Şimdi Ara

30+ SEASONS CUP I ŞAMPİYON FB21 (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
425
Cevap
4
Favori
6.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eline sağlık dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: extreme1906

Bugün yapalım mı hocam? 1-2 saat müsaitim

Kardeşim bu gece 01:00 den sonra müsaidim sen ve haki ile maçlarım kaldı cebim : 05433011979 maç için msj veya arayabilirsin
  • Arkadaşlar maçlar bugunde tamamlanmayacak gibi. Yarın geceye kadar müsade ediyorum normalde bugece sondu. olağanüstü yoğunluğumdan dolayı çok fazla ilgilenemedim. maçlarınızı tamamlamanızı rica ediyorum.
  • stream ouz a yazdım tekrar deneyelim diye ama cevap gelmedi umarım şu maçı yaparız. ben kura istemiyorum 2 turnuvadada sorun yaşamamıştım bağlanamama şekilde umarım olur bu sefer. kurada elenmek koyar :)
  • Ezique kullanıcısına yanıt
    Dostum bende sevmiyorum kura olayını ama ne yapabiliriz mesela geçen fut turnuvasında haki_tr ve fabu da böyle problem oldu haki_tr internet kafeye gitti öyle oynadılar. Yani varmı önerebileceğiniz bir yöntem.
  • Puan tablosu güncel...

30+ SEASONS CUP I ŞAMPİYON FB21
  • Bilemedim hocam bende

• hocam öğlenden beri yazıyorum psnden tekrar deneylim diye bi cevap verseydin
  • Beyler turnuvadan ayrılıyorum , oyuna ara veriyorum , gruptaki oynadığım 2 maçıda oynanmamış sayarsanız kimseye haksızlık olmaz gibi , son karar federasyonundur.
  • Abi bugun geceye kadar online m yapalim maclari musait olursan

• quote:

Orijinalden alıntı: fb21

Abi bugun geceye kadar online m yapalim maclari musait olursan

evet serdar i bekliyorum bende :)

• Zenit :3 Porto:0

Porto :0 Zenit :3

eline sağlık kardeşim.
  • Evet arkadaşlar 2. tur maçları tarihleri doldu.. Yapılmayan maçlar oynanmamış sayılacak bu konuyla alakalı herhangi birşey söylemek isteyen varsa pm atabilir. öğleden sonra çeyrek final eşleşmelerini yazacağım.

Puan tablosu güncel..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi system44 -- 12 Kasım 2014; 9:14:50 >

• Arkadaş mesajlarıma cvp vermiyor deneyelim diyorum kaç kere yani bi saat belirleYelim o saatte gelsin deneyelim tekrar bana cevap vermiyor çünkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ezique -- 12 Kasım 2014; 10:52:59 >
  • Çeyrek Final eşleşmeleri son tarih 14 kasım.

11 gibi musaitseniz yapalim maçları yarın nöbetçiyim çünkü..Cumada aksam 5-11 arasi isim var sonra yine musaitim cumartesi full bosum.

• Akşam 11 gibi pro maçımız var cuma gecesi yada gündüzü yapabiliriz ful boşum

Yarın bosmusum.Cuma nöbetim varmış yarinda oynayabiliriz 9dan sonra. Bu arada pro clupta yer varsa.bende katilmak isterim pek oynamadim açıkçası :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldboy83tr -- 12 Kasım 2014; 16:45:06 >
  • Yarın 11 gibi açarım gece :) pro club için yiğit bakıyor sanırım :) mehmet abide olabilir

• Hocam bugun musaitsen yapalim maclari

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.