Şimdi Ara

30 yaşında biri için duster (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • iş yerimde vardı, 1,5 6 vitesli dizeli. yeterince kullandım. beklediğimden çok daha iyi çıktı. çok yumuşak tatlı, kolay bi araç. arazi koşulları için ise bire bir. beklentiniz yüksek değilse, bekldediğinizden de iyi çıkacaktır. fiyatına göre tavsiye ederim.
  • tam bir fiyat performans aracı ama iç dizaynı ve güvenlik konusunda düşündürücü bir araç..
  • meco258 M kullanıcısına yanıt
    Motor konusunda başarılı olduğu kadar güvenlik konusunda başarısız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağlam değil diyenlere kulak asmayın,

2000 model ve altı zamanının tank denilen araçlarından sağlam;
    Pasat, BMW 3, Mercedes C, Vectra vb

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dusteri önce test edin ama 30 km surun sonra inceleyin. Zaten almazsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Ulvi-

Dusteri önce test edin ama 30 km surun sonra inceleyin. Zaten almazsiniz

vay vaaay sümbülcüye bak

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

quote:

vay vaaay sümbülcüye bak

Clio ile sumbul arasındaki farkı kavrayacak kadar zeki değilsin anlaşılan. Daciacı kanki

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

quote:

vay vaaay sümbülcüye bak

Clio ile sumbul arasındaki farkı kavrayacak kadar zeki değilsin anlaşılan. Daciacı kanki

itiraf et utanma bu kadar,clio hb mi kullanıyosun

• Bildiğiniz teneke,paranıza yazık.

• quote:

Orijinalden alıntı: kartalus

Bildiğiniz teneke,paranıza yazık.

Geldi, kendine "Duster Teneke" demeyi görev edinen adam.

• Tam f/p aracı hocam. Yine de siz bilirsiniz.

• içinize sinmesse 2013 2015 sandero stepwaylara bakın çok hoşuma gidiyo hele bordosu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carsever

quote:

Orijinalden alıntı: kartalus

Bildiğiniz teneke,paranıza yazık.

Geldi, kendine "Duster Teneke" demeyi görev edinen adam.

Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar

• Sorunsuz ve verimli motor
    4x4
    Uygun fiyata sıfır araç

Bence gayet alınır.
  • Öncelikle herkese selam 3 kere duster aldım 2010 4x2 5 ileri 85 bg 2011 4x4 110 bg
    ve 2015 4x4 110 bg şunu gönül rahatlılığı ifade edeyim hakikaten duster ile duygusal bağ kurarsınız
    Freelander 2 ww Amarok bu her iki araçdan da kullandım 10 kere sorulsa 100 kere tercih et deseler duster derim unutmayın arkadaşlar ne veriyorsunuz ve alıyorsunuz her sey bedeli karsılıgı değerlendirilmeli verilen bedel karsılıgı ne verip ne aldıgınıza göre araç fiyat performans olarak mükemmel marka bağımlıları veya desinlere araç mukayese yapmak uygun değil ama bu tip araçlarda ww amarok highline en dolusunu aldım 2011 dusterımı satıp almışdım neredeyse aglıycaktım adı var kendi yok bir kamyonet yasal limit sorunu araç çok büyük hantal esp si balyoz gibi devreye giriyor ve taşra viraşlı yollarda hiç atik değil hiç bir amarok duster ı takip edemez iddası olan varsa buyursun gelsin Amarok buarada 2012 modelddi gelelim freelander güzel hoş sürüm zevki güzel ama özgürdeğilsiniz aracın bakımları ve servisi o kadar pahalıki hep temkinli oluyorsunuz ve yarım arazi ve taşlı yolda gitmeseniz daha iyi ama duster a gelince hepsi devre dışı istediğin kadar limitleri zorla trafikde bordur taşından karşı şeride geç az yakar çok kaçar arazide yol tutuşu mükemmeldir not 4x4 esp li olan modeli avantajlarını saymakla bitiremem yaklaşık 5 senedir sürekli 1 tane duster bulunduran biri olarak eksilerini söyleyim 2010-2014 eski kasa daki eksiler ses yalıtımı zayıf iç yolcu aydınlatma yok motor sesi içeriye 120 den sonra çok geliyor gelelim 2014 ve üstüne inanmıycaksınız ama çeket veya elbise asmaya tutma kollarında askı yok :) ama orta iç aydınlatma gelmiş ses yalıtımı gayet iyi ben genede komple ses yalıtımı yaptırdım uşehirler arası 160 kadar iyi ondan sonra basmayın derim unutmayın dsuter bir arazi aracı değildir diğerleride öyle 4x4 olmasından başarsından dolayı sürekli diğer araçlarla mukayese ediliyor araç suv dur suv un anlamına bakın lütfen fiyatı 2-5 kat arasında olan araçlarla arazi performansı karşılaştırılıyor çogundan iyi çıkıyor youtubedean yazın dsuter amarok bmxx3 diye görün sonucu yıllarca marka imajını bu araçla bende yıkıldı boşa çok fazla verip karşılığını alamadım diğer araçlarda gözünüz arkada kalmıycaksa özgürce dere tepe gidip araca bir şey olurmu diye düşünmiycekseniz alın derim kısaca son söz sözde suv alıp araca bineceğiniz yerde araç size yük olmasın her eve bir tane bundan lazım bu araca binersiniz bence Anadolunun yeni konforlu modern toros udur Ranger dan Dustere arkadaşım geçdi
    1. yakıt
    2. hususi araç vergisi ve oto geçmesi
    3. hafif arazide bildiğiniz tüm arazi araçları size yaklaşamaz
    4.ucuz yedek parça
    5modifiyeye uygun
    6 geniş
    7 çogu begenmez binip sürdüğü zaman yaşayacağı şaşkınlık :)
    8 en önemlisi her türlü yolda çekinmeden özgüüürsün......

SORUNSUZ VE DERTSİZ

turuncu olan 2011 di sattım ama pişman oldumm
    gri olan 2015

[simage][/simage]

• BU ARADA DUSTER TENEKE DİYEN ARKADAŞ HESPİ TENEKE ZATEN ARACIN YAPISI AÇILI GENİŞ YÜZEY BÜKÜMLERİ OLDUĞUNDAN DEDİĞİ BU SES GELİR 2015 DE BİRAZZ DAHA İYİ AMA MÜKEMMEL OLSUN İSTİYORSANIZ MEGES CİYE GİDİYORSUNUZ İÇ KAPI DÖŞEMESİNİ SÖKÜP 3 AVUÇ GENİŞLİĞİNDE KAUÇUK YAPIŞTIRICI VAR KALIN MUŞAMBA BİR TÜR MATERYAL ADINI TAM BİLMİYORUM BUN YAPIŞTIRTIYORSUNUZ SONRA MERCEDES LE YAN YANA GELİP HER İKİSİNİ AÇIP KAPATIYORSUNUZ MERCEDES KADAR OLMASA DA ONA YAKLAŞTIGINI GÖRÜYORSUNUZ :) TİNK DEN TORK A DÖNÜYOR
  • quote:

Orijinalden alıntı: ensontango

BU ARADA DUSTER TENEKE DİYEN ARKADAŞ HESPİ TENEKE ZATEN ARACIN YAPISI AÇILI GENİŞ YÜZEY BÜKÜMLERİ OLDUĞUNDAN DEDİĞİ BU SES GELİR 2015 DE BİRAZZ DAHA İYİ AMA MÜKEMMEL OLSUN İSTİYORSANIZ MEGES CİYE GİDİYORSUNUZ İÇ KAPI DÖŞEMESİNİ SÖKÜP 3 AVUÇ GENİŞLİĞİNDE KAUÇUK YAPIŞTIRICI VAR KALIN MUŞAMBA BİR TÜR MATERYAL ADINI TAM BİLMİYORUM BUN YAPIŞTIRTIYORSUNUZ SONRA MERCEDES LE YAN YANA GELİP HER İKİSİNİ AÇIP KAPATIYORSUNUZ MERCEDES KADAR OLMASA DA ONA YAKLAŞTIGINI GÖRÜYORSUNUZ :) TİNK DEN TORK A DÖNÜYOR

Adı "kendinden yapışkanlı kauçuk köpüğü"

• duster alinabilirde kardes 50bin tl o arabaya verene kadar ikinci elini daha ucuza alirsiniz.fiyatlar cildirmis

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.