Şimdi Ara

30+ ULTİMATE TEAM CUP II ( PS4 ) ŞAMPİYON HAKİ TEBRİKLER.. (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
409
Cevap
2
Favori
6.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tum altincilara kibrit copu cektiricem , kisa cubugu ceken ust tura cikacak

Puan / Averaj , esitlik durumunda baraj maclari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mahmutelbir ilk mac onun sahada

1-1

2.mac 3 -2 kazandim

• Qserdar 1 mertkai 3

Mertkai 0 qserdar 2

• Bekeldim de gelmedin. İyi geceler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: urtur

Bekeldim de gelmedin. İyi geceler...

Abi özür dilerim. Ancak girebildim :/ Hakkını helal et :/

• Utkn:2 Vredd:2
    Vredd:5 Utkn:2

Utkn:2 Muhibbi:2
    Muhibbi:2 Utkn:2

Elinize sağlık arkadaşlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • System44: 3 Muhibbi: 1

Muhibbi: 1 System44:2

eline sağlık dostum ilk defa bu yıl ibra gördüm sahada Allah rakiplerine sabır versin insan mı o başarılar dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi system44 -- 30 Ekim 2014; 1:31:43 >
  • Güncel Puan Tablosu :

www.fixturelist.com
    Fixture List Generator, Free web based sports league management software
    http://www.fixturelist.com/leaguetables.php?l=33528

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fifaz -- 30 Ekim 2014; 7:21:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertkai

Mahmutelbir ilk mac onun sahada

1-1

2.mac 3 -2 kazandim

tebrikler basarilar.

santra bug unu ve her golden sonra gol sevinci yaptin, bundan sonraki maclarda yapmazsan daha keyifli gecer.

• quote:

Orijinalden alıntı: Muhibbi

quote:

Orijinalden alıntı: urtur

Bekeldim de gelmedin. İyi geceler...

Abi özür dilerim. Ancak girebildim :/ Hakkını helal et :/

Abi helal olsun lafı mı olur. Bugün uygun olacak mısın?
  • b grubu maç yapmak isterseniz akşam 11 den sonra yapalım maçlarımızı
  • quote:

Orijinalden alıntı: system44

System44: 3 Muhibbi: 1

Muhibbi: 1 System44:2

eline sağlık dostum ilk defa bu yıl ibra gördüm sahada Allah rakiplerine sabır versin insan mı o başarılar dostum

hakkını ver ibranın hakkını alırım anahtarını bahtiyar

• oo ibra mı alırım bi dal
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmutelbir56

quote:

Mahmutelbir ilk mac onun sahada

1-1

2.mac 3 -2 kazandim

tebrikler basarilar.

santra bug unu ve her golden sonra gol sevinci yaptin, bundan sonraki maclarda yapmazsan daha keyifli gecer.

dalgamı geciyosun falcaoyla sag sol yaparak sen attın bana dıyosun sevınclerı daha ne yaparak geçicemki ? 2 sanıye 2 sanıyeyıde bekleyemiyorsan ne diyim
  • maçlarım için 7.30 dan sonra müsaitim beyler whatsappdan ulaşabilirsiniz.
    Yada konuyu alıntı yaparsanız sevinirim

@mertkai

L1 ve R1 kullanarak geçebilirsin sevinçleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haki_Tr -- 30 Ekim 2014; 18:55:09 >
  • vredd 2-2 stream_ouz

stream_ouz 1-3 vredd

eline saglık hocam oldukça keyifli maçlardı zaman zaman sen zaman zaman ben bastırdım eline saglık
  • Beyler sakin , gol sevinclerini gecme bu sene biraz zaman aliyor r1l1 basili tutsanda o aradada gol sevinci gelebiliyor istemdisi , bunun harici kasti birsey var mi ?

Santra buguna gelince , kurallar icerisinde bir durum , espriyle karisik serbest oldugunu belirttim ama ustune basa basa kullanilirsa olmaz tabii..

Bu sene oyun gecen senekilere nazaran oldukca stresli ve gerilimli , yapacagimiz bize normal gelen ufak bir hamle bile karsimizdakini cildirtabiliyor , amacimizi daha oncede belirttim , burada kazanmak guzel ama once rakibimizi kazanalim , maclar gecici dostluklarimiz kalicidir arkadaslar

• quote:

Orijinalden alıntı: Fifaz

Beyler sakin , gol sevinclerini gecme bu sene biraz zaman aliyor r1l1 basili tutsanda o aradada gol sevinci gelebiliyor istemdisi , bunun harici kasti birsey var mi ?

Santra buguna gelince , kurallar icerisinde bir durum , espriyle karisik serbest oldugunu belirttim ama ustune basa basa kullanilirsa olmaz tabii..

Bu sene oyun gecen senekilere nazaran oldukca stresli ve gerilimli , yapacagimiz bize normal gelen ufak bir hamle bile karsimizdakini cildirtabiliyor , amacimizi daha oncede belirttim , burada kazanmak guzel ama once rakibimizi kazanalim , maclar gecici dostluklarimiz kalicidir arkadaslar

bütün tuşlara aynandada bassam en fazla 4 saniye bekledi bunun için kızdığını sanmıyorum ki bana ilk golü bugla falcao ile atti ki ben tek adam geçerek oyle attım ben illa skill ile adammı gecicem anlamadımki son adamı gecerek gol atıncadamı bug oluyo anlamadım hocam ama ben anladimki arkadasi yendigim için sinirlendi galiba

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fifaz

Beyler sakin , gol sevinclerini gecme bu sene biraz zaman aliyor r1l1 basili tutsanda o aradada gol sevinci gelebiliyor istemdisi , bunun harici kasti birsey var mi ?

bütün tuşlara aynandada bassam en fazla 4 saniye bekledi bunun için kızdığını sanmıyorum ki bana ilk golü bugla falcao ile atti ki ben tek adam geçerek oyle attım ben illa skill ile adammı gecicem anlamadımki son adamı gecerek gol atıncadamı bug oluyo anlamadım hocam ama ben anladimki arkadasi yendigim için sinirlendi galiba

ooo neler yazilmis neler

ben santradan gidip gol atmadim kesinlikle. sende santradan atmadin ama her seferinde denedin.

gol sevincine gelince, bende biliyorum biraz gec atladigini ama sen resmen her gol sevincini sonuna dek izlettirdin.

Ve senin bana sert cikmana hakkin yok. Ben mesajimda sadece tavsiyelerde bulunmustum halbuki.

tekrar turnuvada basarilar dilerim.

Ayrica Tarik abi sanada tesekkur ederim, arkadasimiz umarim bu tip gereksiz parlamalar yapmaz. Benim 10-0 yenildigim maclarda oldu ama yine tebrik ettim. Kizmam icin hicbir sebep yok.

• Ne zamana müsait olursunuz beyler?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.