Bildirim
30 tl steam cüzdan kodu 27 tl
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yanlış anlama da adamın 3 tl için atm ye gittiğine değmez. -
Yanlış anlmada yaşın kaç kim adama atmye git diyor
Adam steamden kart bilgilerini yazana kadar zaten eftyi yapar hesabında para yoksada alışveriş yapmasın benle
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
Lafa bak 30 a alir adam kafası ağrımaz ugrasmaz manasında dedim steam walletler yüzde 70-80 aralığında satılıyor koskoca forumda görmemiş olamazsınız.Saldırıya geçmeden önce idrak etmeyi deneyin.Bu arada 27 yaşındayım sizi tatmin edebilmek adına başka sorularınız varsa özelden yazınız. alıntılamazsanız sevinirim zira size cevap yazmak akıl işi değil.
alttaki yoruma ithafen, ne demek istediğimi ''hala'' anlayamamışsınız ısrarla internet bankacılığı diyorsunuz komik gerçekten
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi requaizen -- 27 Haziran 2017; 5:11:6 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
30 alacak adam gitsin alsın ben engellemiyorum istersem 35 satarım seni ilgilendirmez sen gelip benim satışımi baltaliyorsun ayrıca 27 yaşına gelip hayla internet şubesi diye birseyden haberin yoksa hayla atm diyorsan sende sıkıntı vardır insanların satışını baltalamaman gerekir isteyen istediğine satar beğenmezsen almasın olur biter
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X