Şimdi Ara

30+ULTIMATE TEAM CUP I (PS4) ŞAMPİYON FABU TEBRİKLER.. (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
531
Cevap
1
Favori
7.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    invite mesajın sağ üstte görünüyor sonra mesajında geldi fakat menüye dönüp baktığımda mesajları da invitation ları da açmıyor

sana invite göndermek istediğimde ise oyun içinde arkadaş listemde görünmüyorsun ama psn arkadaş listesinde görünüyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: evrenugur

invite mesajın sağ üstte görünüyor sonra mesajında geldi fakat menüye dönüp baktığımda mesajları da invitation ları da açmıyor

sana invite göndermek istediğimde ise oyun içinde arkadaş listemde görünmüyorsun ama psn arkadaş listesinde görünüyorsun

Bendede buna benzer bi sorun var zaferya5 ile ilk macim bitti ikinci macta tam zafer gol atcakten beni psn den attu simdi ne msj gonderebilyrm nede gelen mesajlari okuyabiliyorum nedir bu sacmalik????

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • a gurubu yapalim maclari

• fb21 kullanıcısına yanıt
    Senin arkadaşlık isteğini kabul ediyorum ama hep arkadaşlık isteğinde kalıyor bu sefer ne silebiliyorum ne arkadaşlık isteği gönderebiliyorum. zaten şu arkadaş ekleme ve mesaj menüsü okadar yavaş çalısıyorki insanı kanser ediyor hiç yakışmıyor sony e
  • evrenugur 1 - 1 utk_utk
    utkutk 5 - 2 evrenugur

tebrikler vredd
  • System44: 3 vredd: 2

Vredd :0 System44: 3

Eline sağlık kardeşim 2. maç sayısız kaçırdın şanslıydım başarılar
  • evrenugur kullanıcısına yanıt
    Dostum seni ekledim ama zannediyorum sende beni ekleyemiyorsun
  • system44 kullanıcısına yanıt
    valla baya uğraştım en son kriz geçirmeme bir tık kala artık bırakıyım dedim, bugün müsait olamıyacam ama bugünden sonra 9 gün boyunca müsaitim, senin de müsait olduğun zaman tekrar deneriz
  • Aynen ya mesajlasma ve arkadaş ekleme özelliği düzgün çalışmıyor fb21 kardesimide ekleyemedim

• mahmut 0 fabu 5
    fabu 6 mahmut 1

averaj takimi oldum :)
    tebrikler SAMPIYON

• quote:

Orijinalden alıntı: system44

Senin arkadaşlık isteğini kabul ediyorum ama hep arkadaşlık isteğinde kalıyor bu sefer ne silebiliyorum ne arkadaşlık isteği gönderebiliyorum. zaten şu arkadaş ekleme ve mesaj menüsü okadar yavaş çalısıyorki insanı kanser ediyor hiç yakışmıyor sony e

Abi sabah kalkar kalkmaz ilk is baktim hemen duzeldimi diye duzelmis arkadaslik istegimde iptal edilmis tekrar yolladim aksam grs
    Zaferya5 hocam ikinci mac icin bu aksam 9 30 da onlinr olrm istersen 1 0 yenik baslayablrm ibarbo karsi karsiyaydi

• quote:

Orijinalden alıntı: fb21

quote:

Abi sabah kalkar kalkmaz ilk is baktim hemen duzeldimi diye duzelmis arkadaslik istegimde iptal edilmis tekrar yolladim aksam grs
    Zaferya5 hocam ikinci mac icin bu aksam 9 30 da onlinr olrm istersen 1 0 yenik baslayablrm ibarbo karsi karsiyaydi

Dostum düşüncelerin için teşekkürler ancak saçmalama olur mu öyle şey karşı karşıya bile değildi çaprazdan inicekti zaten ibarbo bu karşı karşıya 20 pozisyona girse sağ ayağıyla 5 ini anca gole çevirir görmedinmi şutlarını

İşten sonra dışarı çıkmaz isem tüm akşam evdeyim, çıkarsam da en geç 11.30 da eve gelip online olurum

• Dün akşam uyuya kaldım malum bayram Arifesi işler yoğun akşam 23 de işten çıkıyorum 00:00 dan sonra 2-3 kadar onum A grubu

• Serdar bey maç yapmaya niyetiniz yoksa turnuvayı işgal etmeyelim lütfen

• Ewt beyler dün akşam psn deki sorunlar nedeniyle online olamadım bu akşam telafi ederiz artık..

Bu arada kendisinden haber alamadığım alpleri çıkaracağım turnuvadan , yedektende haber alamıyorum
  • Beni yazarmisiniz
    Psn:Yucel_1905_

• quote:

Orijinalden alıntı: Executor1905

Beni yazarmisiniz
    Psn:Yucel_1905_

C Grubuna hoşgeldin..

alpsozer yerine devam edıyorsun turnuvaya

Beyler tüm gruplar yedişerli oldu böylelikle , ilk sayfaya herkes baksın , ödülleri ve kuralları güncelliyorum
  • Fifaz kullanıcısına yanıt
    Hosbulduk. Oynayacagim futbolla turnuvaya elimden geldigince renk katacagim.

• Evet beyler C grubu arkadaşı ekleyelim sizin grupta 7 kişi oldu..

@QSerdar_TR
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferya5

quote:

Orijinalden alıntı: fb21

quote:

Dostum düşüncelerin için teşekkürler ancak saçmalama olur mu öyle şey karşı karşıya bile değildi çaprazdan inicekti zaten ibarbo bu karşı karşıya 20 pozisyona girse sağ ayağıyla 5 ini anca gole çevirir görmedinmi şutlarını

İşten sonra dışarı çıkmaz isem tüm akşam evdeyim, çıkarsam da en geç 11.30 da eve gelip online olurum

Tmm dostum ben aksam online'm

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.