Şimdi Ara

30+ULTIMATE TEAM CUP I (PS4) ŞAMPİYON FABU TEBRİKLER.. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
531
Cevap
1
Favori
7.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Barlas 4 - 1 SainTR1

Ellerine saglik başarılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barlas_ -- 1 Ekim 2014; 9:02:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nerde olm adam bize bilenmiş sidik zoruyla aldım maçları..

babako 1 - 2 Fifaz

Fifaz 2 - 1 babako

Tebrik ederim emice maçlar ortadaydı
  • Evet beyler nerelerdesiniz ?

@alpsozer
    @alp10ur

eğer yarına kadar bir ses vermezseniz yedekteki arkadaşları değerlendireceğim.

Beyler hazır olun derim

@Designer83
    @coupe96
  • quote:

Orijinalden alıntı: utkn

Zaferya5: 2 - 0 Narkissos
    Narkissos: 2 - 1 Zaferya5
    İlk kadro süper, ribery, robben, levend... Kimi tutacağımı bilemedim. Diğer maçlarında başarılar.

Maç sonunda direk yattığım için cevap atamadım psn özel mesajına dostum burdan yazayım şimdi, maçlar için teşekkürler tekrar gerçekten yendiğim maçta bile iyi olan taraf sendin hakedilen bir 3 puan aldın bende haketmeden 3 puan aldım diyebilirim :)

Kadroya gelince hemen bozdum çünkü inan hiç zevk vermeyen bir kadro özellikle buradan sesleniyorum ribery-robben-lewandoski gerçekten oynanmayacak kadar kötüler en azından şöyle diyeyim ; o coinsleri haketmiyorlar :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haki_Tr

haki_tr 3-3urtur

urtur 2-4haki_Tr Eline saglık abim Gomez duvar gibi olmuş 5-10 beygir daha koysalarmış efsane adam olurmuş

Çok iyi oynadın kardeşim. Gomez'i ben de değerlendirecem. Ama Mahmutla yaptığımız ikinci maça Higuain ile başladım 3 attı karaktersiz. Hızlı forvet değil Finishingli forvet devri herhalde Fifa 15.
    Ben ise herzaman ki gibi anlık iyi oynayışlar, istikrarsızlar Yahu arada kopuyorum maçtan. Hele senle maç iyiydi de Mahmut'la yaptığımız maçta çok uykum geldi. Maç heyecanlı olmasa ve Mahmut çok iyi oynamasa uyur kalırdım valla.

Mahmut kardeşim ikinci maç Palacio ya katlanamayıp Higuan'i aldım. Tam karaktersiz çıktı. Kusuruna bakma. Tarık'în değimiyle tam tilki. Geçen sene ki Milito'nun bir gömlek üstü. Çok zevkli maçlar oldu. İkinize de teşekkürler...

urtur 1-1 mahmut

mahmut 1-3 urtur

• quote:

Orijinalden alıntı: Fifaz

Nerde olm adam bize bilenmiş sidik zoruyla aldım maçları..

babako 1 - 2 Fifaz

Fifaz 2 - 1 babako

Hah kortuğum başıma geldi. Benim iş zor...
  • Alp10ur
    Hocam saat 21 den sonra musait olurum

• utkn kullanıcısına yanıt
    Olur dostum nedemek herzaman yaparız maç
  • Puan durumu güncellenmiştir
  • quote:

Orijinalden alıntı: urtur

quote:

haki_tr 3-3urtur

urtur 2-4haki_Tr Eline saglık abim Gomez duvar gibi olmuş 5-10 beygir daha koysalarmış efsane adam olurmuş

Çok iyi oynadın kardeşim. Gomez'i ben de değerlendirecem. Ama Mahmutla yaptığımız ikinci maça Higuain ile başladım 3 attı karaktersiz. Hızlı forvet değil Finishingli forvet devri herhalde Fifa 15.
    Ben ise herzaman ki gibi anlık iyi oynayışlar, istikrarsızlar Yahu arada kopuyorum maçtan. Hele senle maç iyiydi de Mahmut'la yaptığımız maçta çok uykum geldi. Maç heyecanlı olmasa ve Mahmut çok iyi oynamasa uyur kalırdım valla.

Mahmut kardeşim ikinci maç Palacio ya katlanamayıp Higuan'i aldım. Tam karaktersiz çıktı. Kusuruna bakma. Tarık'în değimiyle tam tilki. Geçen sene ki Milito'nun bir gömlek üstü. Çok zevkli maçlar oldu. İkinize de teşekkürler...

urtur 1-1 mahmut

mahmut 1-3 urtur

hocam ilk macta 1-0 ben galiptim

ayrica 3-5-2 taktigi baya bir zorladi beni , guzel maclardi ellerine saglik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmutelbir56 -- 1 Ekim 2014; 10:15:13 >

• Bahtiyar nerdesin, trade profiti görünce senin tırstım. hiç sesin çıkmıyor gene nasıl bir kadro gelecek merak ediyorum hayır hedef benmiyim yani akşam ş.ligi maçından sonra müsaitim maçları yapalım müsait olursan
  • quote:

Orijinalden alıntı: system44

Bahtiyar nerdesin, trade profiti görünce senin tırstım. hiç sesin çıkmıyor gene nasıl bir kadro gelecek merak ediyorum hayır hedef benmiyim yani akşam ş.ligi maçından sonra müsaitim maçları yapalım müsait olursan

Abi bir üşütmüşüm zangır zangır titriyorum dün gece havale geçiriyorum sandım :/ bugün daha iyiyim akşam maçları yapabiliriz :)) pakete abandım iyi şeyler çıktı Abim :)) takım olarak yok yahu orta halli bir bundesliga kurdum :)))

• Muhibbi kullanıcısına yanıt
    Çok geçmiş olsun Allah şifa versin dostum. orta halli he
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fifaz

Nerde olm adam bize bilenmiş sidik zoruyla aldım maçları..

babako 1 - 2 Fifaz

Fifaz 2 - 1 babako

Aynen tarık maçlar güzeldi maça biraz zor giirdik ama değdi eline sağlık

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmutelbir56

quote:

quote:

haki_tr 3-3urtur

urtur 1-1 mahmut

mahmut 1-3 urtur

Aaaa. Kusura bakma doğrudur. Uyku sersemi çok hatırlamıyorum. Gol atamadım demek ki

• zaferya5 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim ben sonuçları yanlış yazmışım Mahmut'la olan. Kusura bakma. İlk maç 1-0 Mahmut almış. Yani:

Urtur 0-1 Mahmut
    Mahmut 1-3 Urtur olacak.
  • quote:

Kardeşim ben sonuçları yanlış yazmışım Mahmut'la olan. Kusura bakma. İlk maç 1-0 Mahmut almış. Yani:

Urtur 0-1 Mahmut
    Mahmut 1-3 Urtur olacak.

Tamamdır hallettim dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferya5

quote:

Urtur 0-1 Mahmut
    Mahmut 1-3 Urtur olacak.

Tamamdır hallettim dostum

3 puan boyle bir gurupta cok onemli tesekkurler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mahmutelbir56

quote:

quote:

haki_tr 3-3urtur

urtur 1-1 mahmut

mahmut 1-3 urtur

Aaaa. Kusura bakma doğrudur. Uyku sersemi çok hatırlamıyorum. Gol atamadım demek ki

onemli degil hocam canin sag olsun senden 3 puan almak cokta kolay olmadi hani ;)

• Tarık kardeşim dün 2 gibi yattım mesaja cevap gelmeyince ne zaman müsait olursun acep?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.