Bildirim
30+ ULTİMATE TEAM CUP [ PS4 ] ŞAMPİYON FB21 Tebrikler.. (6. sayfa)
Apera MT23 Xiaomi ile Uyumlu 67W Turbo Hızlı Şarj Aleti Kablo Dahil Yarım Saatte Doldurur : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DBW14ZJV
15 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kardeşim averajla 3. oldun ne şans ya -
quote:
Orijinalden alıntı: system44
Kardeşim averajla 3. oldun ne şans ya
Sorma ya ucundan kaçırdık turu
Harika maçlardı Abim başarılar :))
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aynen ucundan üst tura çıktık ucundan kupayı görürürmüyüz acaba -
anaaaam, ilk defa gruptan çıkmışım... hem de lider olarak...
grubumdaki herkese teşekkür ediyorum.. maçlar çok güzeldi... -
Bizde fb21 kardeşimle saatlerde anlaşamadık , sona kalan dona kalır misali -
Saol kardeşim eline sağlık
quote:
Orijinalden alıntı: Muhibbi
Dostum psn den mesaj atılmıyor kaç tane gönderdim hata verdi ancak şimdi yazabiliyorumm tebrik ediyorum harika iki maçtı ikincisi çok dehşetti :) büyük keyif aldım ellerine sağlık :)
aynen cok güzel maçlardı kardeşim eline sağlık sanki dersin final maçıydı top bı okalede bir bu kalede direkten donmeler ikimiz içinde ama şunu demeden gecemiyeceğim o şerefsiz neuerin kurtarışları nedir abi öyle ya kafayı yedim şerefsiz 9.1 almış belliydi zaten maçın adamı secileceği hayır bendede ilk maç neuer vardı 7 tane yedi şerro acep bendeki p.r.c. malımıydı :))))))))))) sana çelme takıp system44 ü bi üst tura tasıdım iyimi :)) o kupa gelecek
-
Aynen ya harcadın bizi dostum
Başka sefere artıkk
-
Aynen baya zevkliydi Serdar son dakika çıkmak zevkliydi tabi Bahtiyarın futbolcuları son düdükle sahada oldukları yere yığıldılar göz yaşlarına hakim olamadılar -
benim @Muhibbi ile maçımda da skor 4-0 yerine 1-0 olsa yine Muhibbi hocam çıkıyordu averajla.. hakikaten çok çekişmeli olmuş bizim grup :) -
quote:
Orijinalden alıntı: aragorn1905
benim @Muhibbi ile maçımda da skor 4-0 yerine 1-0 olsa yine Muhibbi hocam çıkıyordu averajla.. hakikaten çok çekişmeli olmuş bizim grup :)
aynen senin averajda baya iyimiş hee nerden topladın bukadar averajı -
-
bilmem ki nereden geldi bu averaj -
Fena maçlar olacak ama he biri hiç yenilmemiş biride hiç berabere kalmamış. -
Akşam herkes hazır olursa sizin maçlardan sonraki duruma göre finallerde yapılabilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: Fifaz
Mehmet abiyi tebrik ederim iyi terletti beni
Fifaz 3-3 Barlas
Barlas 0-2 Fifaz
Ben seni tebrik ederim
15 de dağıtacam seniiii -
maçlara girip canlı olarak izliyemiyormuyuz sanki öyle bi şey ar diyebiliyordum -
Gördüm sanki öyle bişey akşam deneyelim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X