Şimdi Ara

30+ SEASONS CUP I ŞAMPİYON FB21 (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
425
Cevap
4
Favori
6.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • B grubunda Roma ve FB maçlarım kaldı. 23:30 a kadar oyunda Olacağım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onlineim c grubu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • B grubu 11-11:30 gibi online olacagim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saintTR1 -- 2 Kasım 2014; 22:27:33 >
  • Evet arkadaşlar süre tamamlandı... Roma ve Benfica takımlarının maçları hükmen verildi Roma ve Benfica forum sayfasına göre çok ilgi gösteremediler belki arkadaşlarımızın yoğunluğundan yada müsait olamamasından kaynaklanıyor olabilir.

Diğer kalan maçlar için ek süre pazar günü olan süre için yapılan çağrıları göz önüne almadım arkadaşlar. kalan maçlarda bir ihmal söz konusu. Beşiktaş -everton ve tothenham-leverkusen maçlarında bağlanamama problemleri vardı dolayısıyla kalan maçlar kura programıyla sonuçlandırıldı

30+ SEASONS CUP I ŞAMPİYON FB21

Bu kararlar için tüm arkadaşlarımızdan anlayış bekliyorum turnuva için yeterli ve uzun bir süre verildi. Torbalar belirlenip 2. tur grupları belirlenecektir. Gruplardan ilk 5 takım ve en iyi 6. olan Liverpool bir üst tura çıkmıştır arkadaşlar.

• Forza Liverpool

• 2. tur grupları belli oldu arkadaşlar ilk 2 üst tura çıkacak. Çapraz eşleşme ile eleme maçları olacak a grubu 1. si b grubu 2. si ile c grubu 1.si d grubunun 2. ile vs...
  • herkeze basarılar dilerim baska turnuvalarda görüşmek üzere
  • Lazio-Arsenal-Zenit Akşam 23:00 den sonra online ım müsait olursanız maçlarımızı yapabiliriz.
  • A grubu bugün gün içinde istediğiniz zaman online olabilirim. Buradan ya da PSN'den mesaj atmanız durumunda geri dönerim.
    Arkadas nasıl bır gruba dustum ben yav:))
  • quote:

Orijinalden alıntı: mariachiii

A grubu bugün gün içinde istediğiniz zaman online olabilirim. Buradan ya da PSN'den mesaj atmanız durumunda geri dönerim.
    Arkadas nasıl bır gruba dustum ben yav:))

Dostum gece online olurum. Basarilar

• Arkadaşlar ne zaman müsait olduğunuzu yazın ben kendimi ona ayarlayayım. Vakit aralığım geniş sayılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: system44

Lazio-Arsenal-Zenit Akşam 23:00 den sonra online ım müsait olursanız maçlarımızı yapabiliriz.

Hocam ben iş saatlerimden dolayı en geç 20:00 a kadar online olabiliyorum.Onun dışında gündüz onlineım.

• Stream_Ouz kullanıcısına yanıt
    dostum 18:30 ile 19:30 arası online olurum bu akşam
  • @system44 Elinize sağlık, turnuva için çok çaba sarf ediyorsunuz.
    Çekilen kura ile @dikkat mersinli yi geçtim. İsterseniz yerime geçebilirsiniz, daha adil olacağını düşünüyorum.
  • Dostum tşk ederim anlayışın için bende kura olayına karşıyım belki kuradaki rakibinizi yenemeyecektiniz Adnan Hocam çıkacaktı (dikkat mersinli) belki yenecektiniz kuraya gerek kalmayacaktı. . Kura çekmek istemeyişim bu sebeptendi ama sizde maçlarınızı yapıyordunuz rakibinizde ama verilen sürede bitiremediniz. şimdi burda dikkat mersinli nin suçu ne ? üstelik maçlarını da tamamlamıştı veyahut Fenerbahçe yada A.madrid hangisine hükmen verilmeliydi ? bu karışıklıklara son vermek için kura çektim ben Adnan hocamın bunu anlayışla karşılayacağını düşünüyorum. Belki bunu haksızlık olarak düşünebilir kendisi. ama tamamlanmayan maçlar turnuvalarda hep bu tarz sonuçları doğuruyor o yüzden katılımcılardan ricam biran önce fikstürlerini bitirmeleri oluyor. Mesela tothenham ile oynayan arkadaşımızında çıkma ihtimali vardı oda kuraya kaldı bir türrlü bağlantı sağlayamadı rakibiyle birine 3 puan yazsak diğerine 3 puan buda sıralamaları değiştirirdi kura programını hakem olarak saydık yani daha iyi fikri olan varsa bundan sonra yapılmayan maçları o şekilde değerlendirelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: extreme1906

@system44 Elinize sağlık, turnuva için çok çaba sarf ediyorsunuz.
    Çekilen kura ile @dikkat mersinli yi geçtim. İsterseniz yerime geçebilirsiniz, daha adil olacağını düşünüyorum.

Dostum anlayışın için çok teşekkürler
    Sistem44
    Hocam ben kararları her zaman anlayışla karsilarim kesinlikle aklıma gelen böyle bir düşünce olmadı siz nasıl uygun görürseniz öyle olsun benlik bir problem olmaz yani sonuçta önemli olan dostluktur çok teşekkürler her ikinizede

• dikkat mersinli D kullanıcısına yanıt
    Eyvallah Adnan hocam cansın
  • Arkadaslar bugün musaitim yarin nobetciyim çarşamba tym gun musaitim .Perşembe nöbetçiyim cuma cumartesi pazar musaitim.

• İlk Tur Grubundan 2 takım var bizim grupta yine bir everton eklenmiş , beyler maçlarım için gece 01:00 sonrası müsaidim

Hakan sinir harbine hazır ol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fifaz -- 3 Kasım 2014; 21:37:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fifaz

İlk Tur Grubundan 2 takım var bizim grupta yine bir everton eklenmiş , beyler maçlarım için gece 01:00 sonrası müsaidim

Hakan sinir harbine hazır ol

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.