+30 giga resminde görüosan onu ceken adam koxpla girmiş koxpun olduu dönemlerde üzerinde 21 gb olunca pazarda 1 coinden bile item satamıodun o bug olduu dönemde cekmiş olabilir
GM ler gold shell kullandığı için o renk farkı. +30 rebirt ya yanlızca gmler için yada kimse +21 rebirt bir malı yakmaya cesaret edemediği için böyle bir laf var yani aklı başında hiç kimse sırf bunu öğrenmek için +10 itemi yakmaz
quote:
Orjinalden alıntı: Hell_Blade
GM ler gold shell kullandığı için o renk farkı. +30 rebirt ya yanlızca gmler için yada kimse +21 rebirt bir malı yakmaya cesaret edemediği için böyle bir laf var yani aklı başında hiç kimse sırf bunu öğrenmek için +10 itemi yakmaz
+9 basanların +8 itemi yakmayı göze alarak mı bastığını sanıyorsun ? çoğunlukla hayır.
dupele dupele bas +9 +10 rebirth 21'e çevir 30'a kadar bas. Sonuçta itemin yanması diye bişey söz konusu değildi ozamanlar. Basıcakları itemden bi inventory dolusu dupeleyip trina bile kullanmadan +9 +10 atmayı deniyorlardı. Sen bana yanmaktan veya +30'a gitmeye cesaret edememekten bahsediyorsun. Piyasa da +10lar da var ama çok nadir çünkü genelde +10ları sildiler. Büyük ihtimalla utanmayıp reb +30'a basanlar da olmuştur ama onlar hayli hayli silinmiştir diye düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 5Lahmacun1Ayran -- 3 Temmuz 2008; 20:40:50 >
oyunun zevkini bunlar alıo bence:D
quote:
Orjinalden alıntı: pwner
rebirth'e çevirince +30'a kadar gidiyormuş sanırım GM lavuklarının kullandıkları +30 mesela şahsen rebirth +30'u bi playerda görmedim ama heralde gmlerde durduğu gibi renkleri falan değişiyor orc warrior'un shelleri sarı ve koyu maviye dönüyor. Human inca warriorun shelleri de kırmızı'ya dönüyor. Belki GM lere özgü bi efekttir.
rebirth +11 ve rebirth +30 yan yana
adam bi vs yapaydı gm ile xD hale bak gören gm sanır zaten
quote:
Orjinalden alıntı: pwner
rebirth'e çevirince +30'a kadar gidiyormuş sanırım GM lavuklarının kullandıkları +30 mesela şahsen rebirth +30'u bi playerda görmedim ama heralde gmlerde durduğu gibi renkleri falan değişiyor orc warrior'un shelleri sarı ve koyu maviye dönüyor. Human inca warriorun shelleri de kırmızı'ya dönüyor. Belki GM lere özgü bi efekttir.
rebirth +11 ve rebirth +30 yan yana
Hayır Soldaki GM in itemleri gold shell ( buydu sanırım ismi )
Knight Online Anasitesinde böle bir açıklama varsa inanırlar yoksa hepsi fake durumunda.
Benim Bildiğim Kadarıyla +0 ' Da High Class Olan Bir İtemi Düz +10 ' a Geçirdikten Sonra Rebirth Basıp +21 Reverse Yapıyosun Ve +30 a Kadar Gİdiyo Bu Ama İhtimaller Çok Düşük +10 Dan Bahsediyoruz Düşünün..
GM lerin giydiği itemler farklı. Shellerden daha fazla defans veren item, set ini tamamlayınca mesele +7/12 olduğunda + hp,dex vs. veren itemdir
+30 rebirt dogrudur yaaa...edananın orc kralında olması lazım...rebirt +30 dw war adamlar dupeleyip dupeleyip basıyolar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme