Şimdi Ara

30+ULTIMATE TEAM CUP I (PS4) ŞAMPİYON FABU TEBRİKLER.. (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
531
Cevap
1
Favori
7.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dostum tarık pace 'i 80 yapalım da Ben Arfa ve Taarabt'tan da yararlanalım 5-star skill ingilterede başka yok malum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: urtur

Kardeşim şu andan itibaren bile başlasak benim yatmam 01.30 u geçer. 23.00 den beri de boş boş bekliyorum. Şimdi gelirsin diye maça da giremedim. Sabah 06 da kalkıyorum. 4-5 saatlik uykuyla yarın hayatta ders anlatamam. Biraz sen fedakarlık yap biraz ben dişimi sıkayım demiştim ama olmadı. Tarık ne derse o olsun. Zaten 78 pace turnuva geliyor o daha zevkli olur orada kapışırız. İyi geceler...

Tarık abi ek süre verir belki abi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaferya5 kullanıcısına yanıt
    Zafer aslinda 77 idi 78 cikarttik benim icin farketmez cogunluga uyarim sonucta 88 90 playerlar olmayacak , yaldir yaldir at gibi kosturulan

Bundesligada maxim , seria a da fernendez var kurala uyan 5 skill.. Onlarada bir bak istersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fifaz -- 16 Ekim 2014; 12:45:08 >
  • Bence 78 iyi ama çoğunluk bilir. Ben ayarladım çünkü 78 pace li iki kadro. Oyuncuları alamadım ama kadro futhead de
  • quote:

Orijinalden alıntı: urtur

Bence 78 iyi ama çoğunluk bilir. Ben ayarladım çünkü 78 pace li iki kadro. Oyuncuları alamadım ama kadro futhead de

Utku abi whatsapp bakar mısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fifaz

Zafer aslinda 77 idi 78 cikarttik benim icin farketmez cogunluga uyarim sonucta 88 90 playerlar olmayacak , yaldir yaldir at gibi kosturulan

Bundesligada maxim , seria a da fernendez var kurala uyan 5 skill.. Onlarada bir bak istersen

Yine 78 olsun hatta 75 bile uyar bana ama bazı oyunculara müsamaha olsun o zaman misal Ben Arfa - Taarabt gibi 5 star olanlara. Hızı bende sevmiyorum çalım ve kısa paslaşmalar üzerine oyun stilim. Hatta çoğunlukla çalım, birebirde adam eksiltme diyelim. Yine siz bilirsiniz tabi.

• Çeyrek Final Kurası :

30+ULTIMATE TEAM CUP I (PS4) ŞAMPİYON FABU TEBRİKLER..

Maçların tamamlanması için son gün 18.10.2014 Cumartesi günüdür , herkese bol şanslar..
  • Final maçını canlı izleyelim
  • Kardeşim 23:00-01:00 arası müsait olurum eğer sende olursan yapabiliriz maçları
  • @Fifaz hocam 3gunlugune kıbrısa gidiyorum bugun hastanede nobetciyim sabah direk yola cikacagim pazartesi akşam oynayabilirim en erken ps4 yanımda ama oradan interneti iyi bi yer bulabilirmiyim bilmiyorum.Eger akşam ceptem internet iyi ceker baglanti sorunu olmazsa bu akşam deneyelim bir istersen musait olursan.Hasta durumuna göre 10-12 arasi deneyebiliriz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldboy83tr -- 16 Ekim 2014; 15:13:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: system44

Kardeşim 23:00-01:00 arası müsait olurum eğer sende olursan yapabiliriz maçları

Abi ben bugun giremem yarın gece içinde girmeye çalışırım en kötü cumartesi yaparız bi rapor teslim etmem gerekiyorda

• quote:

Orijinalden alıntı: isa_tr

@Fifaz hocam 3gunlugune kıbrısa gidiyorum bugun hastanede nobetciyim sabah direk yola cikacagim pazartesi akşam oynayabilirim en erken ps4 yanımda ama oradan interneti iyi bi yer bulabilirmiyim bilmiyorum.Eger akşam ceptem internet iyi ceker baglanti sorunu olmazsa bu akşam deneyelim bir istersen musait olursan.Hasta durumuna göre 10-12 arasi deneyebiliriz..

Sevgili ve değerli duayenim

Vardiyalı , özel bir şirkette planlama uzmanlığı yaptığımdan anca gece 1 de evde oluyorum , o saat veya sonrası uyar mı sana ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fifaz

quote:

Orijinalden alıntı: isa_tr

@Fifaz hocam 3gunlugune kıbrısa gidiyorum bugun hastanede nobetciyim sabah direk yola cikacagim pazartesi akşam oynayabilirim en erken ps4 yanımda ama oradan interneti iyi bi yer bulabilirmiyim bilmiyorum.Eger akşam ceptem internet iyi ceker baglanti sorunu olmazsa bu akşam deneyelim bir istersen musait olursan.Hasta durumuna göre 10-12 arasi deneyebiliriz..

Sevgili ve değerli duayenim

Vardiyalı , özel bir şirkette planlama uzmanlığı yaptığımdan anca gece 1 de evde oluyorum , o saat veya sonrası uyar mı sana ?

Ameliyatta olmazsam uyar hocam haberlesiriz duruma gore ;) gece psnden mesaj yazamazsam bilki hastanede arkadaşlar cokmusledir benim ps4e..;)inşallah bağlantı sorunu olmaz cepten.

• Cepten olmaz kardeşim , bağlantı çok problemli oluyor daha önce çok denedik..
  • Fifaz kullanıcısına yanıt
    O zaman pazartesi yapsak cokmu geç olur.

• Geç olur kardeşim , c.tesi izinliyim , ayarlayabilirsen iyi olur
  • Vredd kullanıcısına yanıt
    Tamam kardeşim benim
  • Fifaz kullanıcısına yanıt
    Kibristan deneyim inşallah olur hocam..Haber veririm..

• Zaten psn network ucmus bu gece , ne arkadaslar gozukuyor ne de online rakip buluyor..

• Evet beyler , yok mu hiç yapılan maç ?
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.