Şimdi Ara

30+ ULTİMATE TEAM CUP III ( PS3 ) ŞAMPİYON FABU TEBRİKLER.. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
351
Cevap
1
Favori
6.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Barlas_

quote:

Orijinalden alıntı: urtur

C grubundaki arkadaslar.
    Yaptigim maclarin sonuclarini daha sonra konuya eklerim diye bir kagida not almistim. Simdi kagit kayip. Maclari arka arkaya yaptigimdan hatirlamiyorum. Sonuclari yazabilir misiniz zahmet olmazsa?

Beni iki mactada yendin ama skorlari hatırlamıyorum . Zaten hatirlicak biseyde kalmadi hesabimi hacklediler nasıl oldu anlamadim :s ne coins kaldi ne oyuncu kaldi :(

Geçmiş olsun kardeşim. Coins ihtiyacın ya da katalogdan ihtiyacın olursa yardım edebilirim.
  • Fifaz kullanıcısına yanıt
    doğru sölüyosun tarık hocam kadro işi diil 10 tane yesemde oynadığım oyundan zevk alsam gam yemiycem artık amerikan futbolu falan mı alsam diye düşünmeye başladım yoksa ps3 çöp olacak

diegonun golü valla jeneriklikti ben neuer hummels dante takımcak severek izledik hatta tekrarını seyrettirsen benim itirazım olmazdı
  • a grubu pm atarsanız 6dan sonra online olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ddeddedde

a grubu pm atarsanız 6dan sonra online olurum

Aksam oynayalim denk gelirdek, sadece sizinle macim kaldi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mamitek kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim sağol
  • bu akşam online olur musn?
  • Ankyer6 0 1 ddedde
    ddedde 1 3 ankyer6

Ilk mac cok güzeldi. Ilk yarida kacirdigim pozisyonlardan sonra yenilecegimi anlamıştim :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tebrikler siz daha iyiydiniz 1.macın ilk yarısı cok sanssızdınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

C grubundaki arkadaslar.
    Yaptigim maclarin sonuclarini daha sonra konuya eklerim diye bir kagida not almistim. Simdi kagit kayip. Maclari arka arkaya yaptigimdan hatirlamiyorum. Sonuclari yazabilir misiniz zahmet olmazsa?

Beni iki mactada yendin ama skorlari hatırlamıyorum . Zaten hatirlicak biseyde kalmadi hesabimi hacklediler nasıl oldu anlamadim :s ne coins kaldi ne oyuncu kaldi :(

Abi pm
  • 11:45 te açıcam 1 1:30a kadar oynuyabilirim uykusuzum bugün ona göre saat 2,3 olabilir ne kadar dayanırsam A grubu bekliyorum pm leri müsait olan arkadaşlardan
  • quote:

Orijinalden alıntı: jacaleren

11:45 te açıcam 1 1:30a kadar oynuyabilirim uykusuzum bugün ona göre saat 2,3 olabilir ne kadar dayanırsam A grubu bekliyorum pm leri müsait olan arkadaşlardan

Saat 24 ten sonra denk gelirsek mesaj yazarım ben sana kardeşim psn den
  • setoist kullanıcısına yanıt
    Bu sene kazansakta keyif yok kardeşim aynen sadece hırs ve tatmin işi , yenilincede şalterler atıyor haliyleki düşündüklerini sahaya yansıtamıyorsun ne kadar doğru hamleleri yapsanda , bu sene chemistry , team rating , kadro vs. ne yapsam bende dikiş tutturamadım , bu oyunun mayasını bozmuşlar resmen , oynanabilirlik resmen çöp..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fifaz -- 16 Aralık 2013; 22:59:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

Hocam ne zaman guncelleyebilirsiniz tabloyu?

Kardeşim bu gece olmadı yarın öğlene tablo güncellenmiş olacak
  • Fifaz kullanıcısına yanıt
    aynen katılıyorum şu 2k yada başka bi firma bu işe niye el atmaz anlamış değilim ea sadece fifa 12den 3 milyar dolar ciro yapmış bu pastaya diğerleri niye salça olmaz ilginç...
  • quote:

Orijinalden alıntı: timm_tgb2

bu akşam online olur musn?

Bu gece online olamayacağım. Yarın 22.00'dan sonra online olurum.
  • quote:

quote:

C grubundaki arkadaslar.

Nasıl olur ya Abi tanımadığın kimseyi ekledin mi hiç psn den son zamanlar. Yada coins falan satın aldın mı sitelerden?? Hakikaten çok üzüldüm. Seni şu an en iyi ben anlarım. Okulda müdür odasındaki çantamdan 500 TL yi yürütmüşler geçen hafta. Okul Aile Birliğinin parasıydı. Bankaya yatıracaktım. Küçücük köy zaten toplam 40 öğrencim var. Malesef yapan da veliler den biri ama günahını alamıyorum. İspatlayamıyorum. Susuyorum. Hatta herkes aynı kişiyi söylüyor köylülerden ama elden bir şey gelmiyor. Bu ay beleşe çalışmış oldum yani. Sorumluluk bende mecbur yerine koyacam parayı. Gitti 1 aylık ek ders

• quote:

quote:

quote:

C grubundaki arkadaslar.

Nasıl olur ya Abi tanımadığın kimseyi ekledin mi hiç psn den son zamanlar. Yada coins falan satın aldın mı sitelerden?? Hakikaten çok üzüldüm. Seni şu an en iyi ben anlarım. Okulda müdür odasındaki çantamdan 500 TL yi yürütmüşler geçen hafta. Okul Aile Birliğinin parasıydı. Bankaya yatıracaktım. Küçücük köy zaten toplam 40 öğrencim var. Malesef yapan da veliler den biri ama günahını alamıyorum. İspatlayamıyorum. Susuyorum. Hatta herkes aynı kişiyi söylüyor köylülerden ama elden bir şey gelmiyor. Bu ay beleşe çalışmış oldum yani. Sorumluluk bende mecbur yerine koyacam parayı. Gitti 1 aylık ek ders

abi beni biri ekledi bende turnuvadandır diye kabul ettim sonramesaj atmış arkadaş olalım forumdan gördüm 37 yşaındayım felan diye şimdi sen birini ekledin mi diyince o aklıma geldi :) hemen sileyim onu

• urtur kullanıcısına yanıt
    valla ne coins aldım nede birini ekledim :S

sanada geçmiş olsu kötü olmuş senin durum :(

yeni psn aldım Barlas_ eklerseniz sevinirim
  • mamitek kullanıcısına yanıt
    tamamdır.müsait olunca bi pm atarsın yaparız maçlarımızı kardeşim
  • ne oldu bizim aliye
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.