Şimdi Ara

30+ULTIMATE TEAM CUP I (PS4) ŞAMPİYON FABU TEBRİKLER.. (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
531
Cevap
1
Favori
7.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

narkissos 0 utk_utk 2

eline sağlık gelecek karşılaşmalara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vredd -- 12 Ekim 2014; 23:42:26 >
  • Arkadaşlar misafir olduğu için giremedim on olcak olan varsa yapalım c grubu kalan maçları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi micoudmk -- 13 Ekim 2014; 1:26:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • babako34 0-4 Fabu

Fabu 4-1 babako34
  • Bakım bir tek benim psn e var herhalde Hala bağlanamıyor

• Evet beyler grup maçları için verilen süre tamamlanmıştır , maçlarını tamamlamayan arkadaşlar bana pm atsın savunması ile beraber , hükmen veya kura ile kalan maçları halledip akşama ilk tur kurasını çekeceğim , kimse kusura bakmasın kararlarla ilgili yeterince süre verildi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fifaz

Evet beyler grup maçları için verilen süre tamamlanmıştır , maçlarını tamamlamayan arkadaşlar bana pm atsın savunması ile beraber , hükmen veya kura ile kalan maçları halledip akşama ilk tur kurasını çekeceğim , kimse kusura bakmasın kararlarla ilgili yeterince süre verildi

Tarık kardeşim cuma cumartesi gece yarısana kadar bekleme yaptım ancak Let Be Apro açıkdı ancak onunla yaptım. Pazarda miracın misafiri olduğu için giremedi ancak 00-30 girdi bende 12 ye kadar bekledim malum pazartesi iş vakti oyuzden yattım. Ama azim ve miraçla konuşdum bugün erkenden kuralar çekilirken biz maçlarımızı tamamlamış oluruz tarık.

• QSerdar_TR kullanıcısına yanıt
    Serdar seni bu ara çok pasif görüyorum oyunda k.bakma kardeşim , cuma-c.tesi geç saate kadar on olmuş olabilirsin ama öncesinde pek on değildin ? Valla şu tablo güncellensin , akşam 5 gibi evdeyim , o saate kadarda yapabilirseniz yaparsınız , yapamazsanız kararlarım aşağı yukarı belli olur..
  • quote:

Serdar seni bu ara çok pasif görüyorum oyunda k.bakma kardeşim , cuma-c.tesi geç saate kadar on olmuş olabilirsin ama öncesinde pek on değildin ? Valla şu tablo güncellensin , akşam 5 gibi evdeyim , o saate kadarda yapabilirseniz yaparsınız , yapamazsanız kararlarım aşağı yukarı belli olur..

5 de yapamam tarık, Ancak 7 de evde oluyorum. Ozaman gereken neyse saygı duyarım. Zaten baya gecikdik bahtımıza ne çıkarsa artık
  • QSerdar_TR kullanıcısına yanıt
    Tablo bir güncellensin bakalım eksik maçlara eğer sıralamayı etkileyen çok maç varsa ek süre vereceğim sadece bu günlük ama..
  • quote:

Tablo bir güncellensin bakalım eksik maçlara eğer sıralamayı etkileyen çok maç varsa ek süre vereceğim sadece bu günlük ama..

Eyvallah kardeşim. Bu arada sen bugün evdeysen diğer turnuva maçı için saat belirlersen osaatde maçımızı yapalım. 19-00 da bende evde olacağım.
  • Evet tablo güncellendi arkadaşlar , 1 günde bitecek gibi görünmüyor eksik maçlar..

Özellikle miraç çok eksik maçın kalmış ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: QSerdar_TR

quote:

Eyvallah kardeşim. Bu arada sen bugün evdeysen diğer turnuva maçı için saat belirlersen osaatde maçımızı yapalım. 19-00 da bende evde olacağım.

Ok , psn den haberleşiriz.
  • Fifaz kullanıcısına yanıt
    Aynen abi eksik maçım çok haftaiçi de arkadaşlara uymadı, son 2 günde ben müsait değildim , busefer böle oldu artık, sana karşı boynumuz kıldan ince

• micoudmk kullanıcısına yanıt
    Kura çekeceğim kalan maçların sonuçları için , öyle gözüküyor sizin grup için..
  • Fifaz kullanıcısına yanıt
    Tamam abi sıkıntı yok

• Tarık'ın tatlı sert otoriterliği. Hastasıyız...
  • Zorla 14 puan topladım kuralardan çıkan sonuçlardan elenirsem basarım federasyonu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barlas_

Zorla 14 puan topladım kuralardan çıkan sonuçlardan elenirsem basarım federasyonu

• Barlas_ kullanıcısına yanıt
    Federasyon olarak herşeye hazırlıklıyız
  • quote:

Federasyon olarak herşeye hazırlıklıyız

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.