürdük M.KEMAL ATATÜRK
bu kafayla biraz zor çağ atlarsın
Param olsa okul ile eğitim ile işim olmaz bu ülkede...İstemiyorsanız gitmeyin demek kolayda herkes diploma için meslek için o gereksiz dersleri , hocaları vs. çekiyor. Atatürk'ün sözünü başımızdakiler , öğretmenlerimiz çok iyi uyguluyorda biz gençlik olarakmı uygulamıyoruz...Gençlik mi bu memleketi Abd'ye teslim etmiş, gençlikmi 400 milyar $ borç yapmış...Geçin bunları, daha makul sebepler söyleyin. Eğitim sistemini çökertende biziz zaten, o kadar vergi verip dershaneye gitmeye meraklı olanda bizleriz değilmi?
quote:
Orjinalden alıntı: amone
quote:
Orjinalden alıntı: sambaras
Sanırım şöyle olacak(büyük ihtimal , duyumum var.)
Pazar günü TÜM dershaneler tatil olacak.Pazartesi günü de okullar tatil olacak.
kardeşimin dersanesi tatil falan değil o gün,hatta deneme sınavları var yüksek ihtimalle okullar da tatil değil
Yerel seçimlerden dolayı tüm dershanelerin tatil olması gerekiyor.Ama dershane yapmamışsa bilemiyorum ?
Hoca bize dedi tatil atolye hocası .
Hoca söyledi bugün.Tatilmiş.Nokta.
İnşallah Tatildir...
Canınıza minnet değil mi? Atatürk'ün yolundan çok iyi ilerliyoruz
İnşallah tatildir.Bunaldım ya artık okul-dershane-ödev-ders
Tatilse havada duracam şahitlerim var
Allah!!Allahh!!!
quote:
Orjinalden alıntı: 1907burak1907
quote:
Orjinalden alıntı: xfurix
havada durdum şahitlerim var
sabri bey ne yapıyorsunuz?
alın bunu dışarı
tatil...
Mebden bir açıklama filan geldimi acaba?Bizim hocalar net birşey söylemedide...
biri va biri yok diyo ya hangisi doğru
BİZİM PAZARTESİ GÜNÜ SINAV VARDI. BU CUMA GÜNÜNE ALINDI. YANİ KESİNLİKLE PAZARTESİ GÜNÜ OKUL YOK. SEÇİMLERDEN DOLAYI
Özel Okullarda tatil olur m?
Tatilmiş
Arkadaşla iddialaşmıştık ben kazandım Babama söyledim''Aferim Oğlum'' dedi
quote:
Orjinalden alıntı: Lo@ding
ne kadar meraklısınız. istemiyosunuz gitmeyin... ota b*ka tatilmi tatil mi? yazık
Birde Atatürk'ün sözünü imzana yazıyorsun...
Biz büyük bir inkılap yaptık. Memleketi bir çağdan alıp yeni bir çağa götürdük M.KEMAL ATATÜRK
bu kafayla biraz zor çağ atlarsın
otu boku yok bunun uzarsa geceye tatil olur pazartesi doğal olarak. bu az tatil yapın vs. konuşmalarınıda geçin artık.bunlar tamamen ilgi çekmek.bak biz bunları yapıyoz milletmiz için diyebilmek için pratikde birşey farketmiyor bir günlük çalışmayla.
Tayyip'e bi hal gelmiş tatil yapacakmış pazartesi'yi.
quote:
Orjinalden alıntı: ClassRouGe
Tatilmiş
Arkadaşla iddialaşmıştık ben kazandım Babama söyledim''Aferim Oğlum'' dedi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme